Valborg

Hejsan Svejsan. Här sitter jag och skriver. Snart ska jag till mitt arbete och arbeta. Jag tror jag stannar hemma denna valborg för att det blir sånt jävla hatttande hit och dit och jag vet inte om jag orkar köra fram och tillbaka hela tiden. Jag får stanna hemma hos mina päron och bara vara. Sen är jag ju ledig och då skulle jag ju kunna hitta på något roligt istället. Sen arbetar jag tre dagar sen är det bara att sätta sig på planet till Mallorca som jag längtar till.

Det ska blir roligt att komma iväg och framför allt att det är varmare där än här. Men här är strålande väder på gång ju. Idag har jag varit ute med hunden och plockat blommor så mamma blir glad. Det var skönt att vara ute.

I morgon tänkte jag tvätta min bil och cykla en runda men denna gången ska jag ta tiden så jag har något att tävla med nästa gång jag cyklar för det är skönt att ha en utmaning. Japp man måste ju ha sånna i livet också ju. Man kan ju inte tro att det ska bli lätt. haha...

Fick veta att jag ska arbeta natten på mitt arbete i sommar och det kan bli ganska najs. Jag har inget imot att arbeta natten så det är välkommet. Ja alla blir ju nöjda och glada. haha... Japp japp

Det är molningt ute så man är ju inte sådär jätte pigg på detta väder men det kan vara skönt att det är en sån här dag också. men tråkigt att det ska vara dåligt väder när det är så många som ska vara ute och elda ikväll.

Japp vi ses en annan dag.. puss och kram

Fundersam

Nu ska ni får höra vad lilla jag har gjort idag och framför allt vad det för hiskiligt roliga funderingar jag har så här mitt i veckan!!

Vaknade upp med en konstig dröm i tanken, tänkte att detta måste jag ju bara berätta för pappa.(jag hade tid,hade sovmorron). Ja i vilket fall så berättade jag för pappa att jag hade varit en militär och jag hade minsann varit en duktig sådan. En som sköt med haubitsh. Sen hade jag de bästa poängen man kunde ha. Gissa om man är stolt när man vaknar och inser att man är ju duktig på något.(synd att det var en dröm dock...). I drömmen hände lite lustiga saker också. Helt plötsligt satt jag runt ett bord och så var där en flicka som skulle dela ut lussekatter till de som satt runt. Vet ni vad flickan gör?? Jo hon delar de förbannde lussekatterna och börjar kasta dom på de stackarna som skulle ha dom. Och när hennes var slut så låg där två stackare på min tallrik och jag tänkte i drömmen att de ska jag minsann äta. (Man är hång på riktigt så varför inte i drömmen=??). Ja men det är klart att jag började dela mina lussekatter också och kastade som en galning. Jo men visst sen vakna man så det var skönt innan alla lussekatterna var borta.

Ja sen var det bara att ta sig till arbetet och det var inte så mycket intressant som hände där igentligen. Jag bakade lite till de gammle och så hörde jag på när de satt och läste och då var det så att de kom att prata om Så som i himmelen och hon började nynna på en låt som är med där, Gabriellas sång. Den är jätte fin. Men det skulle hon inte gjort för lilla sandra fick den på hjärnan. Så den har jag nynnat på mest hela dagen. Sen kom min fina nyfärgade Findus och vi snackade lite. Hon ska åka iväg en kortis till helgen men hoppas att allt går väl. Jag ska minsann ringa henne och kolla så att hon lever men mest för att jag är så in i bombens nyfiken.( Undra vem jag ärvt det av??). Sen slutade jag klockan 15.00 så var det strålande väder utanför...

Då var inte jag sämre än att jag plockade fram cyklen och cyklade till Härnestad för att se storken har frustit ihjäl. Men kunde inte se någon. Ska cykla i morron också innan jag ska till mitt arbete så känner jag mig lite sund. Hehe..Ja Imorron är det Valborg och då ska jag fira den med min bror och det ska bli skönt kan ni tro. Jag ska arbeta så jag ska köra direkt dit men kan inte bestämma om jag ska sova där eller köra hem. Jag tycker det kan ju kvitta eftersom jag inte är med från början. Men i och för sig så börjar inte festen försen sent kanske så man missar inte så där mycket. Men men måste fundera över detta. Ja fuundera det gör man så att tankeknölarna blir arga.

Mollan idag har jag tänkt på dig mycket. Ibland kommer och går det som bara den. Men men man tänker på dig mer nu när man släpper ut Alice i trädgården. Hon har liksom ingen kompis som kan dra henne i örat längre... Men vet du vad det är snart ändring på det gumman. Vi har köpt en liten valpasnutt. En Penny! Skit söt. Om du hade varit med oss hade du nog tyckt om henne. Jag ska göra mitt bästa för att hon ska bli en tiggeröv som du var. Hon ska minsann få veta att det varit en godisvovve innan henne. Haha...Jadu gumman jag saknar dig så det gör ont ibland. Men vi ses det vet du! Puss på dig min Snock. Jag Älskar Dig!!

Jag ska ladda upp en konstig bild på mig själv. Då får ni verkligen se vilket matvrak jag är....hahah

Ses allihopa...Ha en trevlig Valborg!


Fågelväckare!

Lilla grisen gal. Vi har en förbannat störig fågel som jag skulle kunna knäcka nacken på om jag fick tag i den. En näktergal. Men i mina öron är det jobbig. Den vill väl ha sig en hona och göra små ungar men den kan flytta till någon annan by. Officellt störig.

Idag har man plockat lite hemma sen har man vilat. Ätit pappa goda soppa och sen har man varit ute med hunden på ängen. Alice är den finaste hunden i världen. Jag tycker om henne jätte mycket. Jag kallar henne min lilla knäpp gök. Haha...Idag har jag gjort klart min deklaration. Så man inte får massa böter. Den ska vara klar snart. Hehe..

Det har inte hänt så mycket förutom att man kanske ska ner till Malmö och ta en fika. Men vi får se hur det går. Har dock inte planerat något än....Hehe


En sång för en flicka. En sång av kärlek. Den lycka att finna någon att dela sitt liv med måste vara det bästa. Att finna kärleken, att känna sig älskad. Tänk vilket underbart fågelliv. Haha

Hemma dag!

Hjärtat det slår. Det bankar riktigt. Jag andas tungt. Jag tänker när ska detta gå över. Jag vilar ögonen en stund och försöker tänka på något annat. Ingenting smakar. Näsan den rinner. Fan vad illa att vara förkyld. Haha


Dagen har varit tröttsam och lilla jag var hos farbror doktorn och fick medikamenter. Sen fick jag lite godis av pappa eftersom jag inte bet han i näsan..haha..Japp det är sant. Nu sitter jag här och funderar om jag ska göra något åt mitt inferno på rummet. Men det kan vänta tills man får besök. Så bråskande är det inte...Ha det bra


En trött början ett arbetsamt slut!

Vaknade klockan 3 inatt av att jag inte kunde svälja. Känns som att det sitter ett rivjärn i halsen. Smög ner för trappan och hittade en påse halstabletter och det lenade lite i vilket fall. Jag kunde sova lite till.

Telefonen ringde i morse men hann inte svara, jag känner mig som en gammal kärring för det tar imot när man ska resa sig. höhö. Denna underbara träningsvärk. Ja momor sa att det skulle vara värre men jag hoppades innerligt att hon skulle ha fel. Men ack ack. Jag ringde upp Findus för att höra vad hon ville. Då visar det sig att vi är lika dåliga. Hehe..

Pappa och jag ska köra och hämta ett torkskåp med min bil. Jag har dragkrok på den (sträcker på mig stolt). hehe ..Mamma har ingen på sin bil. Full tank har jag också på den. Så dyrt det är att tanka. Ska börja cykla istället man har blivit en redig latmask sen man skaffade bil...

Skriver mer sen

Suck

Tårarna rinner nerför kinderna. Besvikelsen är tung. Hoppet börjar ta slut. Allt känns så tröttsamt. Man lärde sig den hårda vägen och det var tungt. Men vem sa att livet var en dans på rosor i så fall är det som att gå på taggarna, ett smärtsamt steg i taget.
 
Var för några veckor sen i Grums och det var trevligt. Jag saknar ju min Jessica. Men man vet ju var hon är. Hon sitter och ugglar på en sten,vid en sjö i en skoh. Höhö. Nej så farligt var det inte. Jag fick en anledning att köpa nya skor så använder jag de andra när jag tränar.

Ja jag tränar faktiskt. tro det eller ej. Haha...Men spinning medel pass var ju ingen höjdare. Men jag ska prova nybörjare så kanske man hinner med lite bättre. Sen igår var jag och styrketränade. Jag svävade fram efter att varit på rullbandet men det var lite så där halv flummigt så det passade ju mig utmärkt. När jag kommer in i tränings lokalen så säger jag så där halvhögt. Oj vilka friskusar här va. och nårra vände sig om och undra var jag kom ifrån men jag bara gick vidare...sån är jag...Haha ..

Mormor har brutit fingern och jag trodde det var lårbenshalsen. SÅ när jag fick vet att det var fingret så kunde jag inte låta bli att skratta. men det var inget illa ment men när man tror det värsta så var ett finger ingeting ju. eller?

Summerar helgen och veckan som gått...

Tungt, Besvikelse, Sanningen som männsikor, Träningsvärk, Banken, Arbetet, och längtan till Mallis. Kan det bli bättre?? Höhö..

Puss och kram på er alla ...

RSS 2.0