En snöig dag!

Snön faller lätt utanför fönstret. Vädret har inga bekymmer med att vara så omväxlande men männsikorna som bor på jorden tycker inte om när det är så omväxlande. Men när blir vi nöjda? Aldrig kanske?. Det är roligt att det kom lite snö nu i alla fall så barnen kan ta fram vintre kläderna som annars har legat på hatthyllan och bara väntat på att bli pådragna. Nu förtiden är det gummistövlar och regnkläder som stått högt upp på listan. Men värst av allt är att det blåser så mycket. Träder svajar så man tror att de ska gå av när man kör bilen genom allen. Men de gör dom ju inte. Ja detta var en liten väderprognos från mig då eller ja nästan...Hoppas på varmare väder snart!

Är så in i helvete fest sugen. Jag vill dansa och supa. Helt normalt att vilja detta när man är en förvuxen tonåring. Ja jag är vuxen men känner mig inte så där vuxen. Överlåter det till andra som kan göra det bättre än jag. Haha.

Jag blir bara så trött ibland. Vet inte vad jag vill eller hur jag vill ha det för hur man än gör så blir det fel. Men jag gjorde inte vill men ändå vill du ha en satans ursäkt i ansiktet. Precis som det var jag som gjorde fel. Men bara så du vet så hade jag fan inte svarat om jag var riktigt arg men jag har inte heller rent mjöl i påsen så det var väl därför. Men du bordde veta hur det är vid detta laget för har man pratat så länge som vi har så bordde man förstå hur den andra fungerar. Och en sak till du kan glömma att vi ska ses.

Ska in till staden i idag och vara med Skatan och Donnan. Haha tyckte det var ett passande smeknamn. Ja haha ..
See you!

*Mys, pussar och kramar är det bästa jag vet!*


Hur man än gör så blir det fel

Pratar man med folk så är det fel och pratar man inte så är det fel. Jag vet fan inte hur man ska göra. Men jag sa i vilket fall att jag skulle låta bli och det har jag gjort vad mer kan man göra. Ja allt var så enkelt när man var mindre. Därför vill jag inte bli vuxen. Man bekymmrar sig för allt som man inte bordde. Jag blir så frustrerad. Allt blir bara fel. Ja vissa saker i alla fall. Jag var dum så enkelt var det med det. Ska inte hända igen. Men jag tror jag är lite knäpp just nu men jag bjuder på det. haha. Ja jag var och sola och jag trodde det var 10min sol tid vilket var bra om man inte solat innan men det blev tydligen 20min och jag är brännd ta mig fan överallt men jag ska sola i morron kväll men kanske inte men jag lovade så jag ska i alla fall följa med. Jag får stå mitt kast. Sen ska jag sola 20 min nästa vecka i stället så kanske det blir bra. För det gör piss ont. Bahh. Mamma ska köra till apoteket och köpa kyl balsam så man kan gå normalt men jag hinner nog inte få det innan jag börjar arbeta. Ja så då sitter man här med inga byxor för det gör minst ont...Ser jävligt dumt ut.haha.
Känns som det är små saker som går imot än just nu. Lite illa det men som jag traggar om detta då. Har jag inget bättre att komma med. GRrr.. Nej det har jag nog inte. Börjar tröttna på det jag sitter och gör om kvällarna nu. Hittar på annat nu för att underhålla mig. Börjar sola på kvällarna kanske lite bra det. P* och J* ska med i morron så får se hur det går. Sen ska jag ut med J* och M* på fredag och äta. Sen är jag ledig i helgen vad jag vet men där vet jag inte vad jag ska göra. Ska se om nån vill följa med mig och sola på söndag istället för i morron för så blir det inte så tätt. JAg blir tokig. Jag trivs som brunett och utan glasögon. Det känns toppen. haha ... Man känner sig halv ny fast det grund och botten är samma sandra fast lite galnare. Börjar släppa spärrarna nu. Skönt som fan. VAd har jag mer att att berätta. Nu är det inte långt kvar till man ska iväg. Det är skönt. Slippa SVerige i en vecka. haha..

HA det bra kram sandra


Jobbar natten inatt.

Hejsan svejsan. Jag har sovit bort denna dagen idag. Jag arbetad natten och ska arbeta inatt också. Så jag har inte gjort så mycket. Det är väldigt skönt att sova ska ni tro. haha ... Ingen som stör. A* blir inte så glad att det är så här för det blir ju lite fel. Men vad ska man göra. Jag har det bra annars men va fan. Killen är borta med vinden och det var väl för jag inte såg bra ut. Så är det bara...Ja vad fan ska man tror. På lördag är det 25 års fest och det ska bli skoj. Jag längtar bara för att det är gänget som ska dit. Man träffar inte dom så där ofta. Träffade aldrig G* för det var nog viktigare att hon var i Lund. Ja mig kvittar det. Har köpt en jätte fin...sak som jag ska ha på mig på lördag. Det är ett tält igentligen men det behöver ingen veta. Haha ...Nej men allså det ser ut som ett men det är det inte. Jag tog nog fel storlek men det kvittar hoppas att den krymper i tvätten eller något liknande. Jag kommer inte se klok ut. Nu är jag också brunett. Färgade mitt hår i söndags. Det blev jätte fint så nu ska jag ha det så här ett tag. Men man kanske gör det mörkare när man tröttnat på detta. Vet inte riktigt om jag ska ha håret uppsatt eller nere på lördag. För jag funderade på vilket som skulle kunna bli snyggast. Ja skitsamma. Ses kramar

Lediga dagen med A*

Ja idag har man varit ledig och varit hemma hela dagen och grubblat. Jag ska färga håret ljus brunt på söndag. M* ska hjälpa mig för hon är så duktig. Jag vill nog ha det brunt istället för rött men det kanske blir rött i alla fall men men...Får se hur det går. Jag har varit med A* idag och vi såg rådjur och en häger. Det var lite mysigt att vara ute. Fåglarna sjöng så fint så. I morgon ska jag till stan och få mina linser och sen så ska jag inte ha mina glasögon mer. Det kommer att kännas prima ballerina. Sen fixar man ju håret på söndag så då blir det lite frächare. Hehe Får väl köpa en hår inpackning till så håret inte blir så förbaskat torrt. Ska träffa G* i morgon också och det ksa bli roligt. Det var så länge sen ju. Man kan alltid skratta när man träffar henne.

Satt och tänkte på en nyhet som hände igår och det är synd att en kändis är döende verkligen men om det hade hänt en vanlig "svensson" så hade inget brytt sig . då hade det varit sånt händer och man ska ju den vägen vandra. Men om en kändis då blir sjuk då faller hela världen samman eller nåt. Ja jag vet att jag överdriver men va fan det står på första sidan av tidning så blir man bara så trött. Jag menar hur många läser den tidningen och ser detta och undrar varför kom inte min anhörig på första sidan av tidning innan han/hon dog. Ja jag vet det ska man kanske inte lägga så många tankar på men det är ju lite konstigt. Men det är väl det som är kändisliv. Samma sak angående de som togs hem i sverige flaggan vid tsunamin. Ja varför skulle inte alla kunna få det då?? Vad var det speciella med de som kom först? Det är verkligen synd att alla som dog där dog men det var konstigt helt enkelt.

Snart är påsken här. Det går så fort allting. Tycker det är märkligt allting. Man hinner ju inte med det man skulle och bordde. Haha .. Japp så är det med livet. Sen står man där när allt är försent. Funderade på att tatuera mig men kan inte bestämma mig så lägger det på hyllan en stund nu. Jag kan bara inte komma på något coolt. hehe...Det ska liksom betyda något för mig men det ska inte vara något namn,eller djur eller tecken. Funderade mycket på ett hjärta med vingar eller så men sen funderade jag på om det blev så snyggt.Så nu vet jag inte. Ja jag är lite knäpp det vet jag men jag bjuder på den. Haha ....Nej nu ska jag nog hitta på något annat.

Man vet aldrig hur man ska göra med någonting. Vill man försöka så är det fel och vill man inte så är det fel. Jag ville försöka men får inget tillbaka. Konstigt detta. Jag vill bara le. Men icke. Ja jag vet det är kanske inte rätt läge men då hade du aldrig behövt klicka på mig då. För vem står där nu med skägget i brevlådan och ser jävligt dum ut. JO jag. Men jag är van som vanligt och det verkar ju inte bättre att man skulle lära sig något av det hela heller. Men det gör man väl när poletten har trillat ner för 20 gången eller nåt. Ja det går ju inte framåt om man säger så men det är kanske lika bra det så slipper man ha för höga förhoppningar. Det kommer flera eller ja jag hoppas att det gör det i vilket fall. Man kan inte mera att försöka och det har jag gjort. Men dörren svänger åt båda hållen. Så är det bara...

Jag ringde J* idag och det var så roligt att prata med henne. Hon är min lilla Skata.

Hoppet är det sista som ger upp!

*Nu ger jag upp! Jag kan inte mer nu. Jag hoppasdes men insåg inte. Tyvärr är nog inget för dig.* Idag ska man arbeta kvällen på sitt fina arbete. Det är kanon. Sen är man ledig hela helgen och det är ännu bättre. Jag har varit ute och gått idag med A* för hon behövde komma ut lite. Det var skönt även om det regnade lite men det är ju så friskt att vara ute. Våren är nästan här. Såg små påskliljor när jag var ute och vår lök. Så snart är det gult i hela kohagen. Jag sov lite länge idag för jag tyckte att jag kunde behöva det så är man inte så snor trött ikväll efter jobbet. Utan man kan sitta uppe en stund och bara vara. Det har ju då inte hänt så mycket iadg..än. men det kommer väl det också. Pappa gjorde precis lite lunch till mig innan jag ska iväg. En helt vanlig slöar dag är detta. Eller halva i vilket fall. Skriver mer senare...BAj

Något Senare än vad jag sa!

Hejsan. Jag vet att jag inte skrivit på länge men va fan jag är inte klistrad här. Haha .Nej men nu tänkte jag att jag kunde skriva lite längre om jag orkar. Har precis kommit hem från ett ljusparty med mycket snällt och trevligt folk. Det är jätte trevligt att sitta där och sniffa dofter. Är att rekommondera. Idag har jag varit med grannen istan och tagit fler hål i öronen. Det blev super bra så nu har man bara linserna kvar som man ska få hem så man kan se något också. Jag tänkte att jag inte skulle ha mina glasögon kvar och det gör´jag nog rätt i. Vill testa något nytt. Grannen skulle kolla om Tatueringar också så det blir av det också. Jag tror jag ska ha ett litet hjärta med vingar på. Sen kan man ju göra fler om man vill det. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra men med största sannolikhet ska jag göra det i alla fall. Jag sitter här och funderar vad jag vill göra med mitt liv. Jag har ingen aning om jag ska vara ärlig. Jag är rätt nöjd med livet som det är eller ja med vissa justeringar. Men allt kan man fixa. MAn ska inte vara så noga. Idag blev jag så glad när folk hör av sig eller man bara står och snackar. Det gör så mycket. Funderade på att gå och lägga mig men jag vet inte om jag ska ringa J* först. Jag känner mig bara smått i vägen eller så vill jag bara skrika att jag finns här för dig men det kan man inte göra. Tycker att det är upp till honom vad han vill göra och få ut av situationen. Jag har ingen aning om någonting längre. Haha ...Det är mitt normal tillständ just nu. Fattar inte hur jag ska orka jobba hela dagen i morron men det gör man väl. Snön har konnit igår. det var riktigt stora flingor och det frös på men annars hade det inte varit kvar idag. Nu är allt bort så det blev en kort vinter med några olyckor. Inga skåningar var väl beredda på att det skulle bli vinterväglag. Alla här tror ju att sommaren ska komma snart så de kan börja så i trädgården. Men det dröjer nog en månad till. Mig gör det detsamma eftersom jag inte sår något. Jag äter bara upp jordgubbarna och krusbären. Här ute kan man knappt sätta äppelträd utan att de ska dö. Ingen bra mark för det men om man vill så kan man bara åka några mil söderut så får man goda äpplen. Men det är ju lite dyra men man kan ju köpa annat också. Tänkte att marknaderna som är det är så sommar för mig. Tiden går så fort och man vet knappt vart den har tagit vägen. Man blir helt chokad i vissa lägen. Man hänger inte med i svängarna längre nu. Min vovve har somnat på mattan på mitt rum. Jag tänkte jag skulle följa henne till korgen och natta henne. Så hon inte följer efter mig igen. Min vovve är så kär. Tycker om henne mycket. Min bror han fyller år idag. 28 år fyller han. Det är gammalt. Det var inte så länge sen han bodde hemma och kivade med mig men nu gör han inte det längre och det är ju synd. Nu har man bara sina gammla föräldrar att kiva med. Man kanske ska flytta jag också, Det är en himmla bra ide. Undra vart man hamnar då.? Det skulle vara bra och veta med en gång så man slapp flytta två gånger. Det hade varit ekonomiskt. Hehe . * Ibland vet jag inte vad jag ska säga eller göra för att det ska bli bra. Jag kan inte lösa problemen men jag kan lyssna på dom . Jag finns här för dig även om det kanske inte kan bli vi. Men jag tror du inte kan det. Du har din familjk och vänner och jag kan försåt att du vill lösa det med dom. Det är väl så man vill ha det kan jag tro. Det är vad det är och det kan bara bli bättre nu. Börja om på ny kul och bara försöka mer kan man inte och vill den ena inte så skit i det och kör ditt race.* Nu ska jag sova och drömma sött. Ha det bra alla ..Puss och kram sandra

RSS 2.0