Allt och inget!

Oj Oj Oj....

Allt händer på en och samma gång känns det men vad gör det! Ibland händer inget...

Igår var jag och besiktiade min lgh och tro för bövelen inte att den gick igenom. Så det åtgärdades hela dagen igår och jag tackar jätte mycket för att mina föräldrar ställer upp för mig under hela flytten. Finns inga som dom.

Alfred och hans familj är i London och har skoj. Första gången lille man skulle åka plan. Så hoppas allt går bra fram och tillbaka. Vi passar Eddie deras lille hund. Han är så fin så. Är så himmla glad att de ville köpa honom för då vet man att har det bra och kommer till sin rätt. Tur att han älskar barn!

Min lille gangster Fritz börjar gå ganska bra i koppel. Han är så himmla klok och duktig. Man bli stolt över honom. Klart att han hittar på bus men vilken liten valp / ung hund gör inte det! Man får bara passa sig så man inte ger han för mycket friheter så kan allt gå hur bra som helst! Jag kan inte ha en så stor hund som är vild som en tiger!

Trixan Mixan accepterar Fritte mer och mer men kommer det då en annan hund som hon tycker mer om så får sig Fritte en lite tillsägelse men Fritz är då så smart att han lägger sig ner och skriker i förebyggande syfte! Både jag och Trixan tittade på varandra och skakade på huvudet! Ibland försår jag varför hon blir lite sur. Han är klumpig och ska pussa på henne hela tiden! Tålamodet tryter väl.

Idag är det om besktning på lgh. Håll tummarna för jag vill inte ha den nu mer. Jag vill ägna mer tid till mitt nya hem och kunna göra lite mysiga saker under hösten.

Igår var jag med på höst visning av partyLite katalogen Säger bara det att där är finsa saker. Man blir så inspererad. Ska minsann fixa ihop några visningar nu i höst!

Lite laddad är man så man får se hur länge det varar. Jag orkara inte med klödd eller så för då ger man upp! För många motgångar på en och samma gång är inte skoj men man blir väl härdad har jag hört!!!

Puss och Kram lägger ut bilder snart på vovvarna och lite annat...

Till kusin Madde. Lycks nu till i Berlin Följer dig på dij blogg ska du veta!

En Ny bild på Fritz!



Fritte!

RSS 2.0