Hyllor!

Hejsan

Jag har fått ihop en hylla av två idag! Har inte varit lätt när Emma blivit ledsen och trött! Så har tagit hela dagen i princip! Men det blev bra! Är glad jag köpte dom till henne!

Har städat lite idag med mest i vardags rummet för jag vill ha lite fint tills i morgon!

I morgon börjar jag jobba! Jisses vad jag längtar! Ska bli riktigt trevligt faktiskt!

Allt från mig idag!


Stan

Hejsan!

Idag blev det stor handling på Willys! Tack och lov för att man har skaffat själv scanning! Det är bra det!

Var inne på jysk med och handlade två hyllor till Emma så hon ska få ordning på sitt rum! Längtar tills jag kan skruva ihop hyllorna och fylla dom med böcker och leksaker! Ska skruva ner en gardin stång också och sätta upp så hon får ett riktigt flick rum! Just nu ser det ut som kriget!

Ikväll var det tänkt att Emma och jag skulle in till Elin och Lucas för mys men Emma har ögon inflammation och de var med lite sjuka så vi fick hoppa detta!

Nu ligger jag på en säng hos mamma och myser med Emma! Mamma och pappa håller på att möblera om och det ska bli spännande att se slut resultatet! Tror det kan bli kanon bra! Älskar att möblera och inreda! Kommer ihåg bär jag flyttade rundor på mitt rum sent på kvällarna och till slut blev det som man ville ha det!

På måndag börjar min underbara vardag igen! Love it! Kommer sakna Emma och vovvarna! Men tror det ordnar sig efter ett tag! Har så mycket att göra på jobbet att det hinns inte med att tänka på det där hemma!

Allt från mig denna gång! Kram


Mellandags mys

Hejsan

Emma och jag myser idag! I em ska vi till Brösarp och mysa med Nina! Ska bli trevligt!

Igår kom jag att tänka på att det känns rätt hårt när man inte får veta saker och ting fast man har sagt att man vill veta och att man vill göra nåt för en person även om den inte finns i ens liv på samma sätt som innan! Men då skiter man i att göra mig delaktig! Och det känns som att vissa personer går bakom ryggen, personer som man trodde man kunde lita på! Jag är inte boven! Men kommer se ut som det i en persons ögon! Tack så jävla mycket!

Och sen känns det som att mitt barn blir lidande för att jag inte valt någons sida! Så ska det fan inte vara! Jag säger inte att det är gjort med flit! Men det känns så! Jag begär inte mycket men ett telefonsamtal eller ett besök hade varit på sin plats! Jag tänker inte fara omkring i halva häradet, inte min skyldighet! Jag känner att jag har försökt! Mer kan jag inte göra!

Vill man lösa något så går det! Säger inte att någon har rätt eller fel! Man bara stryker ett sträck över det som har varit och kommer det upp igen får man väl försöka lösa det på något vis utan att någon ska bli ledsen eller arg! Låter enkelt kanske men jag vet att det är tufft! Men man kanske ska ställa sig frågan vad förlorar man om man inte försöker förlåta!?

Min dotter gnisslar tänder! Jag ryser! Fy vad det är obehagligt!

Tack för mig!


Hejsan

Hejsan och god fortsättning! Har inte fått bloggen att fungera här på mobilen vilket har varit mycket stötigt! Så får skriva nu och se om det fungerar! Lille jul firade vi hos min storebror Joakim i Färlöv! De hade hittat en jätte fin gran och serverade ett jätte gott julbord! Tomten kom också men då sov Emma så klart! Julafton var vi hos mina svärföräldrar och mamma och pappa var också dit bjudna! Mycket trevligt hade vi och ett gott julbord där med! Tomten kom också men Emma missa det också för att hon sov! Tråkigt att hon missa det för han lämnade mycket klappar till henne! Juldagen var jag och Emma hos mamma och hade julklapps öppning med min mormor! Mysigt det också! Julbord blev det med och det var också gott men man åt alldeles för mycket precis som varje år! Men ja allvar igen nu! Idag har vi varit i Rödeby hos Rikard! Mysigt! De bjöd på kalkon och julklapps spel! Hur skoj som helst! Vi körde det på julafton med så det var roligt! Så önskar er alla en riktigt god fortsättning på detta året och en god början på nästa! Kommer fler inlägg snart för har en del att få ut!


Mot jul!

Hejsan

Har inte bloggat på ett tag men ja det har varit mycket och sen har jag inte vetat vad jag ska skriva!

Kan börja med att min födelsedag blev jätte bra! Lucas döptes och hans underbara föräldrar gifte sig! Så det var en väldigt bra dag! Emma hade också avslutning i kyrkan med baby rytmiken!

Annars är man förkyld hela tiden men set får gå! Räknas inte som fet längre utan är överviktig! Hoppas att jag går ner mer nu innan jul och efter sp man är snygg till nästa sommar!
Min man har fixat dubbar på skorna så jag kan gå även när det är snö ute så jag är ute i alla väder dock inte igår för att dö var det snö storm!

I morgon hoppas jag på bra väder så jag kan ta mig ut på en lång promenad med Emma!

I helgen kommer min bror och hälsar på för att byta julklappar med oss för de kommer inte ner försen babyn är född! Spännande för snart är det dax att bli faster igen!

Kram kram


RSS 2.0