Hejsan Svejsan Söndag

Hejsan Svejsan.

Var på dop igår . Olivia döptes och det var jätte trevligt och hon var så söt så! Jag gillar den lilla tjejen så mycket!!!

Idag är det jobb som gäller. Så nu sitter jag och laddar upp bilder som jag har tagit. Får ju göra nåt liksom.

I morgon och ikväll ska man träna så man blir smal nån jävla gång!!!!



Alice den lilla Vargen



Penny den murvlen!!!

Fredag...

Idag är en sådan dag man inte vet om man ska bara stanna inne och slöa eller man ska ta sig i kragen och göra nåt. Vädret är inte uppmuntrande förutom att det är svalare än på länge. Man kan andas och man håller jämn kropps tempratur. Vilket känns underbart!!!

I helgen går det i arbetets tecken. Utom på lördag då jag ska gå på Olivia Ohlanders dop. Ska bli jätte mysigt att gå på dop och vara med igen när Jessicas barn döps. Mamma och jag ska gå tillsammans.

Ikväll tror jag att jag ska ta en spring tur sen ska jag lägga mig tidigt så jag är pigg och glad tills i morgon.

Ja det var väl lite från mig då.

Funderar på att koka en kopp kaffe har inte haft mag katarr sen i söndes. Känns bra!!!






Ledig dag!

Hejsan Svejsan.

Är då ledig idag och det tillbringas i motion och vara hemma hos föräldrarna tecknet! Jag jogga minsann från Degeberga till Vittskövle. Tycker minsann att det är bra jobbat! Man måste hålla kroppen i trim minsann och det ska göras för annars mår man inte bra. Annat är det att väga 80 kilo minsann. Då gjorde man inte allt för mycket utan att äta! Sånt gör man inte. Jo äta gör man men rätt och och mer kontrollerat.

Plockade vinbär. Stora och ilsket röda är dom. Hoppas att mamma kan koka god sylt på dom. Nam NAm. Tänkte man kunde kanske ta med burk till jobbet och se om de tycker att den var god eller så. Har mummsat på jordgubbar också idag. Det är det godaste att bara gå ut i landet och ta sol mogna alldeles ljumna gubbar! NAm NAm...

Ikväll blir det väl lungt och trevligt. Sitter och lägger ett jätte fint pussel som jag köpte på markanden.

Ja det var väl allt då....

Sommaren är kort!!!

Då har man haft sin semster och har börjat arbeta minsann. Har gått hur bra som helst ska jag säga!!!
Nu har man varit ledig i helgen så nästa vecka är man jobbet hela veckan. Ska dock vara ledig på Lördagen så det är Olivas dop. Det får man inte för allt i världen inte missa för den ungen är ju det sötaste som finns.

I helgen har man varit i Kristianstad och gått på stan. Var ett helt gäng som skulle in och titta på Barbados. Så skoj att träffa nya människor och gammla bekanta. Rolig och lyckad kväll. Fast på slutet så fick jag känningar av min mag katarr och det var inte bra. Har fått lida hela dagen idag med av den dumma katarren men hoppas att den snart ger med sig! Inget skoj alls att ha.

Rikard och Sofie är på besök och det är lika trevligt varje gång. Älskar min bror och hans lilla familj. Längtar gör jag efter den där Sture. Tycker han kan komma snart och förgylla vår tillvaro. Det är konstiigt med bäbisar man tycker om dom från allra första stund. Härliga är de små liven.

Så huset är fullt med hundar. Alice, Penny, Aston och Simon. Sen var vi uppe och fikade med momme och Clisse med. Så fullt ös.

I morgon blir det arbete och ett besök på Kiviks marknad.Ska bli skoj att gå hela familjen. Ska se om jag hittar några strumpor och annat smått och gott. Man hittar nästan alltid något man behöver. Ska se om jag kan få tag i en god langos också. Det var ju så fruktansvärt varmt på Degeberga så jag tänkte den kanske smakar godare om man inte är så himmla varm.

Ja det var väl allt för mig för denna gången. Ciao



RSS 2.0