Mors dag

Igår var det min första morsdag! Man kan inte fatta det men så var det i alla fall.
Vi hade bestämmt med svärmor och svärfar att vi skulle upp till dom och grilla och så bjöd vi med mina föräldrar dit också! Vi hade super trevligt. Mycket god mat och skratt blev det! Lillan hon var vaken mycket så det slutade med att hon somna först halv elva på kvällen när vi kommit hem och sov till 06.00. Inte så illa pinkat!

Idag försöker jag få lite sol på kroppen men går inte så bra då man måste hålla koll på lillan. Hon vill inte sova själv så det är gnäll och stonk här nu! Tänkte jag kunde blogga och se om hon somnar under tiden!

Man får njuta av vädret nu idag för det ska ju bli sämre resten av veckan!

Ikväll ska vi på kalas. Marias foster son fylller 18 år. Det är kals och fest alltid nu tycker jag men det är skoj men ibland så blir det för mycket av det goda. Ska ju försöka komma i en klänning till dopet så vill ju inte äta för mycket gott!

Fritte och Trixan njuter av vädret! Goa vovvar!

Allt från mig nu..Kramiz

Himma vid

Hejsan Svejsan

Idag ska Emma och jag på BVC kontroll. Hoppas att hon har gått upp i vikt nu när jag slutat amma henne. Men jag tror det för hon börjar få söta lår nu! hihi

Igår var vi Degeberga med Lollo och Sanna och barnen så klart och det var härligt och varmt. Jag genade genom skogen så det blev en härlig promenad fram och tillbaka. Skönt att känna träningsvärken igen för de är bra! Älskar att röra på mig och känna mig nyttig.

Jag har börjat med lite naturdiet igen som jag har gjort förr. Men jag fick en chock nyss. Skulle ta en shake choklad. Men inte fan var det choklad i den inte för det var Cafe LATTE. AS äcklig. Så nu vet jag inte hur jag ska göra! Jag tänkte jag skulle ju dricka upp det jag hade hemma men det är inte drick bart- Och de är inte direkt billiga heller de där sakerna. Men jag har liksom kommit igång rikitgt nu så jag vill inte skita i det nu! FAN FAN

Städa gör jag med nu! Dammsugfer och torkar golv sen får det vara för ett tag fram över. Jag måste igentligen putsa fönster med men det väntar jag med tills en annan dag eller om jag gör det i em. Det får jag se! 

Jag kanb inte vara ute i solen med min överkropp för jag mitt dumma nöt smörjde mig inte igår så mina axlar ser lite röda ut. Men har bara mig själv att skylla men samtidigt blir mitt hus fint. 

I ikväll Ska vi till mamma och pappa och äta Tacos. Mysigt värre jag skanar iblkand våra familje kvällar hemma med mina brödrar och vi åt tacos eller bara hade trevligt. Kommer ihåg när vi titta fiilm på brossans rum och bara softa tillsammans alla tre. 
Älskar mina brödrar och saknar den där tiden med dom faktiskt.

På söndag är det mors dag! Min första morsdag! Mycket trevligt. Trtor dock inte Emma har köpt något till mig men man vet aldrig. Vi ska upp på em kvällen till svärmor och grilla. Det ska bli trevligt. Ska troligvis ta en promenad till mamma under fm, och gratulera henne på morsdag! Min lilla mamma är underbar hon! Igentligen skulle det vara mors och fars dag varje dag! 



Emma Klämma 



Så här såg jag ut i håret på Sandras konfa! Blev jätte nöjd. Sara har jag att tacka för detta!

Kramar om



 


Över 2 månader

Min lilla flicka är över 2 månader. Jag vet att jag dröjt med att skriva men dagarna går liksom i en väldans fart!
Vi håller på att fundera lite mer kring hennes dop och så. Hur vi vill ha det och sen har vi varit idag på konfa för Emmas kusin Sandra! Mycket trevligt och god mat!

Igår bestämmde vi oss för att börja med ersättning till Emma och det är för jag klarar inte att amma henne mer. Hon blir mätt på maten hon får har mig men det var inte så länge och hon ökar inte så bra i vikt. Vi började med detta i morse och barnet känns mycket gladare och står sig längre på det vilket känns bra för mig. Jag känner inte samma press på mig att behöva amma.

Sen igår var jag och Emma och hälsade på mamma och pappa i Halen. Det var mysigt. De bjöd på matjessill och ny potatis. Mums säger jag bara!

Sen har Emma och jag hjälpt min mormor att handla och sen hade vi en hel dag till med henne. Mormor blev så glad när vi kom och det mysigt att vara där. Mormor är riktigt duktig på att spela kort

Så nu sitter jag hemma efter en helt fantastiski dag! Kanon känns det!

Bara så ni vet så är det inte ammning till varje pris oavsett vad folk säger.
'


Emma pekar på just DIG!



Min glada unge!



Den söstte Bäbis som finns!



Emmas nya kompis Teodor!



Mannen i mitt liv! Emmas pappa!

Allt från mig! Tack Sara för du hjälpte mig med håret och så! Du är en underbar faster till Emma!


Dagen blev så här

Jag gick till vittskövle by med Fritte! Han är en riktig pärla. Han gick så bra brevid vagnen och skötte sig utmärkt. Är stolt över min lille gosse! Han fick bröm av mamma och pappas ena granne! Klart så drog han i början av iver att komma ut men sen så lugna han sig och snusade i det gröna bara! Tror det finns hopp om honom.

Sen när jag varit hos mamma ett tag så gick vi hem igen och sen väl hemma så fråga elin om jag ville komma på kvällsfika och det tackar man inte nej till när hon har One Tree Hill boxarna va!!! Så jag och Emma Klämma åkte dit och mös.

Nu sitter jag ny duschad och grann och trött är jag och mitt barn myser med sin pappa!

I morgon ska vi till svärmor och äta middag och se ny tillskotten som har kommit. Fyra underbara valpar! MYS

Kramizar

Tjoho

Ryggen gör sig påminnd idag också! Så värktabletter är min vän idag med! Hoppas det släpper snart flör jag vill kunna hålla mitt barn lika mycket som innan men det går inte när man har så ont.

Idag har jag inget planerat vad det ser ut nu. Jag ska nog ta en promenad senare idag om vädret inte blir sämre. Tyckte det var så skönt att ut gå igår. Fast då hade man nån att snacka med ju!

Ja Emma hon ligger i vagnen och jollrar och går på. Inte tyst här hemma förutom när hon sover. Men jag tycker barn ska synas och höras!



Jessica Olander....Finaste! Älskar dig!

Jessica dag!

Hejsan Svejsan.

Dagen började skapligt. Har fortfarande ryggskott men med piller så går det an. Jessica hon kom till mig vid middagstid och det var vällkommet. Hon och jag mös med Emma. Hundarna låg utomhus och mös för sig själva. Det har varit fint väder men lite kvavt men vad gör det! Jessica hon klarade en promenad med Fritz för jag klara knappt att förflytta mig på grund av att jag gick som en 90 åring!

Det har varit mysig dag idag! I morgon vet i katten vad man ska hitta på men något blir det väl!

Emma hon sitter i sin baby sitter och myser. Hon är en sån glad bäbis och är tacksam för henne! Är glad för min lilla familj och att jag har alla runt mig.

Mamma och Pappa. JAg säger inte detta tillräckligt men jag är tacksam för allt ni gör för mig och Emma och jag älskar er så länge jag lever! Ni är guld värda och jag vet inte vad jag hade gjort utan er. Ni är min fasta punkt i mitt liv! Tack

Försöker ladda upp en bild på Jessica men datorn vägrar. Det är åska i luften och internetet suger apa!

GRRRRRRR Kram

Onsdag!

Hejsan

Börjar med tråkigheter.. Jag har fått ryggskott! så jävla ont gör det! Funkar skaplit med värktabletter men hade hellre velat ta ipren! Går dock inte när man ammar!
En av hundarna har ätit upp en tavla som jag hade på mitt rum som liten men jag lyckades rädda två! så jag är förbannad men mest på mig själv. Skulle spikat upp dom när jag hade dom i handen!

Emma och jag var på kalas igår hos den nyblivna 2 åringen Elvira. Snacka om att tiden springer iväg när man ser det hjärte grynet! Hon har en STOR cykel nu som är rosa aktig! Jätte fin är den! God tårta fick vi också av morfar Anders! Han kan laga goda saker han! sen satt vi och mös i soffan en stund! Innnan det var dax att köra hem!

Idag så händer inte mycket! Men jag behöver chilla lite idag om ryggskottet ska gå över! Får väl se hur länge det tar innan jag städar och donar någonstans. Ser att nmina fönster behöver putsas! Kanske ska göra det när det är så fint väder!

Får se om jag tar en promenix idag. KAnske går om det inte tar imot för mycket i ryggen!

VAr allt från oss



Elvira Reymers! Goaste ungen!

Jag som liten och Emma



Jag med Morfars mor Alma!



Jag liggandes på soffan! Sånt ska börjas i tid!



Rikard och Joakim på BB när jag är nyfödd! Rikard ser lika stolt ut här som när han fick hålla Emma!



Emma min underbara dotter! Finns likheter med första bilden?


Söndag

Hejsan

Igår var jag och Emma hos Louise och Gabriel på partylite demo och grillning. Det var super trevligt och det var mycket barn som hade skoj. Alltid lika roligt när man samlas och bara har trevligt. Måste man göra oftare. Lollos mamma hade gjort jätte god mat till grillningen så man gick inte mätt därifrån. Lollo och Martin har fått jätte fint i sitt hus.

Emma hon väger 3950 g och är 53 lång. Så hon växer och gror. Hon är den underbaraste skatten av alla. Idag är jag hos mamma och pappa för Peter han jobbar idag och mamma hade en del saker som hon ville att jag skulle titta på. Nu förstår jag varför jag har sparat vissa saker. Jag sparade dom för att mina barn skulle ha dom en dag. Så är rätt glad för jag har sparat det jag gjort. För Emma har nu en hel docksamling till sitt förfogande och en del fina tavlor som jag vill att hon ska ha.

Svärmors lilla hund har fått fyra stycken valpar. Så det är mycket tillökning nu. Vi ska väl snart åka upp och titta på de små liven så fort de har blivit lite större., Man ska ju inte störa så mycket nu i början. Som med människor.

Ja annars har det inte hänt så mycket! Livet har sin gång.

Kram

RSS 2.0