Vanlig vardag!

Hejsan Svejsan.

Dagarna går väldigt fort när man har barn inser jag nu! Man hinner ingeting känns det som men bara man har sitt lilla barn som väger det upp allt. Min lilla Emma är underbar! Hon är hur härlig som helst! Var ute precis hos Fritz och lekte med honom. Han njuter av att värmen kommit. Känns riktigt skönt ute idag! Får se om det blir promenad idag för mig och Emma.

Emma ska premiär bada idag. Tänkte jag passar på att göra idag för i morgon kommer BVC SSK hit och ska mäta och mäga lillan. Tänkte hon kan ju vara lite ren. Fast hon är inte skitig men dammig börjar hon bli. Konstigt det där. Emma ligger just nu och sover i sin pappas famn och njuter av tillvaron. Hon har sovit bra nu i två nätter med mig.

Annars har det inte hänt så mycket. Vi har haft besök av Emmas farbror Tobbe och hans sambo Alexandra. Hon fick jätte fina kläder och en filt av dom. Filten och kläderna började använda redan samma dag. Är skönt att bara ta om henne en filt faktiskt. Nu börjar det bli rätt varmt ju. Speciellt inomhus.



Inte lätt att ta bra bilder med en hand. Men hon är ju söt ändå!



Tobbe och Alexandra. Se så stolt Tobbe ser ut!



Söta Emma! Mitt älskade lilla barn!

Livet med Emma...

Hejsan

Lilla Emma fick börja med Minifom igår för sin knorriga mage! Den har hållt henne vaken och hon har skrikit sig till sömns. Nu kan det vara så att jag är boven i dramat för jag har ätit något som hon inte tål. Så känns ju mindre bra att ha det på sitt samvete! Men man lär så länge man lever har jag hört!

Igår fick Emma träffa sin Gammelmormor för första gången. Hon visste inte om att vi skulle komma så hon blev förvånad att vi var där helt plötsligt med lilla Emma. Mormor tycker mycket om Emma. Mamma och pappa lämnar foto till henne efterhand som vi tar och mormor kan inte sluta titta på dom. Hon har också fått en fotoram och där rullar massor av bilder på Alfred, Zelda och snart också Emma. Snacka om att mormor är stolt och glad!

Vi grillade hemma hos mamama och pappa igår i det fina vädret och det känns verkligen som att snart är sommaren också här. Det lukatar vår ute och det är underbart! Blir nog en promenad idag med lilla Emma. Ska bara tajma lite så hon äter innan sen bär det iväg.



Emma invigde sin vagn ju! Sov hela rundan! Tack Elvira för vi fick köpa din vagn!



Emma myser hos sin pappa igår! En vecka gammal redan!

Får se om det blir fler bilder under dagen men det blir det säkert. Underbara Emma gör sig så bra på bild!



Hittade en kjol som jag trodde skulle passa. Och det gjorde DEN!!!!! Lovely!!!

Underbara Emma!

Emma hon hade en dum dag igår. Magknip som attans. Inget skoj alls om man är bäbis! Hon sov inte så bra och åt inte bra. och bajsade inte! Så hennes pappa tog henne på kvällen så jag fick sova. Han fick henne att komma till ro och sen sov hon hela natten men vaknade såklart var3 timme efter mat och bajsade nu på morgonen. Så jag är lättad att mitt lilla barn mår bra igen!
Hon blir skogs tokig om man inte är snabb nock och hon sväljer då en massa luft. Så man måste ta henne innan hon vaknar så hon inte skriker så mycket!!!

Jag har gått ner 10kg på att födda mitt barn. Så känns hoppfullt att kanske komma i några av sina gammla kläder! Äter redan nyttigare och inget godis. Har inte ätit godis eller nåt sånt sen jag kom hem. Det är visseligen inte så länge sen jag kom hem men känner mig peppad till tusen.

Bilder på Emma ja. Jag vill inte ge ut bilder på Facebook så blir här på bloggen i alla fall. Känner att min blogg är lite mer privat än Facebook. Och alla där har ändå inte fattat att jag har en blogg!



Emma på BB! Min söta lilla flicka!



Nyfiken på sin pappa!



Dessa underbara ögon hon har! Tror det finns en viss likhet med Alfreds!



Min mamma, Emmas mormor var på besök och ville gosa med sin lilla tjej!



Är otroligt tacksam för min mamma och min dotter! Kan bara inte fatta det att jag har en dotter! Men hon är ljuvlig!



Så här ser man ut efter en fölossning! Ska ju synas att man fått ett barn dock..Trivs mer med mig själv för varje dag som går! Tack och lov för psyko tankarna om kroppen är borta!

Puss och Kram på er

Vår Emma!

Vår Emma tittade ut till oss i Lördags kväll 20.53. Luktade inte gott som jag kännde på mig att hon inte skulle göra. Låg 14 timmar i förlossning och tog all bedövning man kunde få. Lilla Emma skruvade sig ner på bäckenet men tittade till slut nästan rakt upp när de ska titta på sidan. Sen ville de att hon skulle snurra sig rätt men då snurrade hon sig ett helt varv till. Så var det som tog tid. Tog epidral den sista tinmmen och klarade mig väldigt lång på värme plattor och lustgas.
Emma är en nätt liten bäbis. 2895 g och 49 cm när hon kom ut. Men jag vägde inte mycket och Peter vägde inte mycket! Inget bäbis hull på denna ungen men vi jobbar på det!
 Jag stannade på sjukhuset i några dagar för att jag ville känna mig trygg med ammningen och så. Känns underbart att få den möjligheten att kunna stanna. Säger bara gör det även om det känns lite tråkigt ibland. Flickorna på bb tar väl hand om en.

Nu är vi hemma och försöker komma in i vardagen här på Segesholm. Hundarna är nyfikan på henne. Fritz pussar på henne hela tiden och förstår inte vad det är för något. Han är nyfiken men jag låter han vara det under kontrollerade former. Han vet nu efter en natt vad jag gör med Emma så han följer mig in i varje rum jag går till. Trixi är en liten bäbis vakt. Hon har sten koll på Emma. 

Måste skriva en sak här. Åsa skrev till mig att nu har vi båda varsen Emma. Och ja det har vi och det värmde så när hon skrev det för det är vår Emma och hon är det finaste två människor har skapat! 

Kan säga om känslorna svallade under graviditeten är det inget i mot vad det gör efter. SKulle kunna grtåta för Emma. När jag tittar på henne när jag ammar henne när hon ropar. När fritz inte äter´. När jag kom hem. Man blir överväldigad av situtionen. Men den är underbar! 



Emma Evelyn Elisabet Leino Fält

Fler bilder på grynet fixar jag senare! Min dotter ropar i detta nuet!

 

Hejsan Svejsan

...Igår så grillade jag och Peter för första gången. Mums var det! Sen så hade han hämtat bordet så det syälldes ut i trädgården. Underbart att kunna sitta ute och bara vara. Ska bli lite annorlunda sen när man kan fixa och dona lite. Idag är det dock ingen sol så det är lite kyligt. Hade det varit sol hade jag faktiskt ätit min frukost ute! Hundarna är glada när jag gjorde dom sällskap där ute. Fritz han till och med somnande en stund. Han slappa hoppa in och ut hela tiden för att hålla koll på vad jag gjorde hela tiden.

Kontrollen hos BM gick bra och detta var sista gången jag gick hos henne nu sen nästa gång är det på efter kontrollen. Hon bokade en tid till mig på förlossningen nu men hon sa att de flesta fallen hinner inte gå dit för man föder innan. Jo tjena säger jag. Lär inte hända mig. Jag år nog så rart vara gravid lite till. Jag som gick och trodde att jag skulle föda för tidigt. Nu är man 8 dagar över BF. Som sagt innan så är det nog andra som har lite problem att man gått över och inte jag. Detta gör ju att jag hinner med mer mys och dona hemma innan bäbis kommer.

Jag ska köra till mitt jobb om en stund och hälsa på. Skrämma slag på dom lite. Dröjer kanske ett tag innan jag tar mig dit när jag har fött. Jag saknar dock mitt jobb jätte mycket! Så ska bli skönt att åka dit och snacka lite.

Är svårt ibland att förstå att man ska bli mamma och Peter ska bli pappa. Kommer man bli en bra förälder kommer man ta hand om sitt barn på rätt sätt? Finns det ett rätt sätt?...sen så står man där med barnet och sen hux flux så är han eller hon 1 år. Snacka om att tiden med Alfred har gått fort. Han växer och gror. Det var inte så länge sen han liten bäbis och man satt och snusade på honom i karlskrona. Nu får man hålla fast honom för man ska kunna snusa på honom. Inte stilla en minut! Men han är så underbar detta barn och hoppas faktiskt att mitt barn blir lika glad och underbar som han är.

Ja detta var allt från mig just nu! Jag lovar att messa familj och vänner när det är dax och det kommer inte att komma ut bilder på Facebook i början i alla fall inte på min sida i alla fall. Så ni får hålla till godo här och på fodda.

Kramar

41+0

JA...Igår var man i Degeberga hos Sanna och åt god hemmagjord pizza och så blev det en promenad också. Härligt väder var det också så det var så skönt! Sen på kvällen var jag Aloe Vera party hos Åsa och det var med trevligt. Många som undra när man skulle föda och så.
Nej jag har ingen erfaraenhet av just födandet men jag är lugn nu och jag kommer troligtvis vara lugn när allt sätter igång. Kanske det folk inte klarar av. Jag är öppen för all form av smärtlindring men kommer nog och förhoppningsvis hålla mig till endast lustgas. Ja nu vet jag vad folk tänker det säger hosn inte när hon ligger där och ska föda. Men tänk när inte epidral fanns då. Hur gjorde mammor då? JO FÖDDE MED SMÄRTA!!! Så det är ju himmla bra att det finns absoulut men tror inte att det är något för mig. Och angående ammning så ska jag amma om jag kan och barnet får så mycket bra immunförsvar genom moders mjölken men funkar det inte så funkar det inte. Men där känner jag att jag blir missuppfattad...JAG SKA AMMMA punkt slut! Men tänker inte amma ett år eller ens ett halv år. Sen kanske jag visst kommer att tycka det är mysigt och att man får närkontakt med sitt barn men nej inte i ett halv år. Det räcker med 3 månader. Så då har man kräkt av sig lite! UNDERBART!

Idag blir det kontroll hos BM. Skönt att komma dit och se vad hon säger denna gången. Tror att det kommer att pratas om datum för igångsättning eller nåt liknande. Så får se hur det snacket blir. Är inte för det alls om jag ska vara ärlig. Av den ända orsaken att kroppen inte är med på noterna. Men ja är det ända sättet att få ut knorren så får det bli det!

Ja och så har Fritz bitit mig i min tumme när vi lekte. Hans stora huggtand rispade upp tummen. Så det blev typ ett skarpmärke...Svider satan men ja så kan det gå när valpen blir för ivrig. Så försöker lära honom att släppa sakerna innan jag tar dom för har han dom i munnen tror han att man leker mera. 

Nu kommer solen fram också så tror att det kommer bli en underbar dag precis som dagarna i veckan har varit. Lovely att våren är här. Så här i trädgården krattas och donas det. Fritz han gräver upp allt vi har och äger. eller yr i detta fall. Inser att vi har de snällaste värdarna i världen. Jag emnar de kör förbi trädgården och ser vad som har hänt och de säger inget men jag tror också de vet att vi ska rätta till en del också. Men att ha en hittepåig hund är rätt nöjsamt i livet! Blir det för tyst måste man kolla vad han har fatt i men brukar bara vara nåt som redan är sönder eller ja som man behöver. 

Ja det var väl allt från mig...Kramizar  


40+5

Den lilla bäbisen vill inte ut idag heller. Än så länge i vart fall. Men det gör inte så mycket det var inte så jobbigt att gå över tiden som jag trodde det skulle vara. Det är väl igentligen att man vill att bäbis ska komma så man slipper vänta. Men ja huvudsaken bäbis och jag mår bra så spelar det ingen roll.

Idag skulle jag fylla på vatten till hundarna i deras hundgårdar för jag skulle köra och äta lunch hos Elin. Så det är ku lite vår varmt ute nu så de blir ju törstiga. Så jag sprang och fixa med slangen och kopplade i den i kranen men tror du att där var någon nyckel då. Nej då så jag ringde Peter för jag tänkte han hade tagit in den över vintern. Men nej det hade ´han ju inte. och när han sa det så visste jag vem som hade tagit den. Jo min nyfika hund Fritz Leino. Jag blev lite förgrymmad för jag tänkte den var väl gjord i järn och jag tror inte han svalt den i alla fall. Så jag börja leta på gräsmattan men hitta den inte. Så jag fick fylla på med en vattenkanna så de hade vatten över dagen. När jag kom hem så skulle jag gå ut och när jag tittar ner på marken där vi har en järn grej och i mellan springan låg nycklen till vattnet och den var gjord i järn. Så min lille pojk släppte den vid dörren.

I morgon ska jag vara med Lollo och Sanna med barn och kvällen blir det Aloe Vera party hos Åsa så det blir fullspäckat!....



Min mage i v 40+5

Kram Kram

Novell skrivande

Hejsan Allihopa.

Nu är det så att jag har börjat skriva noveller...eller försöker i alla fall. Tänkte jag har lite kli i fingrarna och en massa ider kommer till mig och skriva det går snabbt när man väl börjar. Så tänkte jag lägger ut min första här så ni får se vad jag håller på med i väntan på bäbisen som ska komma. Den håller sig inne i min mage än så länge och gör inga tecken på att vilja komma ut men då hinner vi göra lite till här hemma och så...

Rånförsöket

Mannen stod och tittade utöver vänthallen på flygplatsen. Han var nästan alldeles ensam för han skulle ta en tidig avgång mot Stockholm. Han visste att fler skulle dyka upp för han var lite tidig då han inte ville känna sig stressad och dessutom kunna äta en god men dyr frukost på flygplatsen. Mannen som hette Tom tittade i sin plånbok så att han hade sina pengar och biljett. Han funderade på om han skulle gå och ta ut mer pengar på bankomaten så att han hade till lunchen i Stockholm också.
             Det som Tom inte såg var att en man som stod lutad mot väggen en bit bort hade iaktagigt honom en god stund. Han såg att Tom lade ner sin plånbok i sin högra bakficka och att han hade säkert pengar där som skulle täcka en vodka i alla fall. Mannen iaktog Tom då han gick i rikting mot bankomaten för att ta ut mer pengar. Mannen följde diskret efter Tom mot bankomaten så varken han eller någon annan märkte det. Precis innan bankomaten fanns toaletterna och där skulle han slå till mot Tom efter han hade tagit ut pengarna från bankomaten. Ju mer pengar dessto bättre. 
              Tom han tänkte att han skulle ta ut femhundra kroner och att det bordde räcka till en present åt Julia. Tom stod vid bankomatenn och tog ut pengarna som han skulle ha. han lade ner pengarna samtidigt som han gick tillbaka mot vänthallen när han helt plötsligt blir indragen på toaletten av en man. Tom blev helt överrumplad och rädd men hämtade sig snabbt när han stod öga mot öga med mannen som hade dragit en kniv mot Tom.Tom började prata lugnt med mannen men märkte att han darrade på rösten. Mannen ville ha Toms plånbok men det var det sista som Tom ville ge mannen. Tom vet inte om mannnen kunde höra vad han nyss hade tänkt men han gjorde ett utfall mot Tom som snurrade runt och lyckades undvika kniven med några centimeter.Han lyckades ta sig ut genom dörren och kniv mannen blev kvar ensam på toaletten och det hade han nog inte räknat med. Tom ropade ut i vänthallen på hjälp och snabbt kom vakterna och Tom ropade åt dom att det fanns en man med kniv inne på toaletterna. Vakterna tillkallade polisen och i väntan på dom så barrikerade de toaletten från utsidan så mannen inte skulle kunna sa sig ut och såg till att inga fler civila kunde komma till skada. Tom beskrev mannen för polisen när de hade kommit till platsen och kniven. Tom visste att han aldrig skulle glömma kniven eller hur mannnen såg ut.
                 Poliserna gjorde sig beredda på att inta toaletterna på flygplatsen men innan de skulle göra detta ropade mannen inne ifrån toalettem att han ville komma ut därifrån för att han mådde dåligt. Mannen sa att han var diabetiker och kännde ett blodsocker fall var på gång. Poliserna tog inga riskeroch sa att mannen fick skjuta under kniven han hade under dörren så skulle de hjälpa honom. Mannen gjorde som han blev tillsagd och poliserna tog ut mannen ifrån toaletterna. Han fick en smörgås i polisbilen och fördes till stationen. Tom han tog planet till Stockholm som var tänkt och somnade i stolen av ren utmattning. SLUT

Hoppas ni tyckte den var bra. Skriv gärna en kommentar till den om ni läser den

KRAM

40+2

Hejsan

Ingen liten ännu. Den kommer nog snart kan man hoppas. Jag är säker på att jag kommer att gå lite mer över tiden. Blir nog nästa vecka eller så. Inte i helgen i alla fall. Det har jag inte tid med. Jag vill bara njuta och städa och ta det lugnt denna helgen. Har faktiskt inget planerat än så länge och dessutom har Peter gått och blivit jätte förkyld och ni som vet hur män blir när de blir förkylda...

Igår var Sanna med Hampus här och Lollo med Gabriel här och det var jätte trevligt. Gossarna de är så söta och de växer nog så det hörs. Underbart med de små liven. Trixi var jätte duktig och jätte nyfiken på de små och slickade ner stackars Gabriel hur mycket som helst och i soffan skulle hon ligga i mellan bäbisarna för att ha extra koll. Fritte han bara skrek så till slut kastade jag ut honom så han fick vara ute när gossarna skulle sova!

Idag så har jag annars inte gjort så mycket än. Men rycket det kommer. Behöver nämnligen dammsuga eftersom Fritz han fäller och torka golven eftersom det är gegga ute tack vara denna snö som kom igen. Så nu får det gärna torka upp fort igen så hundarna kan vara ute utan att dra in geggamoja.

Kontrollen jag var på idag visade igengting och det var skönt så jag har inte början till havandeskaps förgifning i alla fall och det är bra. Så får se hur nästa vecka blir då. Min BM är säker på att vi ses nästa vecka och det är nästan jag med att vi gör så det blir bara mer och mer spännande. Det sista man vill är väl igentligen att bli igång satt eftersom kroppen inte är med riktigt då på noterna men ja blir det så blir det!

Tänkte ni kommer att få följa mig här på bloggen sen med bäbisen och hur jag ska komma i form igen efter graviditeten. Förutsättningarna ligger utanför dörren så att säga för det blir vår, och jag tänker inte ge mig för att komma i form. Och i form menar jag att jag vill ha en god kondition igen och några kilo mindre på kroppen. Men främst att jag kan i sommar jogga med någon hund. Tills dess blir det promenader med barnvagnen och att äta rätt. Jag vet att det kan vara svårt att gå ner graviditets kilona så ni får väl se här när jag kämpar på.
Jag tror att jag tänker skriva ut vikten också eftersom det är samma personer i snitt som läser här så det är inte så hemligt.
Jag går efter mottot ät mindre, rör dig mer. Så ni vet det!

Många kramar

Händelserik dag!

Hejsan

Idag är det beräknad förlossningsdag på Knorren men det bryr sig inte Knorren så mycket om eftersom den tycker det är trevligare inne i mammas mage. Kan ju hålla med om detta då vår värmen är som bortblåst just nu! Jag vill ha värme och sol nu! Sen så har jag i och för sig en massa stickade barn kläder som måste provas och använad på Knorren innan det blir för varmt då man nästan bara har en body och blöja på den.

Idag så slogs Trixi och Fritz vilket resulterade i att Fritz började blöda ifrån ögat! Så det var bara till att ringa vetrinären som fick titta på honom. Han hade slutat blöda när vi kom in med honom så fick fick ögon salva så man minskar infektions risken i ögat i och med att där är ett sår. Kan bara säga det till er hundägare. Skadar hunden sig i ögat så ska man I NÄSTAN ALLA FALL ta sig till vetrinären. Så ni vet det. Kan vara bra att veta! Så där gick jag och trodde att min lille gosse skulle bli blind men verkar inte så nu i alla fall. Han fick följa med mamma och mig till stan eftersom vi hade andra ärenden in där med. så han var på sjukhuset och väntade på oss och sen på Maxi sen ÖB så han har är stats van och super duktig på att vänta. Skriker de första 30 sek men sen blir han tyst och börjar spana. Är stolt över honom. Sen gjorde han en dum sak när han väntade på doktorn. Han kissade inomhus. Aldrig att han har gjort det sen han var lite valp. Så det var lite pinsamt men det var bara till att torka upp och låtsas som ingeting när doktorn kom in! HAHAH

Ja så nu är jag rätt trött om man säger så. Mycket tankar som snurrade där om lille gossen och sen shoopingen på det! Så nu ska det tas en power nap och sen blir det mat hos mamma och pappa för de bjuder på fisk som jag älskar!



Fritte och jag myste i sängen igår. Eller hur ser han lurig ut den lille?



Magen igår. Den har sjunkit. Måttet har blivit mindre så det är väl på gång eller nåt!

Tack för mig och jag måste tacka min mamma som ställde upp för mig och Fritz idag! Kännde mig lugnare att veta att någon var med!

Puss och Kram

Söndag första helgen i Mars

Hejsan Svejsan

Helgen har varit riktigt god. Mamma hade beställt fest fat och det var super gott. Massa frukt och kött som var så sommrigt. Man längtar till sommaren när man äter sån mat. Sen hade hon gjort en god efterrätt med färsk frukt, jordgubbar, kiwi, blåbär och fysialis...Mums. Och alla tre födelsedags grisarna var nöjda med sina presenter. Känndes konstigt det var helt plötsligt tre man firade men kan man inte hitta nån som fyller någon annan tid på året så kan man inte ;)

Vi spelade Alfapet, mamma, sofie, jag och malin. Jag vann stort. Måste ju skriva detta eftersom jag suger på wordfeud med för en gångs skull var jag duktig på nåt live hahah. Sofie brukar vara den är skit duktig.

Sen har man ju umgåtts med sin favortit brorson. Affe. Han har blivit så stor så fort man kan knappt tro det när man ser honom. Det var inte så länge sen jag körde upp till Rödeby och firade hans 2 månaders dag. Och till sommaren blir han 2 år. Lilla pojk säger jag bara.

Ja jag är svullen om fötterna och bäbis håller mer låda än någonsin i magen ikväll. Jag sa ju att jag skulle föda på Peters födelsedag så det är ju i morgon. Eftersom jag inte varit så här svullen om fötterna innan så får jag för mig att detta kna vara ett tecken på att jag kan vara i slutet av graviditeten men man vet aldrig. Jag kanske får gå över tiden i 14 dagar vem vet. Men hoppas litegrann på i morgon om jag ska vara ärlig.

Annars har det varit en skön söndag. Kvällen är lugn och jag plockat och donat lite. Men det är så när det kliar i fingrarna. Ligger inte i min natur att vara på latsidan direkt även om jag tycka det är mysigt att sitta och glo i soffan i cirka 30 min...höhö...

Ja det var allt från mig. Håller er uppdaterade om Knorren kommer eller inte.

Kramiz

Födelsedags helg!

Hejsan Svejsan.

Denna helgen så fyller pappa och min storebror Rikard år. På måndag fyller Peter år så vi tar alla tre i helgen. Vi har sagt att vi håller allt öppet än så länge eftersom vi inte vet när Knorren tänker anölända till oss. Kanske efter helgens stök så dyker den upp. Man får hålla tummarna.

Idag så har jag städat, dammat, putsat fönster, dammsugat och torkat golv. Här luktar gott i huset! Sen tvättar jag med och skölj medlet doftar super gott. Är glad att det finns sånt skölj medel.

Sen så har jag fått två fingrar som hakar upp sig i visst läge när man böjer dom. Det gör mega ap ont. Jag vet inte vad det är men kan ju vara artros eller vad det heter. Men fint att ha det vid 25 bast! Känns som att vänstra handen tillhör en 80 åring!

Jessica var här och hälsade på igår. Mycket trevligt att ha henne här. Har verkligen saknat henne super mycket. Vi skrattar och gråter ihop precis som vi alltid gjort. Sen är det så att vi hörs inte av på ett tag men vi tar vid där vi sågs sist och det känns faktsikt super bra! Tack Jessica för att du kom du vet att jag alltid kommer att finnas där för dig. Genom glädje och sorg!

Fritz och Trixi är just nu ute och leker med Husse. Han spikar och fyller på sten i Frittes hundgård så han inte ska gräva sig ut ur den när vi inte är hemma. Sen så får jag vid tillfälle gräva igen min rabatt eftersom den inte existerar så länge hunden kommer åt den. Så får flytta den rabatten till inhängnat och Fritte fritt område. Jag vill ändå att hundarna ska kunna springa omkring på tomten utan att fördärva så då är det eneklare att hängna in den biten som ska bli trädgårdsland och rabatt! Jag kör allt på samma så får jag ser hur jag lägger upp det hela. Blir roligt sen när allt kommer att växa och gro.

Nästa vecka vett i katten vad som händer. Hoppas på att bäbisen kommer ut i början av veckan. Nu längtar jag något enormt. Och jag är så glad det är vår så man kan vara ute. Jag gick igår med Jessie till slottet och tillbaka och det var jätte skönt. Det luktade gris piss dock men det är vår det också och man vet att det blir himmla goda grönsaker till hösten som man kan köpa. Jag insåg också att jag inte har nån kondis kvar och det är lite trist så allt det jag jobbade för innan jag blev gravid är puts borta men det blir många promenader här i krokarna sen när bäbis kommer. Så vill ni hänga på så får ni komma till Segesholm. Mamma kilona ska bort omgående!!!



Fritte ligger i rabatten som jag hade anlagat! Trixan ligger och vaktar Ior så inte Fritte ska ta honom! Men de njuter ute de två vovvarna! Underbart



Min mage idag! Efter allt städ och så. 39+4 tror jag det är.

Tack för mig så länge.

RSS 2.0