Julen 2011

Hejsan och God Fortsättning.

Allt bra med er som läser hoppas jag och att julen var bra?

Jag har firat jul idagarna 2. Intensivt men fruktansvärt roligt. Tomten hittade mig både lillejul och julafton så jag är en lycklig flicka. Hehe...Ja jag gillar faktiskt att få paket och att ge. Men man kommer underfull med att det är verkligen barnens högtid för att se deras glädje och lycka när de får springa fram och hämta sina paket det är underbart att se sen kvittar det att man själv bara får en 1 klapp. Det där med barnen överväger jävligt mycket! Ja nu tänker ja hon fick ju klappar därför kan hon sitta och säga så men jag hade varit nöjd med en klapp.

Lillejul hade vi här hemma hos oss detta året. Knyt jul med Peters närmaste familj. Mysigt och god mat! Sillen var godast den stekta inlagada sillen som Stefan och Linda kom med. Snacka om att jag åt sill. MUMS



Så här fint hade jag och Linda dukat innan alla gästerna dök upp. Var faktiskt nöjd som tusan.
Är väldigt praktiskt med stort kök!!!



Tomten som hittade hem till oss på LilleJul...Fin va?

På Julafton så åkte vi och firade med min familj på krognosvägen. Mamma, Pappa, Mormor, Rikard, Alfred, Sofie, Peter och jag. Plus en del hundar! God julmat och massa klappar blev det! Alfred fick flest men det är så det ska vara! Han fick en telefon av mig och Peter som han började trycka på direkt. Underbara unge säger jag bara




Klapparna under granen på Julafton. Solen lyste och det var väl nästan en 10 plus ute. Snacka om att det känndes rubbat att fira jul men hur ljuvligt som helst!



Tro mig när jag säger att jag försökte få barnet att stå stilla när jag tog kortet men han ville stå NÄRA och UNDER kameran så detta var det bästa jag kunde få till. Men han är så söt ändå! Bus ungen Alfred



Vår tomte som hittade hem till oss på krognoavägen. Mycket trevlig tomte som kom! ;)

Fritz hus får avsluta denna julen. Hans hus som är rött med vita knutar och plåttak. Fint ska det vara till den bästa Fritz i världen!



God Jul och God fortsättning!!!


Dan för dan före dopparedagen!

Ja...Snart är julen här. Ska bli super trevlig med nya och gamla traditioner. Knorren hinner inte vara med denna gången men nästa så är det fullt ös. Den kanske sparkar lite extra när tomten frågar om där finns några snälla barn! Vi får se!



29+2

Jag har inte hunnit baka lussekatter som jag ville göra och inget knäck. Inser jag skulle börja med julstöket mycket tidigare än vad jag har gjort men man lär väl sig från år till år!
Mamma har räddat lite av vår jul i alla fall för hon har köpt julgransljus, glitter, servetter, juldukar gav hon mig och julgrans pynt som de hade massor av ändå! Har jag de snällaste föräldrar eller vad??? Jag är super nöjd med dom och är glad att det inte finns ångerrätt på dom!



Så i morgon då ska jag köpa julklappar till familjen. Och lite annat med. Skulle se om jag hittar nån jul tröja/ klänning som jag skulle kunna ha på mig. Är sugen på om det finns något i mamma väg istan. Vilket jag håller tummarna för. Jag vet precis vad jag ska köpa till Peter men ja får se om de har det jag vill ha nånstans. Inte lätt om man går runt med en tanke i huvudet och så är det ingen som säljer det!

Linda kommer i morgon och ska hjälpa mig med julstöket och sen så på kvällen i morgon ska det firas jul för hela slanten. Ska bli riktigt skoj att fira med Peter och hans familj. 

Sen till det bästa på hela dagen. När jag kör in på gårdsplanen så står det är ett hus. Jo ett hus till Fritz med fönster och plåt tak. Mycket tjusigt om ni frågar mig. Han kommer att trivas som en fisk där inne. Min underbare svärfar har fixat detta. Har jag de bästa svärföräldrarna eller vad? 



Så här fint har jag det i mitt kök. Tur att man inte vände kameran åt fel håll ;)



Så här ser vårt badrum ut. Har ju inte lagt upp bilder på mitt nya hem så får väl göra det nu när det ser städat ut eller hur man säger!

Ska ta bilder under morgon dagen och lägga upp... Vi hörs och syns!

Mamma 58 år!

Hejsan Allihopa!

Nu sitter man hemma efter att ha varit hos mamma igår och nu på fm. Jag ville vara med min brorson och hans familj så mycket det bara går när de är nere. Man missar så mycket av utvecklingen på Alfred när man inte träffar honom varje dag som hans mamma och pappa gör.

Det var också kennel klubb möte hos mamma vilket lille Fritz inte tackar nej till. Han är så glad för alla vovvarna men det är inte så ömsesidigt alla gånger.

Alice och Penny ( mammas vovvar)

Aston, Simon och Eddie (Rikard och Sofies vovvar)

Clinton (mormors vovve)

och min lille Fritz då. Yngst, olydigast och odrägligast! Men alldeles underbar!

Sen då var vi en stund inne hos Elvira Reymers och lekte i sandlådan. Och tro det eller ej så kom det små flingor av snö. Det var lite kallt om nosen men det var skoj. Elvira verkade tycka om Alfred och tror att de kan ha nytta av varandra när de blir äldre. Knäppte av tre bilder som blev jätte bra på barnen så de lägger jag upp nedan.

Man kan inte fatta att mamma snart är 60 år. Man tycker det var inte så länge sen mormor fyllde 60 eller morfar och nu är det ens föräldrar som fyller det. Märkligt när tiden går fort och man undrar var den tar vägen.

Idag ska vi åka till svärföräldrarna på kalas. Lilla Sara blir 15 år. Det var ett tag sen man var det! Så hela helgen har gått i kalasets tecken men det är roligt när man träffar familjerna. Me like



Alfred leker inne hos Elvira!



Var glad att få leka i sandlådan! Tack Elvira



Elvira den sötaste lilla tjejen på Krognosvägen!



Smörgås tårtorna som Mamma bjöd på! Mamma tycker det är roligt att göra dom! De är jätte goda!

Tack Mamma för en trevlig helg. Pusss

13 december 2011

Hej

Idag har man moppat skitiga golv ovh bara tagit det lugnt över lag. Lilla Trixi är lite halt så hon kan knappt stå på benen. Men Älsklingen ska köra henne till vetrenären. Så de kan ta reda på varför hon haltar!
Fritz han har så klart undrat varför hon går så konstigt och hon är inte lika sugen på att leka så han har fått roa sig själv. Så en svart spann som vi har i trädgården har fått sätta livet till. Sen är där ju ingen rabatt kvar och gräva hål det kan han med göra. Så företagsam är han allt!

Magen den knorrar på och har sig men inget man stör sig på eller lider av. Jag kan bara känna av att jag börjar bli stelare i min rygg men det märks bara när jag ligger ner så det undviker jag att göra. Annars kan man inte klaga! Tror jag har rätt hög smärtgräns. Men det är för man är omringad av människor som gnäller hela tiden så slutar man till slut tycka synd om sig själv och håller käften. Sen lär man sig leva med viss smärta. Jag har ju en känsla av att den kommer att försvinna så fort knorren är född. 

Idag ska jag köpa en spjällsäng till knorren av Sandra J. Hon var snäll som ville sälja den till mig för en billig peng. Kan ju vara bra att ha en säng till knorren.

Kan inte fatta att det snart är jul. Tiden går sjukt fort. Var ett tag sen det var sommar och man stod mitt upp i flytten men nu är det över och så går man och väntar på knorren nu. Allt ändras så fort ibland. Men jag glädjs åt att det snart är vår igen så man slipper detta kalla, blåsiga mörka väder som vi har nu. Helst ingen snö om man frågar mig. Litegrann till vecka 8 går bra men annars kan det va! 

Puss på er där ute!
  


Ledig Måndag

Hejsan Svejsan.

Idag är man ledig efter att ha arbetat hela helgen. Skönt att helgen gick så fort som den gjorde! För jag kännde jag ville och behövde vara ledig.

Idag har man inte gjort så mycket än men jag lovar när denna dagen har gått så har jag nog gjort en del. Jag har redan mockat i hundgården ena delen i varje fall. Sen har jag fyllt på vatten till ena hunden och nu tänkte jag göra rent på toaletten under dagen. Ska försöka få bort kalk fläckarna i duschen. Tycker det ser så fult ut. Man får ju hålla efter det nu när man fick sån fin dusch kabin! Sen funderar jag strakt på att dammsuga och torka golven i huset! Är i ett visst behov.

Var hemma hos mamma igår på timmarna och såg att hon putsa fönstrena men jag känner att jag är ingen hejare på det men fick lite ångest av att hon gör det så himmla bra! För mina fönster här hemma behöver en rejäl putsning!

Det är mycket man vill och bordde göra men tiden räcker inte till men jag ska åtminstone göra nåt av denna lediga dagen.

Snart är det också dax för kontroll av knorren i magen men det dröjer en vecka till. Sen så...Igår känndes det jätte konstigt i magen fast jag tror det hade att göra med att jag åt för mycket mat igår. Det känndes som att magen skönk ner mot urinblåsan. Som att det var nåt som tryckte på. Jag bara nej bara inte vattnet går. Men sen lugnande sig när jag la mig ner. Tror att det var bäbisen som ville påpeka att jag lilla mamma  ska nog ta det lite lugnare i framtiden... Men känslan var lite konstig!

Ja det var väl allt från mig denna gången... Tack och Hej

Blåsigt värre

Hejsan Svejsan

Sitter inne nu på morgon kvisten för det blåser ute. Man har ström i vilket fall och det tillhör ovanligheterna. Så man får göra ett kryss i taket för det! Alla de andra här i huset ligger och sover. Trixi oxh Fritz med ett halvt öga öppet! De måste hålla koll på mig så jag inte gör något som de vill hänga med på!

Ikväll börjar helg arbetet så det är full gång hela helgen. Man längtar redan till nästa vecka för då är man lite mer ledig. Nästa helg kommer Alfred med familj ner igen för att fira att mamma fyller år. Ska bli ,ysigt och trevligt att se dom igen. December syns man mest i vår familj för det är flest födelsedagar och högtider då!

Annars blir det en lugn dag och det är skönt att det inte kom någon snö för det vill jag verkligen inte ha. Inte nu i vart fall. Räcker i februari eller så. Fast det är fortfarande för varmt på dagarna för snö och det är bra.

Ja det var allt från mig denna gången ...



Trixi Mix



Tänk man fick dom att sitta samtidigt och så länge att man kunde ta en bild...varade dock bara denna bilden..HAHA

Gravid mage dit och gravid mage hit!

Ja jag vet att mina bröst är stora. Tack för att alla påminner mig. Jag vet att min kropp har förändrats. Börjar bli tjatigt att samma personer kommenterrar samma saker hela tiden och varje gång man träffar dom. Inte för att man inte ses sällan utan detta är ofta. JOBBIGT! Och hur man än kommenterar tillbaka så slutar de inte! GRRR

Det är just av denna anledning inga bilder på mig finns på FB jag håller det lite privat även om man kan nå bloggen från FB. Men folk måste trycka vidare då och det är ju jobbigt så det gör folk det mer sällan!

Jag är faktiskt rätt glad att jag inte växer om magen så mycket. Känns lättare på jobbet och privat! Man kan dölja den fortfarande i vissa kläder vilket jag tycker är tacksamt. Sen får folk tycka vad fan de vill om det!

Fritz har varit dålig i två dagar! Ont i sin mage och bajsar, pruttar och kräker dag som natt! Men denna em verkar han rätt lugn. Fick ris igår men det ville han inte äta så han fick det i morse med och det åt han. Ris är tydligen bra för hundar som har diaree. Alice har ju med varit i dålig så det måste varit något som gått.
Ja människor smittar varandra och det kan ju hundar med göra även om det kanske är lite svårare. De har ett annat immun försvar skulle jag gissa.

Då är man i vecka 28, 27+2 så det börjar närma sig 10 veckor kvar av denna graviditet. Det är man inte lessen för eller hur man säger. Tycker att det varit lite överskattat att vara gravid. Vadå mysigt med mage och sparkar...no no no....Jag vet att den sparklar inte så mycket än men det är inget man går och tänker på direkt. oj nu sparkar den shit värsta grejen...nä nä nä...Beställa färdiga barn på postorder hade varit bra...Klappade och klara...HAHAHA... Jag gissar att jag är i period nu när jag vill att det ska vara färdigt och att nu är det bra...Men icke då ska man vänta lite till.... Drygt

Ja bilder då på min tjock mage ....



Min mage...Denna bilden blev bra faktiskt!



Och så här ser resten av jaget ut! HAHAHA Tjock om huvudet har jag blivit!

Detta var allt från mig denna gången ....Puss och Kram

Nu går man in på sitt 25 levnads år!

Så då var kalaset över. Mycket trevligt att de flesta kunde komma. Är nöjd med att ha en sån stor familj och vänner.
Den finaste på kalaset var Elvira Reymers i sin fina klänning. Hon såg ut som en bakelse! Tant sandras lilla älskling. God mat och efterrätt blev det med men man har ju lite taco tillbehör så man kan strössla med dom. Och tårta som blev över. Fast den var himmla god.

Fick massor av presenter

pengar och blomma av Maria, Göran, Micke, Paula, Ida, Anna och Adam

Pengar och blomma av Svärmor, svärfar, sebbe, sara och Angela

Pengar och glögg av Linda, Stefan och Frida

Symaskin med tillbehör av Mamma, Pappa, Rikard, Sofie, Alfred, Mormor, Joakim, Malin och Zelda

Halsband och örhänge av Sabina och Madde

Cupcake set, mamma bok, baby bok av Caroline och Bella

Halsband av Peter!

Halsduk,mössa och vantar av Mamma och Pappa

Blomma av Rikard, sofie och Alfred

Så jag är hemskt nöjd med min dag ska jag säga! Tack Alla som förgyllde den!



Prinsess bakelsen Elvira Reymers!



Affe ponken! Söt så!


RSS 2.0