Bilder från helgen!



Så här gick jag ut bland folk igår. Tro det eller ej. Då kanske ni fattar varför jag behöver en garderob!!! HAHA



Goa Linda som bjöd på god dricka minsann.



Lilla Emma. Fick minsann dricka en hel champange flaska själv. Sen blev det så här ;)



Elvira den lilla tösen. Hur go är hon inte!!! Luktar bäbis det är så mysigt!



Emilia Ohlander så klart! Denna goa ungen skrek av förtjusning när hon insåg att jag sov på hennes rum!! Gissa vem som fick motionera halv åtta på morronen också...GRRR



Olivia Ohlander.. Denna söta ungen charmar mig och värmer mitt hjärta så oändligt mycket!

Japp detta var en bild kavalkad, Men tyvärr så är jessica, Annelie och Sabina som var med på festen de fastnade inte på min kamera. Men man vet ju aldrig vad för bilder som kan komma upp här....HAHAH

Utgång ikväll,,Var ju ett tag sen!!

Jaha då har hela garderoben fått flytta ut. VARFÖR provar och provar man kläder och man bestämmer sig i princip för att det man tog på först!? Kan nån förklara det för mig. Sen måste jag handla lite fina grejor till nästa gång jag ska dra ut för detta håller inte!

Elin och Jag promenerade 1 mil idag med stavar. Det var skönt att komma ut och gå. Ska ut i morgon igen fast på eftermiddagen. Skönt Skönt. Sen bjöd Emil och Elin mig på kål pudding. MUMS säger jag bara. Såsen var godast HAAHA Men allt var gott. Sen fick man chansen att gosa med Viran! Söt bäbis. Hon skratta minsann  det är så roligt att höra! 

Då får man väl öka takten annars blir det för sent...
skulle ladda upp en bild men min mobil vill inte ha kontakt med datorn just nu...SEGT
 

Man blåser iväg

Hösten gör sig påminnd att den ska komma. Vare sig man vill det eller ej! Tråkigt men denna vägen ska vi vandra. Sen är det den tråkiga vintern som jag inte gillar sen är det vår. Efter jul och nyår så längtar man efter ljuset och vår solen. Nu är det mys väder och tända ljus är dax att börja med. Jag ska ställa fram lite hemma och bara njuta av mys pys.

Jag har jagat hinkar och ställt undan blommor i blåsten. Det behöver ju inte bli fördärvat!

Ska jobba ikväll och i morogn kväll. Fundarar att köra in till stan och handla en ny mobil till mig själv. Tycker allt jag förtjänar! Ska se vad Telenor har för erbjudande till mig.

Nu blev det tråkigt helt plötsligt. Jag bara sitter och glor känns det som. Haha ...Vädret är inte skoj och bara suck suck suck. Kommer sldrig ner i vikt och händer inte ett smack nånstans. Blir knäpp. Funderar på att köra hem och hämta lite grejor ikväll. Måste betala räkningarna. Det är nästan skit kallt ute. Hundarna blir oroliga när det blåser så ute också. Inte så bra!!!
Allt är katt skit. Lyssnar på musik nu men inte ens den kan muntra upp mig nu!!!! HUUUU...ONT i rygger har jag också. Har testat allt som går att testa. Iprenen var bäst men den överdoserade jag fett. Voltarenen hjälpte inte. och alvedon är ingen höjdare...Skit med. Så nu återstår bara att söka för det. Kanske bordde röntga ryggen det hade kanske varit bra. Men tänk då om där är nåt annat...Jaja det får man väl ta det också
Ja jag måste gnälla lite. Sen när de tömmer soporna på detta stället  så ställer de tunnorna MITT PÅ vägen så man kan inte vända en bil ens om man hade velat. Så gissa vem som fick flytta tillbaka dom??? JO JAG dock INTE mitt jobb utan sopgubben. HAn har nog för bråttom men snacka om att få stress....




Alfred Agne Roland Leino

Alfred och Faster! Vilket par!!!

Precis hemkommen från Alfred. Ja Sofie, Rikard och vovvarna också förstås. Han är så söt. Hela han. Hans ögon är de finaste. Hans ansikte hans små händer och fötter. Fin och alldeles underbar!!!

Rikard bjöd på god mat och hjälpte mig lite med bilen. Tack Bror!!!

Här kommer lite bilder på mig och Alfred!!!


Alfred och jag! Så gosig unge!


Alfred byter blöja!!!

Alfred here I come!!!

Hejsan Svejsan.

Idag ska man köra upp till Karlskrona och träffa lille Alfred. Min älskade brorson. På alla bilder man har sett så är han väldigt söt och go bäbis. Han kommer att bli super glad för mig minsann. Längtar som bara den ska jag säga. Så nu ska man bara hitta dit också. En sak att åka i bilen och en annan att köra men jag gör allt för den lille.

Jaha då fick man sig en nit idag också. Sitter och glor sönder Dr Quinn boxarna. Så gissa om 6 säsongen finns ute på Hemma kväll? NEJ VARFÖR skulle den göra det. Sista avsnittet jag sett är så spännande att man håller på att svimma av spänning. Så gissa då när de släpper den? 6 sep...så lite tur har jag som slipper vänta i all evighet. Jag kommer att banka på dörren i alla fall. Så då får vi hoppas att de har den hemma. För jag ska ha den så är det bara.

Jag kommer att ta många bilder på lille man, Som senare kommer att hamna här då får ni se hur go han är. Ska försöka ta en bild på han och mig på samma bild men jag lovar inget!!! Höhö...



Alfred med sin goa pappa!!!

Alfred med Farfar

Hejsan.

Idag har man arbetat och medans man gjorde detta så var Mamma och pappa uppe hos Alfred och gosade...Jag ska minsann också dit och gosa och pussa på den lille. Har köpt fina grejor till honom som han måste ha så klart!

I morgon är det jobb som gäller. Så denna helgen ska gå åt att längta och titta på bilder av lille man....


Alfred med Farfar!!! Så gosigt!!!***

Alla barnen!!!

Hejsan Svejsan

Idag har man varit ledig hela dagen!!! Jag var ute på en promenad i skogen i förmiddes. Det var skönt det var så svala vindar. De doftade höst i skogen. Så skönt. Det tråkigaste att man kan få ångest över det man inte hunnit med under sommaren men man hinner inte med allt tyvärr. Vi har varit uppe hos mormor med.Visat bilder på Alfred som vi har fått. Han är ju väldigt lik Rikard. Naww söta små bäbisar överallt.

Sen har jag träffat Elin, Emil och Viran. Vilken mysig bäbis. En glad tjej som skrattar åt tant sandra hela tiden. Men vilken bäbis hade inte gjort det!!! HAhaha

Ska ut och gå med Elin lite senare.


Elvira med pappa Emil



Emilia i våras i sandlådan. Söt unge!!! Älskar henne****


Alfred Leino


Olivia Ohlander. I våras tror jag eller tidigare i sommar...Sötnos...*

Onsdag

Hejsan.

Ledig idag. Skönt som attan ska jag säga. Vila och bara göra roliga saker. Jag har varit ute och gått med Alice i skogen idag! Det var hemskt skönt. Man behöver rasta av sig litegrann. Ska ut senare idag med Elin.

Idag kommer Rikard, Sofie och Alfred hem från BB. Tänk att man har varit med och sett när barnkammaren blev färdig och att man har väntat och väntat på det lilla livet! Tror att det kommer att passa Alfred alldeles utmärkt det rummet. Sen så har han fått världens bästa mamma och pappa på köpet!!!



Prövar sin stol!!!

Gull ungar

Idag har jag varit hos Jessica och henns barn. Vi tog en promenad och som tur var så började det regna. Vad annars. Dyng blöt blev jag men vi hade så trevligt så. Emilia åkte i vagnen. Så söt är den ungen.

Har fått fler bilder på Alfred men det är så att min sladd till mobilen är borta så allt är lite rörigt. Man får maila bilder hela tiden.

Sen har jag jobbat hela eftermiddagen. Så nu är man hemma och kollar Facebook och annat. Skoj. I morgon är det träna som gäller. Måste väga 65kilo innan denna månaden är slut!! Eller tanken var så i alla fall...HAHAHA



Olivia Ohlander 5 månader idag



Emilia Ohlander 2+

Alfred Leino

Så nu ville han komma ut den lille. Rikard och Sofies lille son. Han är född 01.02 i natt. Han var 51cm lång och vägde 3840g. Kan bara för mitt liv ana hur stolta de är över sn son. Men jag är fruktansvärt stolt över att bli Faster igen till gossen. Han är verkligen så söt så söt. Vem hade kunnat ana att man skulle kunna älska ett barn när det bara är några timmar gammalt. Jag har ju inte ens sett honom i verkligheten. Men när jag gör det så ska jag ha min kamera i högsta hugg! Alfred ska inte komma undan inte!!!

*Älskar er Rikard, Sofie och Alfred. Vovvarna med!!!*

Hejsan Svejsan

Sitter och funderar på hur mycket man kan sakna någon som är död. Varför ska alla försvinna som man tycker om. Det gör ont varje gång man pratar om henne varje gång man ser på en bild av henne. Hon var den vackraste och sötaste. Hon var min lilla vovve. Man saknar hennes lukt och päls. Att dra fingrarna genom den och bara snusa ihop med henne. Se henne springa i trädgården eller på ängen med sina snabb steg som hon hade. Varför skulle hon inte kunnat finnas längra. Typ för alltid hade varit bra! ...



Min älskade och saknade hund Molly!!!

Hejsan Svejsan

Nu ska ni bli uppdaterade vad mini elefanten gör för något. JApp jag är en klumpig fett och tjock liten elefant men det ska jag ändra på!!!! Jag tappade lusten och viljan förra veckan men nu är det nya tag. Jag ska se snygg ut nere på Tenerife i november så är det bara! Fan vad jag har ätit onyttigt och jag mår dåligt precis efter att jag har gjort det. Nu har jag handlat nyttiga saker för hela veckan så jag klarar mig utan skit maten. Så nu är det nya tag!!! Like it.

Idag titta jag på Glenn och Camillas foton från deras resa så det är som man längtar iväg. Visst att vi har fint väder men det ändå så att man får en annnan sorts semester när man åker iväg. Längtar till Tenerife det kan ni ge er på!!!!!!

Ja då är det jobb hela veckan. Helgen också men det är ganska skönt det med att veta vcad manb ska göra hela veckan....Trodde inte jag var ledig igår men det var jag misannn....Så jag och mamma och pappa var i Skyrup och Tyringe men jag hitta inte nåt att ha men bra var väl det för då sparar man pengar!!!!

Ja är det nån som har lite motivation över så ge till mig. För jag behöver en spark där bak de näsrmsta tre månaderna....



Jag, mamma och pappa på vår favorit resturang nere på Tenerife!!!

RSS 2.0