Konstigt hur det vänder!

Idag har jag varit hundvakt! Elin bjöd på lunch och lite gos med Lucas! Precis vad jag orkade med för nu ligger jag på soffan är deppig!

Där inne var jag ok och pratade på men sen nu gick musten ur mig! Pratat me pappa lite men sen drar jag mig undan! Orkar liksom inte vara social så länge!!

Fasar lite för i morgon då det är babyrytmik! Var precis att jag klara det förra gången fattar att jag var matt och konstig då med men nu vet jag liksom vad det beror på! Orkar inte sitta där och vara glad och glättig! Men Emma behöver det så det är väl till att gilla läget!...

Hoppas för allt i världen att medicinen sk hjälpa så jag blir bra! Vill inte vara deppig på Mårten gås!!!

Tänka sig att detta skulle hända nu!?
Är evigt tacksam för min make som står vid min sida i detta! Jag är inte lätt alltid och detta bättrar inte på det hela! Tack älskling för att du finns i mitt liv!


En ny början

Tomheten är en påtaglig känsla som har gjort sig inneboende i min kropp idag! Likgiltigheten är en följeslagare!
Som tur var så sa min älskade mamma till mig att söka vård vilket jag har gjort! Är nöjd med mitt val och att få hjälpen jag har behövt kanske så långt bak som 09! Då vägrade jag ta den hjälpen utan rykte upp mig ut den svackan jag var i då!
Nu är situationen annorlunda och hjälpen behövlig!
Så ni som läser detta måste förstå att ena dagen är jag ok och andra kan vara helt fuckt up! Men det är så det är ett tag här framöver!
Och ok för mig är att jag orkar ta mig igenom vardagen med de vanliga sysslorna!

Tack familj och vänner som finns där!


...usch

Ja jag känner mig piggare! Jag fick sova lite igår men kunde knappt sova!

Fick dåligt samvete att jag inte kan vara glad längre! Vill inte att Peter och Emma blir lidande! Vill må bra och vara glad!!

Så ett läkarbesök ska bokas och så får vi se ut efter det vad som händer!!! Tror det blir bra i slutändan!


Inte alltid en dans på rosor!

Idag är en sådan dag som jag vill dra täcket över mig och önskar att jag inte fanns!
Kan man få vara borta en dag och sen komma tillbaka med ny kraft, ork och fylld med kärlek som man kan ge alla runt sig? Så enkelt är det nog inte.?! Tyvärr.
Jag känner mig ganska nere och ynklig. Jag är förkyld och orkar inte riktigt med att vara igång 24 timmar om dygnet! Har ont i min mun för att jag biter ihop och sover dåligt på nätterna. Men farmför allt så känner jag mig fruktansvärt ENSAM!
Ja jag har Emma och vovvarna som jag älskar otroligt mycket men jag känner att de hjälper inte mig just nu! Känns som att jag gör samma sak dag ut och dag in! Blir knäpp i huvudet och det tänker jag inte hålla tyst om! Att vara mamma ledig har tagit på mitt psyke rijält och det var inte som jag trodde. Många pratar om hur sjkönt det är att gå hemma och man hittar på så mycket och träffar folk. Det är inte min grej! JAG VILL JOBBA, JAG BEHÖVER JOBBA! Hade jag varit rik så hade Emma fått en barn flicka tills hon började dagis! LÄTT
Tårarna rinner och jag vet inte vart jag ska ta mig till. Men någonstans i bak huvudet så hör jag Rita när hon sa rill min mormor i sina svåraste period att allt löser sig! Så någonstans så tror jag det gör det men inte just idag! Idag är depp delux dag med stora bokstäver.
 
Idag har jag försökt göra något! Tvätta, städa, plocka och slå in julklappar! Var ju i Ullared igår och handlade så tänkte jag skår in allt för jag lär inte palla det i december. Så nu kan man fin slipa på julklapparna tills den 24 dec med gott samvete och känna att man nästan är färdig. Och jag som brukar handla allt på lille jul!
 
Får man säga att jag vill ha en stor fett KRAm av min mamma! Och att hon säger att allt ordnar sig!?
 
Nej man kan inte vara glad och lycklig jämt för den lilla bubblan vill jag inte leva i! Vi alla har våra problem och det är hur vi löser dom och på vilket sätt vi väljer att gå vidare som gör oss till dom vi är!
 
....

Lördag

Hej!

Dagen har varit lugn! Emma har sovit mycket så jag har bara hunnit plocka litegrann och gjort fint hemma!

Emmas rum är på väg att få en make over! Ska se om jag kan hitta en gardin stång till hennes rum och persienner till det också så det ser vettigt ut! Sen ska jag se hur mycket hyllor går på till hennes rum men det kanske finns på blocket!!!

I morgon blir det Ullared för hela slanten! Emma ska vara hos sin mormor och det kommer gå hur bra som helst! Längtar efter lite shopping faktiskt!!! Hihi

Ja nu ligger jag i sängen och ska sova! Emma sover redan!!!

Puss puss


Konstigt!

Hejsan

Idag ringde jag och ställde Emma i kö till dagis! Jag kan inte förstå att Emma snart är så stor så hon ska börja dagis! Sen ska hon vara i en skyddad verkstad tills hon hår ut gymnasiet! Då måste hon stå på egna ben men det är långt dit... Hon hinner nog säga att hon ska bli som mamma, pappa, prinsessa! Ja hon kommer nog att ändra sig många gånger!

Det är härligt att få vara med och leda Emma på vägen till vuxen livet! Det är min bästa och största uppgift och jag är lycklig för att jag är hennes mamma!

Emma har blivit förkyld och är lite gnällig! Hon är röd runt ögonen och sover dåligt! Men det går detta också! Man får sova när hon sover och bara hjälpa henne på bästa sätt! Pussa henne extra mycket!

Idag händer inte så mycket men det är skönt det också! I morgon blir det babyrytmik och hoppas att Emma är piggare denna gången än föra för då var det väldigt gnälligt! Jag tyckte synd om henne!

Igår var vi med Elin, Elvira och Lucas! Emma fick kläder av Elvira och det var fina kläder! Speciellt tajts som Emma behövde! Så jag är evigt tacksam! Jag fick rensa ut kläder ut Emmas byrå men det var sommar kläder som fick ryka nu! Tycker inte hon ska frysa nu! Hon är rätt varm sv sig men hellre varm än kall! Då kan man ta av henne nåt plagg!

Ja det var väl allt från oss idag!!!


Helg!!!

Hejsan!

Nu sitter jag och Angela mätta och nöjda i mammas soffa! Sjukt gott med grillat så här på höst kanten! Mums!

Vi har haft det mysigt hela dagen hon och jag! Emma med så klart!

Igår var vi och badade i Furuboda med Susse, Mia, Frida, Ida, Angela och Emma! Hur skönt som helst och Emma blev hur trött som helst efteråt! Efter det blev det pizza hos Elin! Angela och Elvira busade hit mycket sim helst! Ni skulle sett! Hur roligt som helst!

Ikväll ska vi titta på finalen av körslaget där jag tror Putte vinner! Hihi


Lek dag!

Hejsan

Idag har jag och Emma varit i Degeberga hela dagen! Vi har först varit på baby rytmik men Emma var trött idag efter en orolig natt! Hon fick sova med oss efter halva natten sen lugna hon sig lite! Stackaren!

Så halva rytmiken gick bra sen började hon gnälla lite! Somnande från kyrkan till min mormor som bor vid pizzerian! Inte långt alls! Men vad gör man när ögonen går i kors!!

Överraskade mormor med att laga fläsk pannkaka med äpple! Jag gjorde så mycket att det räckte till Angela med så jag slapp laga kvällsmat!! Kanon!

Nu sitter jag med Angela och kollar på tv! Snart ska vi gå och lägga oss för i morgon ska vi först till Barabacka med Sanna, Hampus, Lollo, Gabriel, Elin ich Lucas! Sen när Angela slutat skolan blir det till Eslöv och bada med kusinerna!

Skoj dag i morgon!!!!!


Mysig dag med Elin och Lucas

Hejsan

Morgonen började med ett besök hos BVC! Emma har gått upp i vikt och växt på längden! Min lilla tjej! 7010g och 64cm!!!

Efteråt så lunchade vi med Elin och Lucas och hade en mysig tid tillsammans! Underbara små liv som vi har skapat! Så gosig är Lucas!

Just nu är vi inne hos pappa och gosar! Ska snart köra hem och göra lite kvällsmat till oss! Blir fläskpannkaka fast med bacon istället!

Ikväll blir det bonde söker fru och sen läggdags!
Imorgon blir det babyrytmik och apotek! Kram på er


Smycket!

Smycket jag gjorde till Emma!


Smyckes tillverkning!

Hejsan!

Igår var jag på smyckes tillverkning med Sabina, Åsa, Elin, Lucas och Emma! Vi hade jätte trevligt men Emma hade varit gnällig hela dagen igår så kvällen blev med lite gnällig! Jag gjorde ett jätte fint smycke till Emma! Nästa gång ska jag göra lite mer och hoppas att någon kan passa Emma medans jag är där!

Trevligt att det inte regnar idag! Var bara regn hela dagen igår och det är så tråkigt! Hundarna blir så skitiga och det syns inomhus!

Idag blir det dammsuga och moppa golven här inne sen får jag se vad jag hinner med!



Lördag kväll

Sitter i soffan hos mina finaste föräldrar! De som ställer upp och finns där för mig i vått och torrt!!!
Emma, mamma och jag har varit Istan och köpte suchi! Det var mega gott! Tur man kommer levande därifrån! Trafik ljus som inte fungerar och alla kör samtidigt!!! Jävla idioter!
Nu sitter vi och tittar på ett Göta Kanal program som gör att man längtar till nästa sommar!!!!

Tröttheten hänger över en och jag ska snart köra hem till mina älskade djur!!!

Kram alla


Lördag!

Hejsan och God morgon!

Emma hon sover i min famn! Vakna kvart över sju så det var nästan lite sov morgon! Vi har tittat på Timo. Och Pumbaa filmen som gick nyss på tv! Vad man blir glad av de knäppgökarna!!!

Idag sk min man på bröllop och jag ska mysa med mamma och pappa. Ska nog äta sushi och hjälpa mamma tror jag! Vädret är ju inte det bästa kan man säga! Regnigt och blåsigt! Rugg väder!

Idag är en sådan dag man vill ha en filt om sig och varm kopp te i handen och trevligt sällskap omkring en! Mm mm

Ja så här är morgonen än så länge skriver sen igen!!!!


Fredag kväll!

Nu kör vi ifrån Emmas faster Susse och Mia! Vi har fikat och myst i deras fina lägenhet! Underbar var den! Inredd med stil!!!
Emma har varit super duktig inget gnäll och skrik och somnade i famnen på Susse! Underbara unge!

I morgon blir det mys hos mamma och pappa! Längtar!!!

Kram för idag!


Fredag morgon!

Gick upp samtidigt med mannen min och vinkade av honom bär han skulle gå till jobbet! Sen åt jag frukost och tittade på hederliga Nanny Fine! Älskar det! Sen blir lilla Emma trött igen så då går vi och lägger oss igen och vaknade nu vid 10! Skönt ska jag säga!!!

...När vi går upp hittar jag Emmas ena bad anks unge död i Trixis korg och fick rädda nr 2! Tror inte den lilla sniffande snoffsan rör dom mer nu!!!! Emma fick dom igår!!!!


Blev bra ändå...

Blev kanon dag till slut!

Blev promenad med Elin, Lucas och Emma! Skönt väder var det och vi snackade en massa! Vi filade efter promenaden inne hos Elin! Lucas är alldeles underbar!

Mamma kom hem så nu myser vi med henne då pappa är iväg och utbildar! Ska snart köra hem och sova!!!

Tack Elin för uppiggandet! Du har en alldeles underbar liten familj!!!


Mys

Hejsan!

Idag skulle man åkt på sopp lunch med mormor men hon orkade inte ich hade annat planerat men då kan jag inte låta bli att tycka att kan man inte då ringa och säga detta så man kan göra upp andra planer för dagen! Det är inte så att man sitter hemma och häckar om någon tror det varje dag! Blir bara så jävla irriterad!!!

Så Emma och jag åkte till pappa istället och han bjöd på pytt i panna och stekt ägg! Så ni sover min lilla loppa i min famn och vi har det lugnt och skönt!

Igår var jag hos svärmor på besök och det var super trevligt! Emmas faster Susse klippte mig och jag blev riktigt nöjd! Så tror jag Hr bestämt mig att längre än så här ska jag nog inte ha det! Är nöjd med längden och att det är lite lockigt!!!
Efteråt så skulle jag vara hos Emmas andra faster Linda på Mary Kay visning! Skit bra produkter dryga och bra kvalité! Me like! Så ska köpa hem lite i taget om jag kan och satsa på detta för jag vill ha en bra hy även när jag blir en mogen kvinna!!! Haha

Annars har det inte hänt så mycket! Fläktarna går där hemma för fullt men tvätten torkar ju sjukt mycket fortare nu så inget ont med det!!! Så man kan väl hoppas att man slipper renovering men ja det tror jag inte men jag har inte lust med det helt enkelt!!!

Allt från mig denna gång!!!


Skit dag!

Ibland vill jag bara skrika rakt ut! När Emma inte vill sova men mina ögon går i kors! Tänkte jag skulle sova när hon sover nu på fm i och med att vi gick upp 06.00. Men ack vad man kan missta sig grovt. Lillan ska tydligen inte sova ALLS!!! Håller på att få ett nervöst sammanbrott. För hon gnäller, skrattarm skriker om vart annant! SKOJ
 
Nu på morgonen har jag fixat till köket litegrann skla fixa lite till senare men orkar inte just nu! SKa bädda rent i sängarna. Finns mystiska spår i sängen. Stora tassar på lakanet! Tror min lille gosse hoppat upp. Och vädret där ute har ju varit väldigt blött så ni kan tänka er hur tassarna ser ut!
 
Igår städade jag golven dammsög och torkade golvem. Inget du ser att jag gjort om du kommer idag! TRÅKIGT! Men ja vad gör man. Torkar tassarna på hundarna innan de går in. Ja eller hur det slutar med att han kommer vä'lta mig och mer tass avtryck ändå!
 
Hösten är verkligen här. Löven faller från träden, blåser och regnar och lite sol ibland. Så ja det är bara att finna sig att sommaren får komma nästa år igen. Jag hoppas på super tidigt. För att komensera dennna skit sommar!
 
Vattenläcka i huset. Så min helg räddades. Angela var här från torsdag till måndag! Så hon fick hjälpa mig. Så nu går här fläktar tills på torsdag och renovering kommer att ske. Skoj! Precis fått ordning på allt här hemma så händer detta! Okej visst det var lite rörigt men nu har jag rensat ut mer så nu har jag inte mycket kvar!
 
Emma hon har två tänder där nere. De kom samtidigt. Så det var lite synd om henne då när de kom. Hon fick panodil supp och sen var det bra! Äter mat gör hon med. Välling är inte gott. Så ja det går väl så där på mat fronten.
 
idag är en sådan dag jag vill dra täcket över huvudet och bara gömma mig. Men så har jag faktiskt mina solstrålar runt mig. Emma, Fritz och Trixi. Man kan inte annat än att bli glad av dessa små liv! Så hoppas dagen slutar bättre än vad den har börjat för jag vill inte vara sur och gnällig.
 
 
 

RSS 2.0