v 17

Nja...Jag tycker inte att det har hänt ett smack. Lär vi få se på UL nästa vecka ju!



Gravid mage v 17



Här är resten av jag!

Jag bloggar igen i slutet av veckan. Kanske blir några kalas bilder!

Puss och Kram

Jadu...

Hejsan där ute! Tack för att just du läser min blogg. Alltid lika trevligt!

Har precis kommit innanför dörren efter en promenad med Fritz i det fina kvälls vädret. Underbart att det luktar så gott i skogen och att man kan se det fina i hösten också! Tråkigt på ett annat sätt för denna sommaren var lite regnig kan man säga! Men man får väl hoppas nu på en fin höst och mild vinter!

I trädgården håller jag på att anlägga en rabatt. Mamma mummlade nåt om att det var bäst att flytta på växter på hösten, eftersom jag ska ta växter från hennes trädgård så fick jag anlägga denna rabatt nu! Nästa vår kanske inte finns så mycket tid till just det va! Har jag hört!

Jobbar hela veckan så det är full rulle. Joakim ska firas i helgen då han fyller 28 år. Han börjar bli lite gammal men det ska man ju inte säga så han hör det höhö.

Magen den växer och gror. Jag ska ta bild för denna veckan men får jämföra om det hänt nåt eller inte! Känns just nu som att den är tyst där inne och växer inte så mycket! Men ja sen säger det pang så är man stor som ett hus väl!

Nej nu ska jag plocka och dona lite sen får jag se när jag färdig med det. Annars blir det sängen och går det snabbt blir det tv innan sängen! Hoppas på att man får sova gott i natt! 

Puss på er  

V 16!



Min Tjocka öl mage! Det kanske är en öl älskande bäbis jag har där inne??? HMMM

Dagens bilder från igår!



Fritz är lycklig över att fått upp sin Matte ur sängen!



Fin bil va?



Mixi Pix! Fina lilla prima Donnan!



Frittjof!

Vardag hos lilla leino!

Idag klev man upp ganska tidigt. Var jätte varm. Satte mig och åt frukost och sen ploackade jag och satte igång en tvätt maskin och disk maskin. Sen tog jag mig ut i det ganska braiga vädret och fick kratta lite på gräsmattan. Blev fint ska jag säga det jag hann. Men sen kom regnet minsann så då fick man gå in!

Svärfar var här igår och hjälpte oss med staketet. så nu är det bara nätet kvar och sen idag har Älsklingen hunnit göra ett trappsteg till vår trappa. Man lär inte ta sig upp där när man blir lite rundare. Så det var tur det hann göras innan regnet kom! Så i morgon har vi en fin trappa!

Ikväll väntas det jobb sen är man ledig i några dagar. Så jag tänkte jag skulle fortsätta ute då och kanske rent av hinna med att plocka kantareller. HAde varit gott med knatarell soppa. Mums.

På tisdag ska jag träffa Lollo, Gabriel, Sanna och Hampus. Ska bli trevligt.

Ja jag bloggar mer senare i veckan. Får se om jag får till några bilder! hihi

Puss och Kram

Hejsan Svejsan

Hej idag så är man ledig men ska in till stan och skaffa lite kläder om jag hittar nåt. Känner att jag vill ha lite mer byxor och nån tröja. Inget passar längre eller man säger. Sitter tajt över magen och det känns inte bra! Man vill att magen ska andas..hehe

Känns så himmla bra när vänner kramar om en och gratulerar men det känns lite overkligt. Man kan inte fatta det riktigt men det ger väl sig med tiden skulle jag gissa!

Har två bilder på min mage. Fast ser större ut på den ena men det är väl vinklen som gör det skulle jag gissa!

Idag ska jag träffa min bästa vän Jessica Ohlander! Längtar efter henne ska ni veta! Har mycket att prata óm hon och jag!



Här är den ena jag är i vecka 15 nu!



Fast på denna ser det mer ut som en öl mage!!! HAHAHA Jaja blir säkert bra!

Puss och Kram på er!

Första inköppet gjort till Knorren!

Min lille Knorr i magen har fått en vagn. Jag köpte en som skulle säljas till ett bra pris. Lilla Elviras vagn som inte dom skulle ha mer. En Brio vagn. Gissa om jag är fruktansvärd nöjd med mitt inköp! Sitter här och ler och tänker på ALLT annat som ska köpas med. Men nu är man lite på väg fast allt de andra kan vänta ett bra tag till!

Ikväll har man gjort lite pytt i panna till mor sin. Pappa är iväg och Peter jobbar så det var bara vi damer hemma. Så jag gjorde mat till min kära lilla mamma. Vi blev mätta i alla fall så jag förgiftade inte henne.

Det väntas regn och åska inget jag uppskattar alls men vad ska man göra. Jag ska dra täcket över huvudet och nanna gott i alla fall. Ända tills min lille gosse väcker mig med sitt skrik och panik!

Det var väl lite kort och gott om vad som har hänt. Stor handla med Elin senare under kvällen så man har nån mat i sitt hem. Är illa när kylskåpet ropar efter en.... hihi!

Puss och Kram på er alla. Förresten så går jag in i v 15 i morgon!

Hejsan Söndag!

Igår var det mycket trevligt. Mormor bjöd på god mat på Brösarps gästis. Säger bara har ni en dag över så ta er ner där och unna er riktigt god mat!

Förrätt

Svampsoppa med spicke skinka

Varmrätt

Vildsvinsytterfile med murklor och vinsås!

Efterrätt

Creme Brule med husets sorbet!

Vad ska jag säga. Det var mycket gott och jag tackar för god service och god mat!
Blev inga bilder så kameran blev glömmd!

Det var mycket mys igår med hela familjen., Zelda och Alfred var jätte duktiga!!!

Idag sitter jag hos mamma och pappa och chillar. Sambon behöver sova då han ska jobba hela natten! Fritz han vaknade 07.40 och skrek och hoppad i sängen. Så det var bara att ge hundarna mat och köra iväg!

Ikväll bjuds det på Kalops. Gissa vem som ska äta tills magen spricker! Jo jag! Mums....

Tackar för gratulationerna angående graviditeten. roligt att ni tittar in här. Kommentera gärna...Är glad för det lilla!

Pusss och Kram

Stor Glädje!

Hejsan Allihopa!

Jag har den stora glädjen att berätta att jag och Peter väntar barn! Detta är mycket roligt och intressant. Ibland har man lite svårt att tänka sig själv som mamma men det ska nog gå bra! Man övar¨på att vara mamma till Fritz! Han är en bra hund att öva på! Hehe

Idag ska Mormor firas och det är mycket roligt det också! Längtar tills i em. Hihi. Ska snoffsa upp mig hihi...

Just nu är man nog inne i en period i graviditeten där inget passar och man tycker man ser mest fett ut men det börjar synas. Har inga t shirtar längre som sitter löst över magen! Så visst har man en mage nu men ja jag var lite rund innan också! hihi

Lite bilder har jag lovat länge nu!



Detta är i v 14! Så man ser litegrann i alla fall!



Min Älskade Brorson Alfred Leino som vinkar och springer samtidigt. JA han kan ALLT!



Min lille Gosse Fritz!



Är han inte en stilig pojk! Älskar honom!

Ja detta var allt från mig denna gången. Ska ta bilder från ikväll och bilder på magen som växer och gror så får vi se hur stor jag blir! hehehe

Puss och Kram

Mormor 80 år!

Min älskade lilla Mormor är 80 år idag. Grattis till dig lilla momme! Du har kämpat på genom alla år genom glädje och sorg. Du har visat många gånger om var ifrån den kända envisheten kommer ifrån. Du ger inte upp och är alltid en glad liten tant som pinnar på genom livet! Är så himmla glad för att du är min mormor och att jag är en del av ditt liv.

Morfar hade varit stolt över dig mormor för allt du orkat med genom de sista åren. Han sitter uppe i himmlen och skålar för dig idag. Han är med oss mormor glöm inte det!

GRATTIS MORMOR!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Idag är man ledig efter att ha jobbat helgen. Har varit prima liv kan man säga. Blev lite hund vakt idag till Alice och Penny för lilla pappa skulle ha utb.

Imorgon ska man lämna bilen och se till att den blir fixad. Får se hur bra det blir.

Fritz han börjar fatta mer och mer att man inte ska dra när man ute och går men man inser hur mycket tid som behövs för att han ska bli en dräglig hund. Men han sköter sig faktiskt. Är stolt över honom!

Nej det var väl allt från mig idag. Bilder på blandat kommer sen. Har inte tagit jätte bra bilder på Fritz än...Han är inte stilla!!!

Puss och Kram

RSS 2.0