Mallorca och annnat smått och gott!

Det har hänt mycket sen jag skrev sist men jag skriver lite av varje så ska vi se var vi hamnar!

Jag var då på Mallorca och det var trevligt men sjukt kallt. Jag blev sjuk till allas förvåning. (not)! Vi var vid grottorna,pärlorna och likörerna. Mycket intressant och fruktansvärt dyrt. De har ju förstånd att ta betalt. haha. Mamma och jag såg mycket av ön och många bilar. Det går en bil per invånare så det är rätt många. Men de kan inte köra eller parkera. Men det kvitta ju oss igentligen för vi gick. Vi gick vilse nån gång eller två och då gick vi upp till en mil varje gång. Illa det. haha

Sen när man kom hem så fick man höra att det fina vädret som man åkte ifrån höll i sig och att folk hade varit vid havet och badat men det kan ni ge er tusan på att jag med önskade att jag hade kunnat. På lördag ska det bli upp till 30 grader så då får det väl bli stranden då ju. Jag ska minsann inte missa det denna gången.

Min bror hade inflyttningsfest och den var trevlig men som alltid vaknar lilla sandra så förbannat tidigt och undrar var alla håller hus. Tur är att ingen snarkar. Haha ...Japp jag gick upp först av alla och började städa och laga frukost. Trevligt var det när broren och hans lilla malin kom upp och jag hade städat så gott jag kunnde deras kök.

Den 5 juni tar min bror högskoleexamen och det är stort. Han ska minsann firas som en idiot. Vi ska ha det trevligt och bara ha roligt i Karlskrona. Jag måste klippa mig nu för jag börjar bli långhårig. Haha ...

Ha det bra alla nu ska jag göra lunch!

image10

Brinnade lastbilar och sjuka kossor!

Tja

Att jag inte blivit tokig idag har varit ett under. Inget som stämmer och det känns som att jag bara har plockat och plockat på jobbet! Ja det känns helt segt. Men nu är det bara en dag kvar minsann så det är bra. En välförtjänt semester med mamma ska bli toppen.

Lämnade röda faran till doktorn. Kan dock inte hämta henne men det får pappi göra när jag är iväg. Den ska må bra när jag kommer hem då ska den gå på kontroll men känner på mig att det kommer den inte att klara.

Idag hände en lite små lustig sak.Den var lustig för mig men ingen annan igentligen. Det var så här när jag skulle köra ner bilen till Degeberga så kör jag ut i korsningen och fortsätter upp för mack backen. Sen kännde jag hur det luktade brännt gummi. Så tänkte jag nu är min bil PAJ på riktigt. Så jag var lite rädd för att den skulle explodera eller något sånt. När jag kom till verkstaden så sa jag det till pappa som skulle köra mig hem där ifrån. Han bara ja det var väl inte så konstigt svarar han. Så tänkte jag vad har jag nu gjort för fel när jag körde. Han bertättade att en lastbil som jag hade mött brann i hjulet. Det slog lågor om lastbilen så det var ju det som luktade. Lasstbils chauffören hade inte märkt och fortsatte att köra. Så när vi var klara där med bilen så körde vi om jakt huset för att se vart lastbilen hade tagit vägen. Jag trodde det värsta att hela skiten hade exploderay på vägen eller nåt. Men sen så mellan everöd och degeberga stog den och en bil hade fått stopp på den. Chuffören stod brevid och pratade i mobilen så han hade inte farit illa i vilket fall. Tänk så korkad jag var som trodde att det var min bil som luktade konstigt.

När jag var ute med Alice idag så trodde jag att en av kossorna var sjuka. Men i morgon ska jag kolla om det stämmer för annars får han som släppt ut dom ta hem den sjuke.

I morgon ska man packa en massa och lägga sig tidigt. Sen bär det av. Jag kommer att njuta en hel vecka av att komma iväg.

Vi hörs om en vecka.

Sopbilar och kossor!

Tjeixen där ute!

Har haft en sov morgon idag. Jag steg inte upp försen vid 10 och det var skönt må ni tro. Jag vaknade för att fiskbilen och sopbilen körde på gatan så då tänkte jag att det var dax att kliva upp och äta lite frukost! Rostade smörgåsar med ost och marmelad är inte så illa.

Idag släpptes kossorna ut i hagen. Det ser så roligt ut när de skuttar och har sig. De är ju rätt stora djur så det ser så skojigt ut. Men de måste tycka att det är skönt och en väldig frihet att komma ut på bete och bara gå och strossa hela sommaren. Tyvärr kan man inte gå där i hagen när där är kor för de bara stångas och ska jaga hunden. Så nu får man hitta andra ställen att gå på när man ska promenera. Men det blir inte så svårt. Här i Vittskövle finns en hel skog att gå i så den får duga.

Snart ska man till sitt arbete och fördriva tiden. Ser om det går lika bra idag som det gick igår. Men man ska aldrig säga aldrig.

Alice hon är glad åt detta underbara väder. Hon ligger hela tiden i solen och njuter av dettta underbara väder vi har. Det ska hon med all rätt för att ligga i gräset och låta solen värma upp kroppen är nog det bästa som finns.

Ha det bra alla ...Njut av vädret!
image9


Maskrosor och komposter!

Tjena där ute!

Nu har jag börjat plocka maskrosor utomhus. Ja det växer inte inne om man inte vill. Ja de tar över hela gräsmattan och det är grönt och gult. Och som pricken över iet så har vi mossa med. Men knappt inget gräs. Är det någon som känner igen sig??. Snacka om gräsligt!

Sen har vi en kompost som bara står och inte används med någon reda. Så jag vill sköta den. Så nu är jag på uppdrag efter matrester, kompostjord, gräsklipp och kompost jord. Sist men inte minst de äckliga maskarna som tycker om att vara i denna nyttiga process. Ja inte mig imot bara vi får fin jord så vi kan odla de bästa jordgubbarna på denna jord. Ja de är fantastiska.

Idag ska man till sitt arbete...igen. Jag ska arbeta hela veckan och jag börjar med två kvällar nu har ju då jobbat natten men ändå. Sen åker man på en veckas semester med sin mamma när denna hårda arbetsvecka är slut och det ska bli kanon. Jag längtar. Det tråkiga är att jag längtar hem också efter Penny men hon får vänta. Först ska jag njuta av min semester på Mallis.

Alice hon skenvalpar och det är så roligt när hon gör det för då får jag kalla henne knäppgök. Hon har gummileksaker till valpar och om de piper så är det extra roligt för då går hon igång riktigt. Snart kommer det att rinna mjölk från hennes mage. Snacka om att komma in i rollen som mamma och hon har inte ens några valpar. Det värsta med detta är att hon inte äter så hon går ju ner 3-5 kilo bara på några veckor. Sen ser hon så äckligt smal ut. För hon är ju inte direkt tjock sen innan.

Nu ska jag göra mig redo för att köra till mitt arbete med röda faran. Nästa gång jag tvättar henne ska hon vaxas också så det blänker riktigt. Den bilen är så fin.

Ses och höres!
image8


Allergi och ren bil!

Hejsan svejsan

Idag har jag jobbat natten. Eller natten till idag. Så jag vaknade vid halv ett så det var skönt att stiga upp. Sen bestämmde jag mig för att tvätta bilen så den är ren tills det satt jag ska åka. Jag ska dock använda den varje dag tills den dagen jag åker. Så den hinner väl bli skitig igen men det gammla möget är i alla fall borta. Jag hel nöjd med min bil. Nu funderar jag starkt på att dammsuga den invändigt så den blir jätte fin. Där är rätt mycket grus på insidan och det vill man ju inte ha.

Det är riktigt kanon väder idag och jag njuter av fulla drag. Det känns underbart att Maj börjat så bra som den har gjort. Nu hoppas man att det håller i sig och att det är varmt och skönt på allas studenter så man slipper springa med att paraflax hela dagen.

Igår konstaterade jag att jag är gräsallergiker. Jag kelade med Alice i gräset så gräset kom i kontakt med mina armar. Jisses vad det började klia. Och det blev rött. Så nu aktar jag mig för gräs. Och jag som tycker det är så skönt att känna gräs mellan tårna eller bara sitta på gräset och njuta. Men ack det gå ej längre för då blir jag röd och får klåda. Skoj va?? Haha

Kom att tänka min kusin idag. Att hon har döpt sitt barn till Victor. Det var lite så. JAg som hade tänkt det till min son om jag får någon. Haha...men hon hann före. Det var kanske bäst det så jag kan komma på ett annat. haha.

Det är många som får och ska ha många bäbisar nu. Kallas kaske babyboom. Men va fasen det är lika bra och göra det när man är ung så har man det gjort. Eller ja.

Puss och kram
image7

Lördag! I maj

Hejsan Svejsan i soliga Skåne. Vilket underbart väder vi har! Detta är det bästa med att sommaren är på väg.

Idag ska vi åka till Penny och det ska tas en massa bilder på henne. Detta är ju ett måste. Hon är jätte fin den lilla vovven. Idag ska jag också bjuda mina föräldrar på middag på golfkrogen. Detta är för att jag är så snäll.

Nästa vecka åker jag till Mallis och jag längtar. Vi ska göra en utflykt till cuevas del drac. Och på vägen ska vi se tillverkningen av Majorca pärlor. Vilket jag kommer att lägga mina pengar på. Ja man ska ju göra nåt ju. Sen blir det mycket sol och bad förstås och det kommer att bli mysigt att det är mamma och jag som åker. Näta vår åker pappa, jag och mamma till Gran Canaria för att fira pappas 60 års dag! Ja man ska slå på stort direkt ju. Men vi måste boka i tid.

Nu ska jag fortsätta ut i det fina vädret med min vovve Alice. S

Ja vi synes och höres.

image6

Pom pom

Idag ska man göra en rolig grej. Med en trevlig pojk. Så får se hur detta ska gå.?! Haha...

Drömmde en konstig dröm inatt tack gode gud att det inte är sant. Haha..Jag drömmde jag blev kändis. Att min mamma och pappa inte var mina föräldrar och att det var några andra och det var fullt med fotografer överallt och de skulle ha en bild av mig. Sen var det en person som offrade sig för min skull och sa att hon var jag så jag slapp träffa dom. Sen körde jag en buss för att komma ifrån allt och den voltade så jag fick ligga på sjukhus. Det var en illa dröm.

Snart kommer Jessica hem och då ska vi umgås. Jag saknar henne. Hon är en så fin människa. haha..

Igår så skallade mormors hund mig och då hade jag tungan i mellan mina tänder så jag bet hål på min tunga. Det gör förbannat ont så prova inte det hemma. Häromdagen så bet jag mig själv i tungan så det gjore lite ont det också.

Nu har man varit ute med hunden. Jag tog en massa Maj bilder också. Ska visa några här nu när jag skriver bloggen. Tycker den kan piffas upp lite .
image5
Skriver mer sen...eller ja...i morron rent av ...

Dagen Efter



Hejsan. Jag valde att ta mig till mitt valborsfirande i alla fall. Var ju tvungen att se om om min bror han skötte sig. Men det gjorde han. Jag körde från jobbet och hem och jag gjorde mig iordning och så iväg. Då står snuten vid slottet och väntar på mig. Jag fick visa mitt körkort och blåsa för nykterheten. Det visade inget för jag kommer inte köra rattfull. Tänk de som gör det vilken risk de utsätter andra männsikor för.

Tittade på bålet och kastade pinnar in i elden. Satt mellan Markus och Stefan och värmde oss. Det var mysigt som bara den. Ja de andra som var på festen hade antingen åkt hem eller så somna de och klockan var inte ens slagen 24.00. Så ja det gick lungt och städadt till tyckte jag. Sen vaknade lilla jag tidigt och jag och Markus låg och snackade om allt möjligt men bestämmde oss för att gå ner och göra frukost till alla. Ja klockan var väl inte ens 9.00 så de andra var ju inte så glada men va fasen. Jag måste ha något att göra. De andra blev mätta och nöjda av mina frukost. Det var så trevligt så. Sen städade vi och packade och drog. Så nu sitter jag här hemma och ska snart äta lite lunch och efter det ska jag cykla till Härnestad med tid. Så jag kan tävla sen. Haha..

Ha det gött

image4

RSS 2.0