Smärta.

Hejsan...
 
Min lilla Emma har svårt att få ut sitt bajs. Hela morgonen har varit katastrof. Hon krystar och krystar och detta börja hon med redan igår, Idag så skriker hon också när hon gör det och man märker att hon har ont. För en stund sedan så fick jag ut en klump med fingret sen krysta hon ut en klump som var tjockare än en tumme och längre. Så det har varit stopp i avloppet kan man säga! Hennes kära mormor har fått köra till apoteket och köpa klyx. Jag tror inte att hon har bajsat färdigt men det rör på sig nu i alla fall. Och jag måste få i henne mer Lactolos på något vis. Hon har inte ätit sen i morsen och då åt hon lite. Så jag hoppas jag kan lura i henne det senare.
 
Igår var vi hos Emmas kusin Paula som fyllde 14 år. Emma och jag åkte dit innan för att träffa dom och umgås. De är de kusinerna hon träffar minst men det måste det bli ändring på. Emma kanske kan rent av börja rida islandshästar! Men då ska hennes mamma inte vara inärheten. Hästar gillar inte mig. Men jag älskar dom!
 
Idag ska vi umgås med Elin, Elvira och Lucas. Äta kvällsmat och mysa ska vi göra! Emil jobbar och Peter här hos en kompis. Så det ska bli trevligt. Bara Emma inte blir gnällig och ledsen...Då blir det mindre skoj!
 
Jessica Olander. Ring mig för jag har inte ditt nr! I miss yOU
 
Emma! Mitt hjärta!
 
 
Emma spejar in sin mamma!
 

6 månader!

Min lilla Emma är inte så lite längre. Tänka sig att hon är 6 månader! Såg väldigt stor ut idag när vi träffa Lucas för första gången. Emma har ju med varit så lite men man glömmer så fort. Det är jätte märkligt. Lillebror var jätte söy. Rund om kinderna och hur underbar som helst! Ska bli riktigt roligt att följa honom på hans väg hgenom livet! tror han och Emma kommer bli värsta polarna!
 
Idag gick Emma och jag genom skogen till Degeberga för jag skulle hämta ut min nya telefon som kom med posten. Sen hälsa vi såklart på Gammla mormor som blev överraskad.Sen gick vi till Vittsjövle då för att träffa Lucas och Momme och Moffe...Sen när man skulle gå hem så gick jag där i min egna lilla värld och ser en ganska bra bit framför mig hur en stor bakdel springer mellan träden. Jag ser bara bakdelen på detta djur och jag tror först att det är ko eftersom där är en ko hage precis brevid. Bakom mig kommer en bil och jag fattar ju att han inte kan ha sett det jag såg så jag blev lite nervös. Tänkte det är ju skit bra om han smäller precis framför mig för då måste jag ju rädda livet på honom. Tänk att smälla med en ko! Så när han kör framför och kommer där jag tror att kon ska springa ut så skriker jag ut i luften. Kör inte på ÄLGEN; För då såg jag att det var en älg....Tänka sig en jätte fin älg!!! Jag har bara sett en sådan en gång innan. Så jävla impad blev jag. Skogens kounung. Jag fattar vad det kommer av. Shit vad stor den var. Tror bilisten blev paff kan jag meddela. Hoppas han sket på sig så kanske han slutar köra så snabbt där. Vi har en ÄLG i Vittskövle.
 
Så nu sitter jag hemma och Emma har somnat i sin pappas famn. Underbart att bara varva ner. Blir nog promenad i morgon med. Ska i alla fall in till Vittskövle och släppa ut Alice och Penny! Tror jag tar en långis i morgion med. Så skönt att vara ute och bara vara!
Tack för alla Grattis till Emma. Men 6 månader är inget vi firar och jag tycker det är konstigt att man gör det! Men ja det är upp till var och en ju! Smaken är som baken.
 
Kramiz
 
 
 

Måndag...

Hejsan Allihopa
 
Idag händer inte jätte mycket men det kan vara skönt det också. Jag håller på att städa lite. Blir skitigt fort här när man har hundar. Så har dammsugat och städat nu. Funderar på att torka golven också men då kanske man ska ha hundarna ute resten av dagen och det vill man ju inte. De ska ju får vara inne med. Så det får vänta tills en annan dag tror jag.
 
Igår så åkte Sabina med mig och Emma till färlöv. Malin hade bjudit in oss till klädvisning och det var super trevligt. Zelda hon hade vuxit så tyckte jag och var så solbrännd och fin. God fika serverades också. MUMS
 
Idag ska jag ta en promenad en lång en. Bränna lite kalorier.
 
Resten av veckan är fullspäckad.
Imorgon blir det tandfläkaren och leka med Petra
På onsdag blir det BVC och leka med Lollo och sanna plus barn
torsdag blir det babyrytmik
fredag fira svärmor och svärfar
lördag fira mormor och carro och henke
SÖndag inget boakt"
 
wiiiiiii

Lördag

Hejsan
 
Ikväll blir det bio med mannen. Vi ska se Hamilton med Mikael Persbrandt! Ska bli roligt och mysigt stt se den med sin äkta make.
 
Idag har jag inte annars så mycket på tapeten men skulle till Elin igentligen men det är så att lillebror ev vill komma ut nu så jag får avvakta lite. Elin kan behöva lite lugn och ro om hon ska orka för det kännde jag att jag behövde. Visseligen så började värk arbetet på natten så det var ju mindre skoj men hoppas det går snabbare och smidigare denna gången för Elin.
 
Jag tror det blir en lång promenix med Emma idag i alla fall. Vet inte riktigt vart jag ska gå men tänkte jag skulle hitta en ny väg att gå...Här finns massor med rundor i vittskövle skogen.
 
Nej nu ska jag busa med min dotter!!! KJramiz på er

Tråk dag!

Usch vilket tråkigt väder det är. Jag blir så tråkad av det! Dom ända som uppskattar detta är ju Emma och Fritz. Trixi vill nog bara som jag ligga kvar och sova vidare! Men ack då måste man stiga upp och underhålla sitt barn!
 
Idag har jag inget speciellt planerat eftersom mer eller mindre hela veckan har varit det! Skönt att inte göra nåt för typ 5 min sedan men nu är jag uttråkad. Överväger strakt att gå en promend i regnet!
 
I morse kunde jag inte låta bli att prova jeansen. De gick att knäppa men det såg inte klokt ut. Så kanske så att man ska gå ner några kilo till sen sitter de som en smäck. I midjan är värst satt snyggt om baken och låren men det var allt. Så det finns hopp om mig. Men ska prova igen den 14 bara för att se vad som har hänt då...Spännanden värre.
 
Tack för mig denna gång!

Bilder på Emma och andra!

Emma min lilla spälevink!
 
Min älskade lilla dotter! Hon är min lycka i livet!
 
Emma med sin Faster Angela!
 
Emma med Gammla mormor Kerstin som fyller år idag!

Jag som jag ser ut idag! Längtar till den 14 sep så jag kan prova mina jeans och se om det finns en gnutta hopp!
 
 

Babyrytmik!

Hejsan
 
Idag ska jag och Emma sjunga och röra på oss ordentligt. Det ser jag fram i mot. emma älskar att höra mig sjunga och dansa. Hon skrattar jätte mycket då! Jag har en mycket glad och underbar lite flicka. Kan inte fatta att den 17 är hon ett halv år.
 
Min mormor fyller år idag! 82 år. Hon är den bästaste mormor som finns, Kommer ihåg när jag var liten och var där på sommrarna så körde vi på utflyckter och hade trevligt. Nu så kör jag för henne. Så konstigt det blir när man blir äldre. Saknar den tiden när vi gjorde de små utflykterna. Sen kommer jag ihåg att jag alltid plockade vitsippor till henne när de hade jkommit så satte hon dom i en vas på köks bordet! Jag höll dom alltid bakom ryggen för jag ville överraska henne men jag svär att hon visste varje gång att det var blommor jag hade!!! HAHA
Idag så tänkte jag fika med henne och baka till henne så hon ska få pizza bullar. Jag tycker det är ett gott och bra mellan mål till henne. Så får se om hon uppskattar det!
 
Emma Klämma ligger och vilar nu och det var tur jag fick henne att somna om för att hon ska orka vara med på rytmiken. Hon kommer att däcka efteråt det vet jag., Förra gången somna hon i soffan!
 
Min Fritz han tyckte det var tidigt att gå upp i morse. Han tittade på mig med trötta ögon och hängande kropp och blicken sa att måste vi verkligen röra på oss nu matte! Jag tyckte synd om honom för han börjar ju sova lite mer på morgonen nu! Min lille gosse. Igår var jag ute och gick med honom i skogen. Han tyckte det var skoj och jag tyckte det var skönt att gå med honom! Mysiga lille gosse!
 
Allt från mig denna gång....
 

Hösten

September och vemodet hänger över en. Jag tycker inte om att se löven sakta skifta färg och och trilla av ner på marken. Har svårt för att sommaren inte kan stanna och man får ångest över att att man inte hann med allt man ville ha gjort när det var sommar! Har alltid tyckt att det varit super jobbigt med hösten speciellt i detta avseendet! Men de över så man får bita det sura äpplet och längta vidrae till nästa sommar! När Vittskövle marknad har varit och tranorna börjar röra sig över himmlen då är det höst!
 
Vittskövle marknad var jätte trevlig. Jag var där med Elin och Elvira. Emma var också med. Vi träffa massor med folk och hade det hätte trevligt. Det var kanon väder. Sen träffa vi Emmas Faster Linda och Stefan som bjöd på fika. Underbar dag och jag gick fram och tillbaka med Emma.
 
Idag så är vi hundvakter till Alice och Penny och det betyder att jag ska släppa ut dom mitt på dagen. Så  det är ju klart jag ställer upp när det behövs. Jag gick hit och sitter nu med en nyvaken Emma brevid mig och bloggar! Hon är super duktig att åka i sin sittvagn. Var tvungen att byta då mitt envisa lilla barn vägrar att ligga ner. Men det går lika bra att åka sittvagn för det finns ligg läge i den.
 
Idag kommer Sabina och hälsar på när hon arbetat färdigt. Jag har putsat fönster på insidan idag får väl ta utsidorna nu också när jag har fått kläm på det hela. Jag använder Allrengöring och en disktrasa sen tar jag en linne handuk och torkar efteråt och det blir inte flammigt eller randigt. Så detta ska jag fortsätta med. Så det blir billigare eftersom man slipper köpa fönsterputs och hushållspapper till det i alla fall. Så allrengöringen har man hemma och disktrasor. KANON
 
Det som jag har gjort är att hängt fram mina Levis jeans på dörren som en pepp att gå ner i vikt. När jag ligger ner och ska knäppa dom är jag typ 1 cm att kunna knäppa dom vilket betyder om jag står upp så kommer det se jävligt dumt ut. Men jag ska få på dom och de är inte att jag måste gå ner massa kilo för den sakens skull men jag börjar få ont i ryggen av att bära på Emma och då bär jag inte henne super mycket men det känns när jag gör det i alla fall så jag måste gå ner i vikt för att slippa det och för att trivas med mig själv. Så där har ni det på svart och vit! Men jag känner mig mer motiverad denna gången än förra jag höll på med att träna och så. Den 14 sep ska jag prova jeansen igen men jag förväntar mig inte att de ska sitta bra men kanske det finns en viss förändring. Jag ska på fest den 15 sep så den 16 är det på med träningen igen. Ska fösöka hinna med några promenader under den helgen för att det ska kännas bättre att ta iväg men ändå.
 
Så det var allt från mig denna gång!!! Kramiz

RSS 2.0