3 goa bilder!



Mannen i mitt liv och vår underbara dotter! Älskar er!



Bäste napp spottare! hihi



Emma med sin kusin Frida! Underbara ungar säger jag bara!


Kläder!

Hejsan Svejsna

Jessica hon var här igår med några säckar och kasse kläder! Underbart att man har en sådan vän som tänker på Emma. Jag behöver inte köpa några kläder till Lillan på väldigt länge! Det är väldigt fina kläder som inte ser använda ut. Anser att man inte alltid behöver det senaste eller nyaste på barnen. De har ju kläderna så korta perioder så det är inte ekonomiskt att köpa det senaste.
Så jag är evigt tacksam för detta.

Igår var jag och Jessica ute och gick med Emma. Och hon sov hela rundan och den var rätt lång men det var skönt att komma ut. Så jag tog samma runda idag och det var skönt och lillan sov idag också! Så nu är det allvar med motionerandet. Ska på återbesök till BM i nästa vecka och då får jag se vad hon tycker om att jag ska börja jogga. Tror att det fortfarande är för tidigt men gå snabbt kan man i alla fall få göra! Jag känner inget när jag rör mig.

Lillan var på BVC igår och hon vägde 3860 och var 53.5cm så hon växer som hon ska. Tog också upp om detta när hon får sina panik skrik. Hon tror att hon trillar och så blir hon stel och skriker. Det fick jag reda på att det är reflexen som man kollar på bb och det kan barnen hålla på med upp till halv år. Det gäller bara att göra allt försiktigt så de hänger med.

Så denna helgen är rätt lugn för vår del. Hoppas på bra väder nu i helgen så det inte regnar hela tiden.

JA det var allt från mig och Emma

Emmas vardag

Hejsan Aliihopa.

Emma hon växer så fort så fort. Man hinner inte med känns det som. Hon har börjat gnälla mer nu än att skrika och hon har sina kolik anfall på kvällarna. Tråkigt när det sker för hon har så ont i sin mage.

Emma och jag har varit hemma hos Elvira Reymers och hälsat på och det var trevligt. Elvira tycker mycket om Emma. Roligt när de små gör det. Sen hjälpte jag elin och Elvira med Elviras kläder men det är lite terapi att hjälpa någon annan och bara plocka och dona. Så det var trevligt. Elvira var så duktig att hon packa ner allt i kassar som jag så snällt hade vikit ihop och lagt ner, Men vad gör det! Bara hon har roligt.

Jessica O var här igår och lilla Emma sov så gott i hennes famn. Underbart att kunna lämna över Emma och känna sig ledig med båda händerna. Emma fick en söt filt av Jessica som vi kommer att använda. Den är perfekt att ha i vagnen nu när det inte är jätte varmt eller jätte kallt.

Fritz mögsork fick sig en dusch igår men inte av mig för han brottade fan nästan ner mig i badrummet. Sen hoppade han på dörrrana så jag tar den andra hunden istället så fick Peter ta Fritz och det verkar han gått med på. För de är rena.

Ja det var väl allt från mig ...I morgon blir det BVC och leka med Jessica!



Emma i sin fina loppis klänning men tog av den ganska snabbt då den var tok stor för henne!



Emma, Elin och Elvira...Min dotter och två mycket goda vänner. Elvira kommer alltid vara min lilla tös! hihi



Emma idag med loopis byxor och en body som Emma fick från mitt jobb! Fina tösen!

Tack från oss!

Över 1 månad!



Dessa bilder tog jag den 17 april då blev min Loppa 1 månad gammal!
Hon är det sötaste som finns och jag älskar henne mer än någonsin.
Min underbara lilla Emma



Kläderna hon har på sig är från polaren och pyret och Emma fick dom av Pål och Helene på Lyckås.
Jätte fina och hon passar så bra i dom!

Idag har hon Tant Sofies kläder på sig en blå body med blom mönster och mörk blåa byxor. Ska ta bilder på henne för hon är så söt i den ska ni veta!

Idag ska vi till BVC och efteråt ska vi till Skogåsa för lite After Work. Hoppas på att lillan inte får något kolik anfall för det blir inte så skoj. Det är fett frustreande för mig.

Allt från mig denna gång

Smyckestillverkning

Hejsan

Idag ska jag och Emma åka till Sölvesborg på smyckes tillverkning. Fast jag tror inte att det blir så mycket gjort denna gången för Emma är med men det gör inte så mycket faktiskt. Jag är så glad att bara få åka iväg och träffa folk! Linda hon är ju super snäll. Vicki Vessla kunde tyvärr inte följa med denna gången för familjen var sjuk. Hoppas dock de är friska till torsdag så jag hinner se henne en stund på After Worken.

Just nu sitter jag hos mamma för det är så tråkigt hemma att jag blir tokig. Ska in till Elin senare i em och bara umgås. Skoj Skoj...



Emma ...Mitt Hjärta!



Emma på väg till sin Gammel farfar på kalas! Sötnos



Mormor Monica och Lilla Emma! Söta de är!

Ja det är allt från mig idag! Ska se om jag hinner göra några smycken ikväll. I så fall så laddar jag upp bilder på det senare!

Kramiz

Loppan min är 4 v idag!

Hejsan

Lilla Loppan har gjort sin första debut på degeberga skolan! Hon sov sig igenom hela dagen där. Öppet hus kan vara rätt så krävande för bäbisar haha. Emma var och stöttade sina fastar Sara och Angela i sin skolgång.

Sen efteråt så var mamma och pappa och lånade vår gårdsplan för att sätta upp för tältet. Så det slutar med att Stig och Annemarie får komma och hjälpa till med lite små saker. Sen så bjöd vi hela gänget på fika och nu ikväll ska vi upp till svärmor och grilla lite!

Loppan hon somnade utomhus i sin vagn innan och då passade jag på att kratta fram min rabatt ibland allt ogräs. Hann inte hela men det kanske hinns en annan dag. Bara loppan kan sova i vagnen utan protester.  

Det är mysigt när det blir lite spontant och alla i familjen ses. Alltid skoj tycker jag!

Så det är denna dagen. Får se vad som händer i morgon

Kramar  

Vad mer?

Hejsan Svejsan

Dagen har varit intensiv på alla plan. Mest psykiskt om jag ska vara ärlig. Lilla Emma var hos doktorn idag med sitt öga och det visar sig att hon har starr på ögat! Nu håller vi tummarna att det inte växer mer och att det bara är en "skönhets prick" men har Emma otur så kan starren växa i ögat och får hon mer 50% syn bortfall så operar man ögat och byter lins. 10-15 barn om året födds med detta men vi har inte sett något försen för drygt en och halv vecka sen. Så antagligen så hade hon det när hon föddes. Så nu ska man kolla henne i ögat i flera månader för att se om den har växt eller inte innan det är dax för ett återbesök på sjukhuset! Snacka om att bli nervös och orolig. Jag vill att min lilla flicka ska vara frisk!

Sen under eftermiddagen har lilla Emma haft magknip och skrikit mycket så det har inte varit en bra dag för henne idag.

Det positiva med dagen är att det är fredag och helg. I morgon är det öppet hus på degeberga skolan så ska titta in en sväng till Angela och Sara och skrämma dom lite! hihi Sen på Söndag är det kalas för Peters farfar! Så det är full rulle hela helgen.

Snart kallar sängen på mig och Emma ...Ska bli skönt att få sova lite faktiskt. !!!

Tack och hej så länge Trevlig Helg på er!

BVC

Hejsan!

Idag ska jag och Emma till bvc och väga den lilla loppan! Jag tror att hon har gått upp ganska mycket nu! Mamma har mycket mat till henne. Igår och idag lyckades jag få henne att ta på vä bröstet också men hon uppskattar det inte så bra! Men hon försöker i alla fall och det är det som räknas.

Idag har jag hunnit dammsuga och sätta igång en tvättmaskin. Tycker det är ganska bra gjort när man har en liten här hemma. Jag har också hunnit pyssla lite. Har klistrat in lite bilder i Emmas lilla bok så man kan följa hennes utveckling. Alltid roligt att ha sånna böcker.

Igår var Tant Jessica här hos oss och myste med Emma. Emma var vaken nästan hela tiden som Jessica var här och låg så snällt och myste i hennes famn. Jessica hade med sin en massa kläder som Emilia och Olivia har haft och det uppskattats jätte mycket! Jessica hon är bra hon ska ni veta.. En riktig Pärla! Hennes mamma hade varit mycket stolt över henne.

Denna veckan har gått super fort. Tiden kommer verkligen att springa iväg känner jag! Förstår nu vad alla menar att tiden går så fort när man har barn! Hu geda mig.

Jag ska ta lite fler bilder på lilla Guppyn under dagen! Så laddar jag upp senare...Håll till godo med de som finns redan! hihi Kram


Påsken 2012

Hejsan Allihopa!

Min lilla dotter firade sin första påsk tillsammans med släkten. Underbart att ha en liten med nu! Nu har alla vi syskon barn och det är roligt. Man blir äldre och det är roligt. Emma hon sov bort sin påsk och fick mysa mycket med sin morbror och tant Sofie. Rikard så rätt stolt ut när han hade henne i sin famn.

Maten var jätte god. Man åt alldeles för mycket men vad gör det när det så himmla gott! Vid tog foton också under helgen eller jag gjorde så det blev inte så många men fina blev de!

Igår så var Elin och lilla Elvira hos oss och träffade lilla Emma. Saknat Elin och Elvira. De är så underbara!

Denna veckan är det bvc och lite annat sen är det helg igen.



Morbror Rikard och lilla Emma. De är rätt fina ihop!



Tant Sofie och Morbror Rikard. Är riktigt nöjd med detta kort!



Fyra generationer. Jag, Emma, Gammelmormor Kerstin och Mormor Monica!
Är väldigt glad att vi tog detta foto. Är lite ovanligt att vi är fyra tjejer i släkten ju!



Morfars hund Clinton är min länk till Morfar så är glad att han var en sån lins lus och valde att komma med på detta foto. Det blev också himmla bra! Min prins Clinton och prinsessan Emma. Underbart!

Ja det var allt från mig denna gången.

Bilder på Emma!



Emma med sin Faster Sara! Söta de är!



Min lilla Guppy! Söta Emma



Tittar efter solen! Min lilla tös!



Ser lite wierd ut när hon åker i bilen! Inte helt nöjd! hihi

Puss och Kram

Älskade Emma

Min lilla Emma ligger faktiskt och sover i sin säng själv. Hon är i en period nu när hon vill vara nära. Så det är skönt att ha båda händerna fria om jag ska vara ärlig. Tycker synd om henne också för hon har magknip och skriker sig nästan till sömns. Man kan inget annat än att hålla om henne och pussa på henne. Annat är det med en själv för har vi ont i magen så tar vi medicin men de små liven ska ha ont.

Idag har Peter börjat jobba. Så nu är man hemma själv med Emma och hundarna. Som innan. Fast nu är Emma inte i magen mer. Snacka om att det känns att man har haft Emma längre än vad man har. Hon har ju varit en del av mig i nio månader fast jag inte sett henne. Underbara tös.

Igår var mamma här och hjälpte mig. Vi badade Emma. Hon skrek inte och verkade tycka det var rätt skönt faktiskt. Hoppas det går lika bra bästa gång också. Sen var vi i metropolen Åhus och tittade på mamma och pappas husvagn som de har köpt. Nu har alla husvagn i släkten Leino utom jag. Tänker hålla det ett tag till. Husvagn är inte min grej.

Caroline kommer på besök idag och i morgon blir det Lollo och på onsdag blir det Jessica. Elin skulle kommit en av dessa dagarna men det kan vara så att Elvira kan ha fått vattenkopper och jag tycker att min lilla Emma är minsta laget för att få det! Men är de s¨å får de inte så mycket!

Till helgen kommer Alfred och ska fira påsk och titta på Emma. Jag längtar efter min bror och hans familj. Jag undrar vad de ska säga om Emma.
Joakim och Zelda var här i lördags och tittade på henne. Zelda tyckte hon var liten.

Så nu ska jag gå och ta tillfället i akt och plocka lite innan min lilla guppy vaknar igen! Puss och Kram


RSS 2.0