Sommaren är här.

Sommar Sommar Sommar!

Havet är skönt och man börjar bli brun om bena. Precis som det ska vara . Sen har man fått en prickig näsa av fräknar. Inte lika bra! Har cyklat fram och tillbaka från mormor. Ska dit i morgon igen och hjälpa henne med lite allt möjligt. Ska bli riktigt skoj!

Sabina och jag var vid stranden i eftermidags. Mycket trevligt att umgås med den lilla Pinglan. Vi hade då tänkt gå på bio på fredag kväll och se lite vampyrer och varulvar!

Har kommit på en trist sak och det är att jag missar kiviks marknad....Har ju börjat jobba när det är. Men jag får i alla fall gå på k dagarna och Degeberga marknad. Jag måste bara ha en Langos eller två. Och där försvann allt som jag har jobbat för då. Hahha Snart så är man nere på 65 kilo. SNART....

Det är otroligt skönt att ha semester och bara göra saker man känner för utan att passa någon. Jag är i full gång och njuter fruktansvärt mycket. Kan det bli bättre, NEJ det kan det inte. Bara det att man skulle haft hela sommaren fri men det kan man väl inte.

Ja så här ser det ut så där i början av semestern. LOVE IT


BU bäää och mää häää

Hejsan Svejsan

Göteborg gick över förväntan. Åkte berg och dal banor. Det är inte illa för att vara mig. Man ska vara glad som en lärka. Blundade gjorde jag hela tiden när jag åkte. USCH....Lade 300 spänn på choklad hjul. Beronde farmkallande om man säger så. ILLA
Tåg resandet kunde man vara utan. Det var inte skoh. Fanns inget att göra. NÖFF NÖFF

Midsommarhelgen går i arbetets tecken sen har jag då semester vilket jag glädjer mig mycket åt. Ska sola och bada om vädret tillåter och så ska jag umgås med dom som tycker om och älskar mig för den jag är.

Fick en näsbränna igår så nu kommer det att kännas framöver. Men det var väl nåt jag visste igentligen. Men känns gör det! Men jag är den jag är och kommer inte att ändra mig. Och det kanske inte passar alla då!

SKATAN VA FAN ....

Göteborg Nästa!

Nu är det dax för fredags mys!

Arbetet är avklarat och packat har jag gjort. Så det som är glömt är glömt. Man försöker ju vara smart när man packar men slutar med att man har med allt för mycket saker.

Mamma och Pappa pratar om en resa i November vilket innebär att jag kommer att göra en favorit i repris. LOVE IT säger jag bara. Ska minsann bli riktigt trevligt och längtar det göt man på ett sätt men allra först ska det njutas av den Svenska sommaren och allt vad den har att erbjuda!

Min mobil vill inte kännas vid att jag har tagit kort så kan tyvärr inte ladda upp några bilder från mitt bak eller Sofies present. Så jag säger KATT skit också. Men allt kan ju faktiskt inte fungera för det är ju alldeles för enkelt om det skulle göra det!

Så i morgonbitti då åker jag till Göteborg och det ska bli mycket trevligt. Liseberg längtar man lite till får se om jag är en liten hare gällande vissa karuseller. Vill testa det mesta faktiskt.

Ja Alice den fisen har varit hos djur doktorn idag igen. Hoppas hon kan bli bättre nu. Känns fruktansvärt för henne och må dåligt. Man kan inte göra nåt med henne eller för henne.

Duracell kanien Penny lever sitt lilla liv. Hon är glad och hoppar och skuttar. Hon kan verkligen få en att le. Hon är solstrålen i mitt liv!!!

JA vad ska man säga mer då. Trevlig helg på er och njut av den för det ska jag göra i alla fall. Puss och Kram

Sol inne Sol ute!!!

Hejsan

Idag skinner solen med varma strålar! Igår var det regn och åska så det är skönt att uttrycket Efter regn kommer solsken. Igår var det Sofies och Simons födelsedag! Vilket gjorde att familjen Leino tog bilen och körde till Karlskrona! Jag gjorde då en god Solskenskaka till Sofie i present som var omtyckt. Ja de vågade väl inte säga annat! Tog inte så lång tid att baka heller så det var ju bra! Har bilder på den men får ladda upp senare.

Idag har man varit ute och gått en extra lång promenad eftersom jordgubbstårtan var lite väl för god för min vikt. Så nu ska man rätta till det igen. Jag Är ju taggad som fan att inte väga allt för mycket när man ska åka till Göteborg med Skatan. Skönt var det med. jag tog mina gammla skor så jag inte skulle få sko skav. Så jag hoppas när fötterna har läkt att jag kan använda mina nya igen. Ska bara böja lite på dom så man kan gå med dom igen.

Ikväll ska jag till Skatan och titta på bio. Hon har bjudit mig vilket känns lite hedrande... Men måste tillägga att hon har blivit min personliga väckarklocka. Väcker mig alltid vid åtta. Skulle kunna slå ihjäl henne för det men så tänker jag att det är lika bra att gå upp så man får nåt gjort. Så tro för all del inte att jag får sov morgon för att jag är ledig. Hahah

Ja sen är det jobb resten av veckan. Snart SEMESTER också. JIPPI. LÄNGTAR!!!!

Man kan inte annat än att vara glad åt livet. Svenskar tittar mot solen och ler. LOVE IT!!

ciao allihopa.

Lördag i Juni!!!

Tjena Hejsan Där ute.

Idag så är det Lördag och det tillbringas på arbetet. Men det är roligt ändå för vädret är ingen höjdare och det är skönt att veta vad man ska göra av sin helg.

Var med Jessica och barnen igår. Riktigt goa är dom. Det nya livet började igår och det var tur det. Kanske lika bra. Jag ska ner i vikt så är det bara! Jag tycker att jag är duktig i alla fall...Ibland...HAHAHAHA

Ja det är riktigt april väder. sol, regn och blåsigt. Inget skoj alls men det går ska jag säga. Det var ju lite motstånd när man gick i alla fall så inget ont som har nåt gott med sig.

Sen så har jag diskat och så också så nu är det fint igen. Ska bara bära ut sopor med så är allt klart!

Laddar upp en bild på mig när jag skulle till Johannas fest.


KORT VARIANT!!!

Hejsan Svejsan.

Regnar gör det och humöret är nere på botten. Krasslig är man. Halsfluss och magkatarr vad mer?? Helt galet!!!

Jobbar i eftermiddag sen ska man till Cirkus Skatan. Älskar de gökarna...

Nej nock för mig...Helt galet!!

Änglarna är och finns bara så ni vet!

Hejsan

Igår insåg nog hela familjen Leino att Penny verkligen var sänd från himmlen. Det är Molly som har skickat henne så klart. Fast det visste jag sen innan. Penny gör vissa små saker som Molly gjorde när hon levde och det är så man får rysningar. Det är ingen av de andra hundarna som känner som gör så! Molly visste att vi behövde Penny och det var en himmla tur att vi fick henne. Molly lämnade efter sig ett stor tom rum. Och vem kunde fylla det mesta om inte Penny. Klart att man saknar Molly och det kommer jag alltid att göra. Men det går lättare att veta att Penny är här hos oss.

Alice den lilla morr hoppan är en så go hund. Är det nån som har en krasslig valp över så ge den till henne för hon hade blivit den bästa mammman i världen. Hon passar till och med mig. Man kan inte gå många steg försen hon är där och vaktar och slickar en. En omtänksam och riktigt snäll hund. Hon har förvånat oss många gånger. Hon finner sig i det mesta faktiskt. Nu är hon diock inne i en period då hon är lite vresig. Sken valpning är inte att leka med. Det är ett himmla stå hej!!!

Igår var jag där hemma. Clinton var där också. Ni skulle sett denna gammla hund på 10 år springa om kring och leka med Penny. De lekte så gulligt och höll på. Clinton har blivit som en ung hund igen. Han är så glad för Penny. Han hade dock lite svårt för henne i början för hon la sig nära honom när hon var trött och somnade på honom och han skämmdes som ett djur. Han tyckte det var pinsamt. Hela hunden slokade. Men nu är de bästa vovv kompisar man kan tänka sig!

Morfar idag är det din födelsedag! Grattis på din dag! Jag vet att du sitter där uppe i hund himmlen med vovvarna och leker! Det är där du ska vara, frisk och glad. Du kan inte förstå hur mycket jag kan sakna vissa saker. Ditt skratt, din röst och hur du drog skämt och historier. Du var min moffe. Kommer du ihåg när vi cykla och du tyckte synd om mig för jag hade så liten cykel och fick trampa så mycket. Men jag klagade aldrig för jag tyckte det var det roligaste att få göra. Cykla med dig och Jokk Jokk med en pick nick korg fyldd med smörgåsar och köttbullar! Dina köttbullar!
Kommer du ihåg när vi gjorde pannkakor? Jag åt upp dom efter hand och du bara gjorde fler hela tiden. Eller när du la filten om mig så jag inte skulle frysa när titta på tv. Du gjorde råsn med vitlöks ost på. Ska säga dig moffe att det har jag inte ätit sen du gjorde dom. Det ska ju vara på ditt vis. annars kan det vara.  Har ett foto här på oss dig och mig och Rune. Kan sakna den dagen. Kommer ihåg när vi gick i skogen alla tre. Så skoj.

Jag vill inte önska dig tillbaka till detta liv om du skulle vara som du var när du dog. Du var sjuk och du led. Men jag skulle önska dig tillbaka om du fick vara frisk och den gammle moffe som fanns då. Jag vet inte när allt började igentligen kanske började tidigare än vi alla trott. Att förlora någon på detta grymma sätt är mig så hemskt. och ändå var du livet, Att se och höra för varje dag du försvann från oss. Skalet var kvar men inte du!
Men morfar nu är du där i himmlen med dina älskade djur och de firar din födelsedag. MORFAR. Grattis och jag kommer ALLTID att sakna och älska dig för den du var!!!

Solen skinner!!!!

VÄrme Värme Värme. Riktigt skönt är det ute. Har tagit en promenad idag och det var riktigt skönt. Fågelungarna ropar efter mat och de kan nästan flyga själva nu. De ska bara ta det där berömda steget och sen får de se allt från ovan. När jag gick där i mina egna tankar så kom det ett rådjur springande. De var kanske tre meter ifrån mig men det blev så rädd så det sprang vidare men riktigt sött var det allt.

Idag ska man arbeta och det är lite halv synd när vädret är så underbart. Man skulle legat på stranden och njutit av detta ju. Fast man kan ju inte bada än. Man får bara hoppas att dessa varma dagar är här för att stanna. Man vill inte att det ska bli kallt. Nu börjar man räkna ner till sin semester också. Det är så man längtar lite smått fast ja. Ledighet är inte min starka sida ju!

Ja idag har man ötit frukost på sin balkong och läst i sin bok. Livet är ju för underbart ibland. Stanna upp och njut ocg ta vara på det man själv tycker om. LOVE IT!!!!

Puss mi amore...

Halsflussen tar över!

Hejsan Svejsan.

Idag är hemma hemma för smitto risken med min halsfluss är för stor. Man vill ju inte smitta ner pensionärerna. Jag kunde knappt sova igår kväll och jag vaknade mega tidigt idag! Så man är ju pigg och glad kan man säga. Hur jag ska klara 14 dagars semester det är och kommer att bli ett problem kan man säga. Men nåt kommer jag väl kunna hitta på.

Spickade upp tavlor igår och gjorde fint i lägenheten. Så jag behöver inte skämmas längre för att ta hem folk. Jag undrar vart jag ska kasta mina batterier och gamla lampor nånstans för det kan man ju inte göra hur som helst Men man måste väl köra iväg med det tror jag. Vi har nog ingen holk här i Degeberga.

Funderar på om jag ska plantera om mina blommor idag. Fast jag tror inte jag har så mycket jord hemma så att det skulle gå. Men jag kan nog lika gärna vänta tills i morgon och köpa. Tänkte jag skulle ha häng pelagoner på balkongen. Jag är ju hemmma ganska ofta så att det bordde klara sig faktiskt. Ja man har sina planer.

Igår gjorde jag en kladdkaka också för jag tyckte synd om mig själv. Men fy fan vad äcklig den var! Jag vet inte vad jag gjorde för fel men jag ska aldrig göra om den. Åt några skedar sen så slängde jag den. Nej Usch. Jessica gör goare kakor. Jag är duktig på att göra kanel bullar och pizza bullar men sen näääää...Kola kakor med. De blir himmla goa.

Idag vet jag inte vad jag ska ha till kvälls mat men jag kommer nog på något. Har väl nåt i frysen som man måste ta slut på.

Ja det var väl allt ige. Kan ju säga att jag saknar mitt arbete. Tre dagar hemma är två dagar för mycket hemma...

Hejsan Hoppsan!

Hejsan

Nu har man bokat tid till doktorn så man ska få sin hals undersökt. Helt sjukt vad det kan göra ont. Synd bara att man då har tagit ipren men jaja bara jag får nåt som hjälper. Bliur knäpp på detta! Jag har ju högkostnadas kort och det är bra. Haha

Idag piss regnar det och det är mindre kul. Inte kan man träna heller. Helt drygt. Snart är man nere på sin mål vikt som jag har. Me like. Sen är det och se om den passar mig annars så kan jag lägga på två kilo till. Men ja jag har ett mål i varje fall och det är bra. Sen ska man inte ha för stora mål för då kan pressen göra att man misslyckas.

Sitter och lyssnar på Westlifes andra skiva och det var så länge sen jag hörde den men gud vad jag kan alla låtarna fortfarande. haha...Lite illa detta. Jag har nog inget liv!!!

Mammsen och jag ska äta lunch idag och det ska bli skoj. Liten pratstund och sällskap är alltid skoj. Alltid nån man kan smitta ner med sin skit. Kycklingsalllad med feta ost och pasta. Det är mums. Man gör mycket mat så varar det länge!!!

I morgon är det jobb som gäller. Sen är man ledig hela helgen och det känns bra. Bara jag kan komma igång med träningen igen....Klättrar snart på väggarna.

Ja det var väl allt från mig!

RSS 2.0