Jaha ska man accepetra allt!

Jag är inte glad. Fatta att det är mina vänner. jag vill inte att du umgås med dom. Du har egna. Du gillade inte ens dom från början. Du ville sitta hemma och glo. Fortsätt med det. Du kan stå ditt kast.

Träningen har börjat. Känns toppen. Blev biten av massa djur i skogen men vill man vara fin så får man lida pin. Jag har 20kg att gå ner. Tar en del mål och små god bitar på vägen. nu är det så att det blir en ullared tripp och den som har gått ner minst av Lollo och mig får betala bensinen upp och ner. Så det gäller att vinna. Haha
Sen funderar vi på ett mål till. Det är en middag ute plus bio. Man måste ha lite sånt att gotta sig med så man klarar det. Jag gillar att tävla men hatar att förlora så jag tänker inte förlora. Kom dock på att vi inte har vägt in oss. så får slänga iväg ett mess till Lollo sen. haha

Annars går det som smort. Semester om en vecka med lilla Emma. Känns underbart! snacka om att jag saknar henne till tusen., Denna fina unge som är min glädje och styrka i livet.

Mycket ska man finna sig här i livet men vissa saker kan jag påverka. Vill jag inte ha vissa människor i mitt liv, väljer jag bort dom för att de påverkar mig negativt. Jag vill inte ha folk i mitt liv som man berättar saker för och sen ringer sin syster eller bror och skvallar. Nej därför är jag inte din vän. Man håller käft om man berättar saker i förtroende. och dessutom ska man kanske ha kött på benen och fakta bakom sig. Finns vissa saker man kan säga i ilska och att man inte ser en annan utväg. Titta till ert eget först innan ni går på mig.

Jag tar ingen mer skit. man får tycka olika, och det ska man respektera.Kan man inte det, synd för dig.

Man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan.

RSS 2.0