Söndag med Fritz

Hej Allihopa!

Idag arbetar man kvällen så när jag vaknade så tog jag Fritz med mig till Mamma och pappa. Vi har busat, lekt och så har jag tränat med honom. Han börjar kunna kommandot Tass. Sitt och Ligg kan han om han inte bråkar. Sen så försökte jag få han att gå Fot med mig också men det är mutor som gäller. Måste ha hans fulla uppmärksamhet hela tiden. Men jag vet att det kommer att ge utdelning senare. han är jätte duktig min lille Kille.

Helgen har varit lugn och jag hoppas veckan fortsätter i detta tecken. Jag jobbar två helger till nu så det är full rulle hela tiden. Inte så många lediga dagar men det gör detsamma. Tycker om att jobba och det klirrar gott i kassan också.

Tänker på er drabbade i Norge. Man kan inte förstå det. Man är chockad och förlamad av det som har hänt. Känns som en dålig film som aldrig vill ta slut. Skänker all min sympati och sorg till er! Hoppas allt blir bra till slut. Tuffa tider väntar men ni ska nog repa er! Vill att han som har gjort det ska sitta i en cell och få vatten och skorpor och ett hål att skita i. Han ska få ruttna.

allt från mig. Skänk en tanke till Norge! Kramar

Fritz dagen!

Min Lille påg har namnsdag idag. Han ligger här inne med mig och tuggar på ett ben. Han är en hårsmån från att börja tugga på tras mattan. Men vad gör det när min lille påg är glad och nöjd. Han växer så det hörs men det är bara skoj. Han är jätte duktig och lär sig nya upptåg hela tiden.



Grattis Fritz på din namnsdag. Jag Älskar Dig!



Hur kan man inte Älska denna lille vovve! Han är i och för sig större än de vi redan har!

Sen så hade Mamma bjudit ner Rikard med Fam och Joakim med Fam och då jag till sig. Lite fika, Degeberga marknad och sen go mat var på agendan!

Man har de underbaraste syskon barn som finns. Den ena ville bara åka karusell och hålla sin stolta faster i handen hela marknaden. Min lilla Zelda. Helt galen i Karuseller. Är karusellen inte rolig gör hon den rolig. Hehe
Sen min lille Alfred. Han har blivit så stor. Går omkring med sina ljusa lockar och kepsen på svaj. Han är lite lik Emil i Lönneberga. Han är så finurlig så. Men så charmig. Underbart att träffa båda igen...
Maten mamma serverade var ett fest fat. Mycket gott. Man rullade därifrån ska jag säga. HIHI TACK MAMMA!



Min Alfred. Du och jag Alfred! Mitt lilla Hjärta!



Zelda åker Karusell- Mycket uppskattat!



Zelda körde bil och Tutade hela rundan. En riktig bilförare!

allt från mig och Fritz denna gången. Woff Woff

Snart är semestern slut!

Tiden går fort...Jag har ont i ryggen så ska bli skönt att börja jobba igen så man kan använda den som man brukar. Har överskotts energi så jag blir knäpp...Ska nog bli ordning på det också! HOPPAS JAG!

Idag ska jag träffa Skatan och Ungarna. Det var så länge sen. Längtar! Ska bli riktigt trevligt.
I
morgon blir det Ikea och köpa ny inredning till toaletten. Sen är där färdigt.

Igår städa som jag som en galning men blev inte färdig ändå! Men fint blev det i tvättstugan. Blev nöjd spm en lärka. Även om man renoverar så kan man försöka ha ordning omkring sig. Så nu behöver man slänga skit igen. Men så är det.

Vad har jag mer att tillägga...Det är varmt och äckligt. Hatar när det är så kvavt. Min lille Fritz bara flåsar och tycker det är så varmt. Han ser rätt rolig ut när han öppnar munnen. Han har dubbla tänder i neder käken. Och han tycker det är så skönt när man masserar han på tänderna. Han håller i handen men biter inte liksom. Hur gosig är han. Han börjjar bli STOR...Min lille Pojk. Var inte så länge sen man hämta hem honom och nu är han nästan lika stor som de andra två och väger nog mer.

Nej nu ska jag vänta på att Älsklingen ska komma hem så jag kan köra. Puss och Kram

RSS 2.0