Sommar

Hejsan .
 
Jag har inte bloggat på ett tag nu men har det rätt lugnt här hemma just nu! Bara min stackars mormor som fick tillbringa nån vecka nu på sjukhuset för att hälsenan gick av och Zelda då för hon har skadat sin nacke. Det vet man fortfarande inte vad det för något som gör att hion är sned.
 
Emma hon växer och gror här hemma. Hon nypas och dreglar massor nu så snart är det väl tänder på gång! Hon är otroligt lätt bäbis och hon gör alla glada som möter henne. Det är jag glad för. Hon och jag var på mitt jobb och träffade bland annat Petra. Emma hon snackade så himmla mycket med Petra så det var skoj!
 
Jag har också varit uppe hos min lille solstråle Alfred. Den underbaraste unge jag vet! Han kommer alltid vara i mitt hjärta även om jag har fått egna barn! Han var liksom den specielle. Hihi
 
Sommaren kom för en vecka och denna veckan igen har vädret blivit dåligt. Tråkigt. Men vad gör man. Jag blir fortare lik blek denna hösten än förra i alla fall. hehe. Nästa sommar blir det väl att springa efter Emma ute i trädgården skulle jag gissa men det gör jag så gärna. Fritz lär väl haka på också!
 
Ja sen var det väl inte mer just nu! Jag väntar ju på att bli tant igen...snart är det dax för Elin att bli mamma till sin lille gosse. Och sen i slutet av detta året så kommer Sofies och Rikards nr 2.
LÄNGTAR!
 
 
Kan inte fatta att min lilla stjärna är 4 månader och väger 5780 och är 60 lång!
 
 
Jag håller på att fixa med tack korten från dopet! Så nu ligger de tagna bilderna på system kameran...Så framkalla nästa! När det nu blir!?
 
 
Emma med sin Gamm Momme Kerstin! Underbara är de båda! Lika envisa!
 
En av de finaste dagar på denna sommaren och jag var hos min egna lille solstråle. Tack Affe!
 
 
Mitt HJÄRTA! med sin nya snuse. Fina filtar har de allt på MAxi!
 
 
Denna sommarbild på Emma får avsluta detta för denna gången. Vi ses!

Fredagen den 13 2012

Hejsan
 
Ingen otur här inte men jag är inte så vidskeplig så jag trodde att jag skulle ha otur idag! Nog en del andra som kanske har det! Dagen har varit lugn. Jag bestämmde att jag skulle laga kvällsmat till min make och mig så jag var och handlade i Degeberga en sväng där det var en jätte snäll människa som handlade samtidigt som mig. I affären skulle jag komma förbi en massa som tror att de ägde affären så denna unga mannen som var nog strax över 30 flyttade sig för mig och Emma och jag tackade så mycket! Sen så var det så att vi hamnade efter varandra i kassan och när vi skulle ställa tillbaka vagnarna och där var ju mycket folk precis där man ska ta vagnarana det var väl skvaller gänget i Degeberga. Så denna mannen då tog och ställde tillbaka min vagn också när han såg att jag hade tagit bort Emma som börjar bli tung i instasten och min kasse. SNÄLL MÄNNISKA!!! TACK
Sen har jag plockat och donat hemma. försöker få bort kalk fläckarna i duschen men det gå si så där va. Jävla mög säger jag bara! Men det är bättre än innan om man säger så!
Min man tyckte väl inte att maten smakade som när HAN gör den men det kan den ju inte när det är JAG som gör den men han åt i alla fall och hundarna fick resterna.. Så de blev ju glada i alla fall.
Jag klarade nästan att jogga hela den rundan som jag börjat med att jag ska klara. NÄSTAN. Så två gånger till på den rundan med joggning som träning så har jag nog den rundan i min ficka. Jag måste mäta den också. Sen så ska jag se om jag kan öka till någon annan runda.
Imorgon är det Degeberga marknad så givitvis ska man titta ner en stund och hoppas på att vi har vädret med oss! Maken min ska jobba i morgon är ledig på söndag!
Ja det var allt från mig denna gång.
 
Mumsigt värre!
 
Emma vinkar Hejdå så länge!

12 juli! Hos Sanna och Hampus

Hejsan
 
Idag så blev det lite oväntat att jag drog till Sanna och Hampus i Degeberga. Skulel igentligen tagit en fika med Elin men hon fick hoppa in och jobba. Så när jag fick veta det så tänkte jag att jag skulle ner till Degeberga för att slänga skräp och lösa in Emmas keno lott som hon fick i dop present. Hon vann faktiskt. 325 kr så det läggs i spargrisen som hon fick av sin gammla mormor på dopdagen. Jag fyller dom efterhand sen kommer vi sätta in allt på hennes konto. Så i alla fall så hade inte Sanna något för sig idag så hon bjöd ner oss dit. och det var så trevligt. Hampus har blivit så stor. Sanna bjöd på god lunch som bestod av soppa och smörgås. Skit enkelt att göra så det ska jag göra här hemma nån dag med. Sen bjöd hon på vatten melon till fikat! Mums. Sommar fika på hög nivå.
Sen Emma hon fick pröva att sitta i en Bumbo stol och den passa hon i perfekt.Så Sanna lånade ut den till oss eftersom Hampus har vuxit ur den. Underbart att ha vänner som lånar ut grejor. Så man slipper köpa allt på en gång.
 
Sen körde vi till Mamma och Pappa på en visit. Jag tränade en stund och cyklade 5km på 10.59. Tyckte det var rätt bra men ska väl få ner det till under 10 min i alla fall. Så en mil på 20 min ska jag palla senare. Jag ska gå ut en sväng med vovven sen när min make har jobbat färdigt.
 
Nu ska jag försöka natta min lilla dotter som försöker ge sig själv sår i öronen med sitt prat!
 
Min sovande lilla goding!
 
Det finaste man har det sätter man på bordet! Klänningen hon har på sig fick av mitt jobb som present!
 
Min lilla tös kan sitta själv i en stor soffa!

Bilderna från resan!

Hejsan. Nu har jag fixat lite bilder från resan. Mamma har några från High Caparral så de får ni senare. Ska se om hon kan skicka över de bästa till mig.
 
Strandängens camping. Bromölla. Regnade gjorde det denna dagen. Vi hade köpt massa jordgubbar som vi skulle bjuda på till efterätt. De smakade mums!
 
Min lilla loppa nybadad och trött. Hon trivdes jätte bra i husvagnen. trivs mindre med att bada! Blir skrik och panik varje gång. Men hon luktar så gott efter.
 
Liksom Emma så är det Mollys första semester också. Denna lilla goding fick allt följa med.!
 
Harasjömåla camping. De hade jätte söta stugor där också om man inte vill bo i husvagn! I denna dammen så fick barnen fiska och Sebbe drog upp en fisk här sista dagen!
 
Pappa och min dotter. Ser ut som pappa hade behövt en tupplur också! Han är så snäll och håller Emma. Det är konstigt att varje gång han tar henne så somnar hon direkt. Men det är allt en trygg famn hon är i!!!
 
Min man, mamma och dotter! Mysigt att sitta allihopa. Det var det bästa att man är nära inpå varandra fast ibland kan det med bli för bra!
 
Min lilla goding. Här leker hon med "husvagns nycklarna"! hihi

Bröllopsresan!

Hejsan.
Det var ett tag sen jag skrev nu men jag har varit på bröllopsresa kan man säga! Vi har campat och åkte upp till High Caparral som jag aldrig varit på. Vår resa började med att vi stannade över helgen på strandängens camping i bromölla. Vi fick det av ägarna som är goda vänner till familjen. Vi hade regn ocxh sol men det blev god mat och mycket skratt  ändå. Vattnet var runt 19 grader men jag badade aldrig. Sen på måndagen efter så fortsatte vi och mina föräldrar upp mot harasjömåla fiske camping. Underbar camping. Otroligt vackert vid bad plasten är som att stå i Ronja Rövardotter filmen. Var bara rumpnissarna som fattades. Vi fickade och fick en och annan fisk. Jag är livrädd för fisken. Varför kan den inte vara död när den kommer upp ur vattnet? Hmmm...
Sen grilla vi och åt god mat där med och njöt av solen och regnet! Det var så mysigt. Efter att ha varit där två nätter fortsatte vi upp mot High Caprral. Svärföräldrarna gjorde oss sällskap redan på tisdagen vid Harasjömåla. På High Caprral vaskade jag guld och sa till svärfar att fota en indian flicka på en häst. Hon var så vacker. Sen var där en och annan cowgirl som var snygg med. Vi tittade på en show och åt lite. Köpte mig en keps som minne och jag är i behov av en keps också. Vi hade kanon väder när vi var där inne. så vi valde verkligen rätt dag att gå in. Nästa gång vi åker dit blir om fyra år för då är Emma så pass gammal och då firar High Caparral 50 års jubile. Så det kan man inte missa. Efteråt så var det igentligen så att vi skulle köra hem men vi tog tillfället i akt och fortsatte mot Tranemo camping som också är fiske camp men då utan FISK: Så det var vissa i sällskapet som inte uppskattde detta! Så nu sitter man hemma och njuter av just vara HEMMA: Jag har saknat hundarna och jag kan dona och städa igen som jag saknat! Tvättat massor har jag gjort och dammat och städat!
I helgen så blir det Degeberga marknad. Ska köpa Langos och strumpor. Får se om jag hittar nåt till Emma. Blir lite annat man tittar på nu när man henne men det är det som är roligt.
Bilder från resan får nu njuta av nästa gång.
 
Kramar om
 

RSS 2.0