Sommar mys!

Hejsan
 
Igår skulle vi handla litegrann. Speciellt hundmat till hundarna! Annars hade de inte haft nån mat idag! Så vi körde till EKO och handla. Sen när vi var klara där så ville jag och Emma till Emmas farmor och farfar! Det var varmt och skönt i Bromölla och vi mös och myste med deras valpar Diva, Butler, Moa och Molly! Sen kom Emmas farbror Tobbe och alexandra så vi grillade hamburgare. Det var gott!!! Härligt att bara vara och mysa tycker jag och att min man har semester så han kan följa med!
Nästa vecka så ska jag göra min första offeciella camping tripp och såklart Emmas med. Härligt ska det bli.
 
Sara hon ringde precis och ville ha hjälp med matte! Rätt person att fråga det om men vad gör man inte för Emmas faster. Så jag fick kolla in en sida som det stod hur man skulle göra sen var det bara till att göra en uträkning och försöska få Sara att förstå vad jag snacka om. Pedagogik är kanske inte min starka sida! Men hoppas att det går bra och att hon klarar det!
 
Idag hämtar vi husvagnen som vi har fått låna av Linda och Stefan så nu ska vi se så allt finns och sen ska vi handla lite proviant till denna! Idag hjälper jag min mormor att passa hundarna då mamma och pappa är iväg på en liten tripp och kommer hem i morgon kväll tror jag!
 
 
Emma hon myser i bilen på vägen hem! Finaste unge!
 
Emma sitter och tittar på sina leksaker i bilen. Inte kan man sova då fast man kanske bordde!
 
Allt från oss ses snart igen!
 
 

Mer från dopet och bröllopet!

Hejsan
Har glömmt säga hur mycket loppan hon vägde på bvc. Honb är 5300g och 59,5cm så hon har tagit sig. Men hon är fortfarande liten och nätt och följer sin kurva alldeles utmärkt.
 
Hade tappat röseten igår. Underbart! Och nu har man bara slem i halsen...USCH säger jag bara. Men inte mycket att göra!
 
Idag ska vi till stan och handla litegrann. Annars ska det bara tas det lugnt. Kanske en liten promenad med en hund i lugn takt. Förkylningen får ju inte bli värre!
 
Min underbara svärmor. Finns ingen som henne. Ställer upp så mycket för familj och kommun och bordde få en guldstjärna eller nåt för det! Älskar dig svärmor!
 
Sara. Hon sjöng på mottagning. Duktig var hon och är hon. Kämpa på tjejen!
 
 
Svärfar! Nu vet jag vem Peter är lik på de flesta sätt. Och tack för att du byggde ett hus till Fritz och en trappa! Älskar dig med! Kan inte få en bättre svärfar än dig!
 
Allt från mig denna gång!

Bilder från dopet/bröllopet!

 
Här står vi i kyrkan! Jag och min man!
 
Utanför Vittskövle kyrka där vi hade vigsel och dop! Finaste kyrkan jag varit i!
 
Familjen Fält Leino!
 
Familjen och Emmas faddrar. Faster Susse och Morbror Rikard!
 
Emma med sin faddrar! Eller som jag vill ha det gudmor och gudfar! Tack för att ni ställde upp och jag vet att ni kommer att finnas där för Emma när hon behöver det som mest! TACK
 
Sommarens bröllop står detta par för. Ska bli riktigt trevligt att gå på bröllop! Finaste Susse och Mia!
 
Finare Gammlamormor kan Emma inte Få! Underbara momme!
 
Denna person som sitter här är ingen annan än Emmas mormor. Hade det inte varit för henne så hade dagen nog inte blivit så bra som den blev. Hon fixade allt runt omkring denna dag och var en riktig pärla som alla andra dagar! Tack mamma/mormor för att du finns och ställer upp!
 
 
Bröllops valsen. Tycker att vi kanske skulle ta en danskurs eller två men va fan. Vi bjöd på detta! Tack alla för att ni kom och gjorde vår dag till något alldeles extra!
 
Sist men inte minst! Emma Evelyn Elisabet Fält Leino med sin tant Alexandra!
 
TACK ALLA!
 

Möhippa och Bvc

Hejsan

Midsommar har varit bra. Regnat har det gjort men vad gör man. Svensk sommar är det ju!
Mamma och Pappa bjöd på god mat och sen dagen efter skulle jag på möhippa för Susse.
Hon fick hoppa fallskärm och åka vattenskidior och ring typ. Sen klädde vi ut henne och drog på dans till Venestad. Sjukt mycket folk var där. Jag träffade tre arbetskamrater och fick krama dom alla tre. Trevligt att se de igen.

Emma har varit på BVC idag och fick sitt vaccin och det var inte poppis om man säger så! Hon blev jätte ledsen. Hon fick mat och sen somna hon! Vakna sen när vi kom hem så nu håller hon lite låda.

Vädret är ingen höjdare idag. Dock kan jag bara ta promenader nu för jag har fått ont i halsen och är väl på väg att bli förkyld. Så jävla tråkigt nu när man ska komma i form. Men håller man på dieten och sen motionerar när jag blir frisk ska det nog bli bra! Köpte skit äckliga halstabletter också. TVIII men nu får jag äta dom för snål är jag!



Emma sitter och är nyvaken



Emma i midsommar skruden! tack Sofie för kläderna!



Emma tittar tv med pappa!



Susse på sin möhippa!


Nygift!

Hejsan

Nygift är man och man är lilla frugan! Känns underligt att vara gift men det känns å sjukt bra och det är vad vi ville. Jag ångrar mig inte en sekund och det känns otroligt bra! Ibland kommer jag på mig själv att tänka tillbaka på söndagen. Känns så roligt att vi fick så fina minnen och att alla var där. Tacksamma för det och att vi har fått en otroligt fin dotter tillsammans.

Vår dotter ligger just nu och sover. Fick henne att somna i spjäll sängen. Det är slut med sovandet i vår säng. annars lär man få problem sen ju. Hon är tillräöckligt gammal att sova där och får vänja sig vid det!

Jag sitter och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga ut den sen ska jag forttsätta med min rabatt så den blir klar någon gång. Vill ju att den ska bli fin. Får fixa iordningen i min trädgård lite

Ikväll ska jag träna med Linda. Efter midommar ska jag bruka allvar igen och komma i konditions form. Nu får det räcka.



Min sovande prinsessa!

Dopet



Såg här så dukningen ut i församlings hemmet som vi var i efteråt.

Dagen började tidigt eftersom jag inte ville stressa och man visste inte vad Emma skulle hitta på heller ju. Jag var värdig vid halv åtta på morgonen och vi skulle vara i kyrkan vid 10. Så jag låg bra på det. Tyckte att jag var rätt fin faktiskt. Min sambo blev hur stilig som helst i sin kosym och det är synd att han inte klädd så liote oftare.
Men klart man uppskattar väl de mer när de väl klär upp sig!
Sen satt vi kyrkan och hörde på en trevlig gudtjänst eftersom vi ville ha dopet efter gudtjänsten. Sen så fixade prästen iordningen och så. Emma hon var super duktig och sov hela gudtjänsten. Så när vi skulle gå in gav mamma mi8g min brudbukett och så började de spela böllops marchen. Där inne i kyrkan uppstod lite förvirring och det kom några tårrar på vissa av våra gäster. För inte hade de räknat med att vi skulle gifta oss...



Här är vi vigda. Man och hustru. Jag var nervöds när vi gick upp och så men när prästen började prata så släppte det! Det var skönt. Jag kännde mig trygg och det känndes bra att stå där med mannen man älskar! Och som har gett mig Emma!

Vi bjöd på smörgåstårta ifrån ekohallen och hemmagjorda av Sofie margäng tårtor till efterätt. Vi fick också sång till kaffet Sara och i kyrkan av Ida och Frida!

Emma fick presenter också av alla som kom och Eja och Pär som inte var bjuda men skicka med en presnet ändå! Ni ska veta att jag funderade länge på att bjuda er!!! Sofies mamma och pappa är det!



Presenter från Gudfar/Morbror Rikard, Sofie och Alfred! och Mormor och Morfar TACK



Fick massor av fina presenter. Här är några till!



Precis vad jag hade sagt att jag ville att Emma skulle få av mina vänner. Tack Lollo, Sanna och Elin med familjer!

EMMAS PRESENTER

Ingraverat Dophjärta,Födelsedagstårta med ljus,Syckesskrin med speldosa av sin mormor och morfar

Sparbössa i form av ett hjärta och 100kr pluss lite spargrisen av sin Gammlamormor

Kläder och en sparbössa iform av en traktor av sin Morbror Joakim , Malin och kusin Zelda

Skallra, Tossor till fötterna, , Leksak, gosedjur och måttstock av sin Morbror Rikard, Sofie och kusin Alfred

500kr av Annelie och Jan-Åke 

Fotoram och Första locken och första tanden nallar av Gunilla och Pär. 

Fotoalbum av sin kusin Robin och Josefin 

Guld ägg av sin Faster Linda och Faster Maria med familjer. 

Konto med 1000kr insatt av sin Farmor och Farfar

Keno Spel av sin Faster Sara, Farbror Sebbe och Angela 

Presentkort 500kr av sin Farbror Tobias och Alexandra

Sparbössa i form av en pingvin och 100 kr av Eja, Pär, Roger och Andreas

Tennfat och sparbössa i form av en nalle av Jessica, Mattias, Emilia och Olivia 

Paraply till vagnen och bokstäver till sin dörr av Louise, Martin och Gabbe. Och Sanna, Robert och Hampus

Mumin bäddset av Elin,Emil, Elvira, Emma,Erik, Anders och Åsa 


Bilder från dop och bröllop ska jag fixa fram av de som var där. Ni som tog bilder där skulle ni vilja skicka dessa till oss eftersom vi inte tog något själv. Vi vill ju såklart ha lite bilder att visa Emma och hur galna hennes föräldrar var på hennes dopdag!   

Fredagen innan dopet!

Hejsan Svejsan

Loppan hon ligger och vilar på vår säng. Vovvarna skäller. Tvätten hänger på tork och sambon jobbar! Idag ska man skriva vad vi behöver handla till söndagen men annars är det ganska lugnt. I morgon därimot så ska det dukas, bakas, och handals plus hämta maten och klänningen som jag ska ha på dopet! Så det är fullt ös i morgon...Men det ska bli roligt. Ska upp tidigt eller ja lagom tid så vi är istn tills de öppnar och hämtar klänningen sen ut till EKO sen Willys sen hem för att duka och baka.

Sen på söndagen så ska jag göra vid mig lite. Måla naglar och sätta upp håret i nåt enkel men fin frisyr och se till att Emma är fin i sin lilla dop klänning. Har ännu inte funderat ut vad hon ska ha på sig när hon inte har dop klänningarna. Får se om jag kan luska ut detta i eftermiddag!

Idag fyller den underbarste Sofie år. Alfreds mamma! Och vi känner att vi blir lite väl stressade och har så mycket på gång att åka och fira henne. Så vi stannar hemma så får se om vi kan fixa nåt till henne.

Ja annars är det bara sommarlov för alla elever och vuxenlivet börjar för dom som går ut skolan helt. Härligt. Det var ett tag sen man gjorde det nu!



Emma myser i soffan!



En present från Gammel mormor Kerstin! Fina de blev?



Emma smakar på kläderna hon fick av Sofie och Rikard! De var goda eller fina!

Kramar om och ett STORT GRATTIS SOFIE!

Förberedelser inför dopet!

Hejsan Svejsan

Denna veckan är det förberedelser till 100%. Man vill ha allt klappat och klart in i minsta detalj. Jag vill inte stressa och jag vill vara så gott som färdig innan det är dax för dop. På lördag ska jag göra tårtorna så gott jag kan får väl se om jag får psyk bryt i köket. Slutar väl med att jag ringer nån som får hjälpa mig. HAHA



Här är Peters gammla dopklänning. Den ska vi ha på mottagningen. Jätte fin är den. Den har vuxit på mig faktiskt. 

 

Här den som jag är döpt i. Pluss syskonen och Alfred. Jätte fin är den och denna ska vi ha i kyrkan. Våra namn finns isydda i denna. Super fin.


SKa hämta klänningen med på lördag och maten. Hon ringde precis och sa att klänningen var färdig att hämta men sa att jag hämtar den på lördag så slipper jag in flera gånger istan. Så tar vi allt på en gång.

Emma hon är som vanlig. Glad och sprallig. Hon var med mamma och mig inne stan då jag skulle hitta en klänning till dopet. och loppan hon var vaken hela tiden vi var istan. Hon ville inte ligga i sin vagn och sova så mamma som är en riktig pärla gick och kånkade på Emma. Hon var glad då så det var lättast. Hon charmade in sig i alla affärer vi var i.


Emma smakar chips. Eller nej för hon tyckte prasslet var roligare!

Efter stats besöket tog jag en vända in på jobbet! Tänkte jag gör det innan sommaren så ålker jag dit igen vid höst. Man har så mycket att göra nu under sommaren så lika bra att ha det avklarat.

Susse och Mia överraske mig och Emma. De hade kommit ner tidigare så det var roligt. Tror jag ska köra upp till svärmor i eftermiddag och fika.



Min trötta Emma!

Allt från mig denna gång!


Kärlek



När mannen min kom hem så hade han köpt en bukett röda roser till mig. Han är för underbar och han är min stora kärlek och är väldigt tacksam för att han är en del av mitt liv. Det är inte en dans på rosor alltid, kärleken måste ha näring och motgångar så blir man till slut starka tillsammas och kan blomma ut ihop! Ovh bilda nya knoppar ( EMMA) hehe...

Han köpte också näring till henne med i form av ersättning!

Prällen har varit här nu och det kommer bli jätte bra på söndagen då hon ska döpas! Får se hur det blir med dikten vem som läser vad! haha

Kram på er

Fina bilder! Speciellt den sista!



Emma i sin fina jeans klänning. Satt och passa henne på pricken!!!



Alfred med sin Pappa. Fina är de!



Emma Evelyn Elisabet med sin mormor Monica Evelyn!

7 juni 2012

Hejsan Svejsan.

Idag åkte jag och Emma och träffade Jessica och barnen. Underbara ungar som växer alldeles för fort. Olivia hon var för go hon. Hon gav mig en kram och det var JÄTTE länge sen hon såg mig. Tyckte det var så snällt av henne. Så jessica och jag vi satt och snackade skit och kollade sex and city boxen. Roligt och mysigt att bara vara tycker jag.

Sen så körde jag hem och då mötte jag mannen i dörren. Han skulle tydligen göra sig ett kap på en gräsklippare. Så då kunde jag ju inte stoppa honom så jag tog Emma till mamma och pappa och åt kvällsmat där. Jag tänker min själ inte sitta hemma själv ovh glo. Köttfärslimpa med sås och potatis. Aldrig fel om ni frågar mig. MUMS.

Nu ligger mitt lilla hjärta och sover så gott i sängen så jag passar på att skriva lite här innan hon eventuellt vaknar men det tror jag inte att hon gör. Jag har fått ett snällt barn jag!

I morgon så får vi besök av prästen som ska döpa Emma. Så det blir intressant vad som ska sägas och så. Han vill väl höra om vi har några särskilda önskemål eller så. Kan bli intressant detta.
Kan inte fatta att Emma snart ska döpas. Tycker inte det var länbge sen hon kom ut men det är snart 3 månader sen...Helt sjukt vad tiden den går. Loppan blir snart stor ju! Sancka om att inte hinna med.

Fritz den knasige han är för underbar. Han har precis ätit kvällsamt och varit ute på kisse tur men så är han så go och vill ha godis. Sätter sig framför skåpet och ball glor, han tror väl att det ska hoppa ut och rätt i munnen på honom men det kan ju glömma. Men han är så söt där han sitter. HAHA

JA det var allt från mig idag. i morgon kommer bilder på emma KLämma

Två goa bilder på Alfred!

Kunde inte låta bli att ladda upp dessa. Min älskade brorson är för underbar! På en bilden badar han i en pool och på andra så har han fått prov "köra" Hondan. Ja han tyckte det var skit skoj att trycka och vrida på varandra knapp som fanns fram i bilen. HAHA



Älskade Alfred och den rutch kanan har JAG gett honom! Fin va?



Lill gossen kör Fasters bil! Det ska börjas i tid!

kram på er

Föräldra grupp mm

Idag var Emma och jag på vårt första föräldra träff. Trevligt var det och spännande och höra vad alla andra har varit med om sen sina barn kommit och när de kom så klart! Roligt att det är blandat först och om föderskor. Då kan man utbyta tips och ider med varandra. Jätte många söta bäbisar var där.

I helgen kom ju då Affe Paffe med familj. Underbara inge. Han kan pussas och kramas och han är helt underbar! Ett riktigt yrväder är han och när man ser honom så blir man så glad och full med positiv energi. Hans föäldrar är ju då också toppen. Sofie och jag och Peter satt och spelade kort och det var trevligt de med. Alltid roligt att spela kort tycker jag, Tar inte för lång tid men man kan ändå umgås och så.

Mamma hade gjort riktigt god mat så man blev mätt som en plätt också. Mamma och pappa hade lätt kunnat starta eget med mat och så. Snacka om att kunderna blivit nöjda.

Igår var jag och Emma uppe hos Svärmor och mös. Emma var på ett strålande humör så det var roligt. Hon somna hos sin Farmor och vi satt och snacka och fika. Så ska det vara. Att man kommer överens i alla fall för barnens skull. Men i detta fallet så Älskar jag min extra famiilj som jag fick på köpet när jag blev tillsammans med Peter. Finns inga mer underbara människor.

HAr inte fixat över bilderna på Affe från helgen till datorn så det får räcka Emma så länge!



Min underbara lilla troll unge!



Här var hon inte världens glkadaste bäbis precis...hmmm

Kramizar

Fin besök med mera!

Emma och jag har haft besök av Sabina två gånger och Madde en gång. Sen idag var Carro här. Alla tre hade med sig presenter till Emma som hon blev super glad för. Om inget annat kommer hon bli super fin i kläderna hon fick! Min lilla prinsessa kommer bli så söt så söt.

Jag har också gått med i Libero klubben för att samla poäng men tror ni man kan skriva in koderna på baby vårds produkterna. tror jag blir tokig. Vad är meningen med att kunna samla poäng när det inte går. Hittills har jag bara kunnat knappa in blöjorna. Så nåt funkar i alla fall. Jag heter samma som jag gör här fast utan s et.

I helgen kommer min lille brorson Alfred! Jag saknar honom så och det ska bli super roligt att se om han har växt och blivit en stor kille. Vilket jag tror han har! Man jämför ju litegrann nu när man själv har en liten!

Emma har också varit med sin gammla mormor på PRO möte. Det ska börjas i tid och jag tog bilder där som blev bra. En bild speciellt på gammelmormor.



Mormor Kerstin!



Min pappa och lilla Emma. Så fin bild!



Loppan Leino!

RSS 2.0