Super Duper Helg!

Hejsan
 
Alfred med familj kom ner i helgen ju! Alltid lika skoj! Vi har tittat på bilar, Skönheten och Odjuret! Och plockat svamp. Bakat vanilj bullar!
 
 
Emma. Mitt hjärta med de finaste ögonen!
 
 
Emma myser med sin mormor. Tack Mormor för den goda maten du köpte till mig!!! Mums
 
 
Emma läser boken hemma hos sin mormor och morfar!
 
 
Emma med sin ena morbror som hon tycker om så mycket! Skinner som solen när hon får syn på honom.
 
 
Emma är lycklig att kunna ta sig fram i sin gå stol. Blir super uttråkad i ligg delen nu! Ska se om man kan sätta i sitt delen snart! För detta orkar jag inte med när min dotter tjurar i vagnen.
 
Fritz han fick följa med på en lång tur i skogen. Han blev så trött att öronen hängde och då är han trött. Känns som att han får haka på mer igen nu för nu är Emma mer så att hon kan underhålla sig lite själv och kan lägga lite tid på min hårige son!!!!!
 
 
Finaste gossen på sin plats i soffan! Älskar dig lilleman...
 
I morgon på agendan!
 
Hjälpa momme innan halv tio
 
Halv elva BVC med Emma plus vaccin!
 
Lunch hos svärmor
 
Kvällsmat hos mamma och pappa
 
LUGN KVÄLL HEMMA!!!!!
 
Allt från mig denna gången....Skriver mer än annan gång!
 
 
 

Fredagen den 24 aug! 2012

Hejsan
 
Igår var jag och Emma på föräldragrupp. Det var super trevligt. Alltid roligt att se de små bäbisarna och deras mammor. Trevligt gäng.
 
Efteråt åkte jag upp till svärmor och svärfar på en visit. Det var trevligt där med. Fika bjöds det på och Emma fick gosa lite med alla. Saras Tobbe var där och fick busa med Emma!
 
Idag så städar och plockar jag här hemma med hjälp av Fritz den slynglen. Han ser till att det blir avtryck på det ny torkade golvet men hellre det än att han är ute och sen kommer in och mögar ner det med jordiga tassar! Man kan inte få allt. Synd att han inte kan moppa till mig. Hade sett rätt kul ut tror jag.
Emma ligger och snusar i sin säng så det är bäst att hinna färdigt innan hon vill ha min uppmärksamhet.
 
Igår så gav jag henne gröt och hon ville ha det för en gånmgs skull. Men tror ni inte att hennes mage slog bakut så när jag tog upp henne ur sängen för att trösta henne så spydde hon ner hela mig. Jag menar kaskad spydde upp gröten. Sen när hon hade gjort det så var allt lugnt och hon somna som en slagen hjälte.. Så gröt ja det lär nog inte jag äta igen för jag stank....USCH
 
Idag kommer den bästaste av dom alla ALFRED. Min underbaraste lill kille. Ska bli super skoj!!!! JIPPI
 
Det var allt från mig denna gång. Kramiz
 

Vaddå morgon ser ut som natt ute!

Hejsan.
 
Emma ville kliva upp vid 06.00 så det var bara till att gå upp då med. Lite kaffe och barnkanalen sen vaknar man! Det var annat när man själv var liten när man tittade barnpogramm. Lite annat och en helt annan kvalite!!!
 
Emma Klämma och jag har redan varit i Åhus och hämtat mitt nya körkort. Lika bra att få det gjort och nej men ser inte bättre ut på detta foto än det förra. Men vad ska man göra! Hahah
 
Nu väntar vi på att Carro ska komma och göra oss sällskap.Hon har med sig bullar. MUMS
 
Ikväll hoppas jag att det blir smyckes tillverkning. Har sett frami mot detta länge. Vill göra ett armband till emma som kan ha när hon blir lite äldre. Rosa så klart annars får det vara till november eller nåt men då har man inte så gott om pengar för att man ska köpa julklappar så får se om det blir nåt då!
 
Ja annars är det lugnt. Ska få Emma och bajsa Skulle aldrig slutat ge henne lactolos bara för hon får katrnplommon. Hon äter ju inte det riktigt än så det blir liksom ingen funktion av det hela. Igår kväll var hon ingen glad bäbis eftersom hon hade ont i magen...Tycker så synd om henne när hon har ont!!!! Min lilla Loppa.
 
Nej nu ska jag gå och snusa på min ljuvliga dotter.
 
 

Över 5 månader

För tre dagar sedan blev Emma 5 månader! Hon växer och gror mitt lilla hjärta!
Vi har börjat ge henne smakisar. Gröt och katrinplommon. Kommer nog att ge henne det i en vecka eller så och sen ge henne en av de andra burkarna senare.
 
I helgen har vi varit i Örby på bröllop mellan Peters syster Susse och hennes fru Mia. Underbart bröllop var det. Båda var så vacka och det lyste kärlek om de båda. Solen var med oss tills vi kom till fest lokalen. Då börjjade dugga litegrann. Emma var en snäll och söt bäbis som alltid men blev lite rädd då de skratta och stampade i golvet. Så vi halv nio på kvällen tackade vi för oss och drog hem till campingen vi bodde på. Emma somnade som en stock. Tog inte så mycket bilder på bruparet då jag filmade lite istället. Kännde att folk hade bättre kameror än vad jag hade.
 
Sen nu är vi hemma och idag har jag tvättat och donat lite. Sen skulle jag köra till Åhus och hämta mitt kk men acjk skulle läst på lappen om öppetiderna. Så jag får åka dit igen på RÄTT tid! Ibland blir man bara så trött på sig själv.
 
Filmade Emma med när hon åt sin mat men ja jag får se om jag kan ladda upp den.
 
I morgon blir det lugn dag skulle jag tro. Liten promenad skulle jag nog hinna med. Carro kommer såklart på besök vilket jag kom på nu! HAHA bra att minnet är långt- not
 
Nu ska jag varva ner lite i denna kvava värme och joina min make i sängen. Allt från mig denna gång!
 

Förberedelser!

Ja dagen börjar ju kanon. Min dotter sover hela natten till sju med ett avbrott med mat men Alice hon skällde till så hon vakna så jag tyckte det var lika bra hon åt så hon somna om.
Sen så tänkte jag att jag skulle göra en inpackning i håret och ja där började problemen. Tuben som inpackningen var i smällde uppe vid skarven så ja det kom inpackning från två håll. Så jag tänkte att tuben är kanske gammal men va fan tog det i håret i alla fall och kastade tuben efteråt. Håret är lent som en barnrumpa men bordde kanske inte tagiot det i alla fall för det känns som att den var gammal.
 
Emma hon håller låda precis som vanligt. Ligger och myser i sin morfars säng för tillfället! Tycker om vovvarna speciellt Clinton. Han är en riktig pärla. Håller på att tvätta en maskin tvätt med till mamma och pappa. Man får passa på när vädret är bra!
 
Idag händer inte så mycket ska ju börja förbereda för bröllopet på lördag! Så packa till mig och Emma ska jag göra ikväll så jag slipper göra det i morgon! Ska raka benen och måla naglarna i morgon tänkte jag eller så gör jag det på lördag men det håller i alla fall en dag kan man tycka. Men med detta flytet jag har så ska man inte hoppas på för mycket!
 
Lille Alfred fyller 2 år idag och jag har missat båda hans födelsedagar! Så nästa ska jag gå på så kan alla hoppa och skita på sig! Jag älskar den lille gossen och han är den finaste lille skatten som brorson man kan önska sig!!

Tiden går så sjukt fort att man inte kan fatta det. I morgon blir loppan 5 månader. Tänka sig. Och jag har varit hemma sen Februari!!! Herregud. Man ska verkligen ta vara på denna tiden med Emma och med allt annat. För inget varar för evigt.
Jag tänker mycket på Clinton att han är gammal men jag är otroligt tacksam att han hann träffa Emma. För det var det jag ville allra mest! Han kommer ju att sitta där uppe i himmlen och berätta för Molly och Moffe och de andra hur fin hon är och de andra barn barns barnen hur fina dom är. För Moffe fick ju inte träffa dom! Och Mollan var min lilla vovve som jag saknar något fruktansvärt varje dag! Så han är min länk till dom uppe i himmlen för jag hoppas i alla fall att man får träffa dom igen!
 
 
Alfred på BB. kommer ihåg hur stolt jag blev över hans nedkomst!
 
 
Lillpojken vill köra japanaren. Sötaste lill gossen! Fasters stolthet!
 
 
 

Hos Mammi och Pappi

Hejsan
 
Idag och i morgon är jag hundvakt till den bedårande trion Alice, Penny och Clinton. Mamma och Pappa gör en tripp till Sveriges framsida Göteborg. De ska kolla på gamla militär saker och så ska de shoppa. Lovely säger jag bara! Jag älskar Göteborg och så får jag inte följa med. Grrr
 
Funderar strakt på att köra till Skogåsa och göra ett besök. Tråkigt för Emma och mig och bara sitta hemma och Emma börjar dessutom vilja hitta på saker så det är bara till att anpassa sig efter det lilla livet! Hon är den gulligaste bäbis jag vet! Nu börjar hon motarbeta sig själv när hon ska sova men mamma vinner de flesta gångerna.
Emma börjar också få tänder. Man kan se liksom bulor lite i munnen så det är nog inte långt kvar innan de börjar tränga igenom. Så då blir det livat! Ska börjar med smakisar med till henne så jag får se vad hon tycker om för mat! Alltid lika spännande detta.
 
På fredag ska vi köra upp mot göteborgs hållet för det vankas ju bröllop för Emmas ena faster. Ska bli trevligt att komma iväg på en tripp och bara vara. Äta god mat och fira Susse och Mia så klart!
 
Sen så fyller min underbaraste lill kille 2 år! Alfred Leino och jag kan inte vara med och fira då jag är på bröllop.Men hoppas så klart att han får en toppen dag med släkten som kan komma i alla fall
 
 
Detta är ifrån hans ett års kalas. Sötaste skatten, de ögonen är på pricken lik Emmas. Men ja sen så är de ju kusiner. Älskar dig Paffie.

Kräftor

Hejsan Svejsan
 
I förigår så bjöd Linda och Stefan in oss på Kräft och räk kväll. Och det tacka minsann inte jag nej till. Gott som tusan. Sen blev det så klart lite grillat och gott att dricka till. Mums.
 
Igår så var jag och Emma där igen eftersom Peter jobbade. Och jag lekte med Frida och hennes kompis Elvira i deras pool. Underbart att bara bada och jag är ju ingen bad kruka så jag var i ett tag. Loppan och hon sov i sin vagn och hade det mysigt. Så bjöd de på räkor och kräftor igen och stekt kött med kantarell sås. Mums.
 
Var ute och gick igår med och då hitta vi en kattunge som såg vilsen ut så vi följde den hem. Där satt dens syskon och väntade. Men de så magra och förskräckliga ut. Hatar folk som skaffar djur och inte ger dom mat eller tillsyn. En ute katt kan man bara ge mat och vatten och veta att den har nånstan att gå in om det blir kallt. Till exempel en lada!
 
Idag funderar jag på ta mig till byn så Emma kan mysa med sin Morfar! Hade varit skoj att gå ut i skogen och plocka lite kantareller med. Det är gott att ha i sås och så ju så det hade inte varit fel. Men får se hur det blir. Fritz den lille göken han är rolig. Han vet inte vad han vill och sen så får han sina ryck. Han tror han kan slå kullerbyttor i soffan vilket resulterar i att han trillar med ett brak ner på golvet! Galning men han är ju som sin matte den lille göken.
 
Allt från mig idag!!!
 
Finaste kusinerna. Frida och Emma!

Förändring!

Hejsan Svejsan
 
Uppdaterar ofta nu för det finns vissa som har detta önskemålet. Sen vet jag inte om det är vad jag skriver som de är intresserade av eller bilderna....kanske en kombo!!
 
Mitt fina blonda hår!
 
Dagarna som blondin är över...
 
Om dagarna som brunett har börjat! JIPPI
 
Trivs som fisken i vattnet ska jag säga!
 
Idag så städar och tvättar jag! Lillan hon fick bada idag igen för hon bajsa ner sig igen! Tycker lite synd om henne nu!
 
Igår gick det super bra att bada i Hörby. Ett jätte bra bad speciellt för barn. Gott om plats och man har bra översyn över hela badet! Emma hon doppade huvudet två gånger och det gick super bra! Hon var inte ledsen men tyckte inte att det var kul att bli doppad men ja som sagt det gick jätte bra. Hon var helt slut när vi åkte därifrån. Sen åkte vi hem till Gabriel och lekte och sov och åt. Var där hela kvällen och hade jätte mysigt.
 
I morgon börjar mannen min att jobba skify så denna veckan så blir det ensamma kvällar! Not FUN....
Men vad gör man. Det är bara att gilla läget!
 
Idag ska vi handla och bara ta det lugnt får se vad som händer nu!!!
 
Min lilla rumpniisse!!!

Bilder på allt möjligt!

Jag kan flyga, jag är inte rädd!!!
 
Mamma tittar på Top Model och då måste ju jag med posera lite!!!
 
Emmas baddräkt. Fin va? Vi tackar Olivia för att vi fått den!!!
 
Min lilla sockerbit!!!
 
Man har en del att jobba på om man säger så!!!!

Karlar...hihi

Hejsan
 
I morse vakna min lilla Emma klockan 06.! Hon har kommit in i en underbar perisod då man kan snacka så man väcker alla i hela huset! Fritz han fattar att jag går upp när hon håller låda. Så jag gjorde lite frukost till mig gav hundarna mat så fick Emma leka lite i sitt gym! Sen nu klockan 9 då däckar Emma av trötthet! Jippi.
 
Idag ska Emma och Jag in till stan och fika med Sabina. Vi ska fixa mitt körkort också så det blir färdigt. Jag fattar inte hur jag ska få plats med tre namn i rutan då jag tyckte rutan var lite förra gången. HAHA
Ja men det löser sig.
 
Ikväll blir det super träning med Linda. Jag ska locka ut henne i skogen minsann.,Eller ja vi ska gå halva häradet runt i vilket fall för att komma upp i en mil. Men tror den rundan kan bli en favorit. Man kan ändra på början och slutet av rundan...Så lite bra är den nog. Synd att det inte finns upplysta rundor i vittskövle. Utan det finns bara i Degberga och stan då men man kör inte in bara för det ju! Får önska mig en pannlampa så jag kan springa när det blir mörkt.
 
Jag frågade min man igår om det syns att jag har gått ner i vikt. Sånt ska man inte fråga karlar om för man får inga svar man vill höra haha...Han sa att det syns i ansiktet. Så ja mitt spätsiga ansikte kommer tillbaka men mina tuttar mage och lår får jag nog så illa ha kvar ett tag till. Jävla skit. Men så sa han också att han ser mig varje dag så det är svårt för han att avgöra om jag har gått ner eller inte. Därför ska man ha en PT som säger om han har gått ner eller inte. Nu vet jag ju att muskler väger mer än fett så det blir väkl lite omplacering av fettet och musklerna...HAHA synd bara att de inte pratar med varandra så de kan sitta på rätt ställe. Som min man säger så är min rumpa obefintlig!!!!
 
Ja annars är väl denna dagen alldels lik alla andra dagar!
Nui börjar jag få kläm på uppdateringen av bloggeb igen. Så hoppas ni läser och garvar idag!
 
Kramiz

Blir bara så trött!

Hej
 
Nu ska jag kräka av mig...
 
Om man nu inte gillar vad sina så kallade vänner skriver på facebook så finns det ju ett alternativ att plocka bort den vännen för tydligen så uppskattar man inte sin vän eller bara kan respektera det den skriver. Och dessutom så kanske man ska tänka på att det man själv skriver kanske inte är så jävla spännande för dens kompisar!!!
 
Sen om man skriver A så får man skriva B eller så man tåla att man får frågor om saker ting.
 
Jag fattar också allt ska inte alla veta! Men sluta då fråga mig om folk som ni vet jag inte umgås med RING DOM istället! Är inte intresserad av at få massa frågotr om folk jag inte känner länge. Jag kommer att säga detta också. Jag vill inte vara den som för skitsnacket vidare för det är negativ energi som jag verkligen inte behöver i mitt liv!!!!
 
Till alla jävla bilister som tror vår gårdplan är en vändplats! SÅ är det en privat mark och måste man vända sin bil så gör det någon anna´stans!!!!
 
Jag har tagit bort människor från min Facebook. Dels de jag spelade med och de som aldrig jag pratar, hälsar eller träffar längre. Jag trött på konceptet att alla spel går ut på att man ska ha så många kompisar som möjligt. Jag förstår att Facebook är ett socialt nätverk och det går ut på att lära känna människor. Men VAD FAN HÄNDE MED ATT SKICKA BREV OCH RINGA!!?????
 
Så då har jag väl kräkt färdigt.
 
Igår var jag ute och tränade 2 timmar med Linda. Fy fan vad slut jag var när jag kom men det är en otroligt skön känsla att vara så trött och veta att man jobbat med kroppen! Me like.
Idag blir det fika med Nina och det ska bli riktigt trevligt att träffa henne igen. Jag ser verkligen frami mot det! Sen ikväll ska jag till Elin och äta lite god mat och bara umgås,.  SKOJ SKOJ!!!
 
JA det var väl allt från mig.
 
Kram
 

Hejsan

Idag för 5 månader sen så var det tänkt att Emma skulle kommit. Men hon väntade 10 dagar till på att komma! Kan inte fatta det! Att hon har varit hos oss så länge. Min lilla loppa. Jag kommer ihåg att jag var på Maxi och handla.
 
Idag så är det lite varienade väder för ovanlighetens skull. Det regnar ena studen och sol nästa! Igår var jag ute och gicvk en runda med Emma. Sen så när Peter kommit hem så tog jag fram cyklen ur garaget och fixade den så jag syklade en lite runda med. Snacka om att cykle musklerna fick veta att de levde. Det var ju annat för några år sedan då man cyklade överallt och så. Körkortet har fördärvat en del av det tänkandet att man kunde cykla om man bara planerade sin tid lite men nu kan man inte cykla med Emma. Får vänta tills hon kan sitta i en stol. Tills dess så får vi gå!
 
Håller på idag med att tvätta och fixa lite hemma. Tänkte jag ville inte gå ut när det var för fint väder för de jävla häst flugorna biter mig så jag får hemska utslag som gör ONT! Har kortison men ja kan man vänta på att vädret blir lite sämre så gör man det! Dessutom så om man går på kvällen håller sig flugorna undan.
 
I morgon ska jag träffa Nina. Det var super länge sen jag träffa henne men jag såg henne på Degeberga marknad. Ska bli roligt att ta en fika med henne.
Ska försöka komma till stan också i veckan för att fixa mitt kk. Så man får ta ett nytt kort och så...Fattar inte hur jag ska få plats med mina namn i rutan men det löser väl sig!
 
Om 10 dagar blir Emma 5 månader! Hon kan rulla över till mage och tillbaka igen. Ska se om vi kan flytta hennes säng in på hennes rum så hon får sova mer ostört! Hundarna stökar ju ibland så då väcker de loppan!
 
Ja det var väl allt från mig denna gång!
Så härt blir det när flugorna biter mig! Och jag ändå kläder på mig som täcker hela kroppen!
 
Min lilla Darling!
 
Kramiz på er alla!

RSS 2.0