Snöande Måndag!

Som att Måndagar är roliga i vanliga fall. Men nu snöar det på kuppen också. Trevligt. NOT

Ja jag sitter hemma på timmar jag har tagit på mig att arbeta extra och det gör jag så glatt. Man behöver det nu eftersom jag var sjuk innan. Så nu jämnar det till sig lite på kontot. Det gillar man.

Igår när jag tittade på bilder här på denna datorn så kom jag underfull med hur vackra hundar vi har! Penny är otroligt vacker hund. Man blir nästan gråt färdig när man tittar på bilderna. Sen Alice är med vacker men hon är mer klok i när man träffar henne. Så hon är vacker på ett helt annat sätt.

Ja sen måste jag ta tag i mitt liv. Gå ner i vikt innan sommaren. Ska sätta fart nu för sen är det vår och hux flux så är sommaren här. Jag vill ner till 60 kg. Om jag så ska kämpa järnet så ska det målet nås. FAN. Kan ändå inte dricka nåt alkohol och äta snabb mat går ej så då kan man lika gärna börja bruka allvar nu ....

Ja det var väl allt för mig.

Kör en bild kavalkad på Penny!



Testar foto skillsen på Pennsan! Fint eller?




Pennsa vill gärna bli fotad som valp! Hehe




Taget i Nymölla. När vi var och hälsade på penny aka Trixi som hon även heter!



Pennsa igen vacker som en solskens dag!




Sitter vid tomaterna. Man ser buset i ögonen! Fina lilla huns!

Det var allt från mig för denna gång. Puss

Tjho för fredag!

Hejsan Svejsan

Då sitter man hemma hos sin mamma och pappa och väntar på att åka till sitt arbete.
Idag hoppar jag in extra på natten. Kan bli mycket spännande!!

Har hjälpt mormor idag med. Clinton är en busig men otroligt glad vovve! Älskar honom.. Min pisse Nisse!
Bjöd mormor på en bakelse idag för att hon är så snäll och jag har haft namnsdag! Gott var det minsann också. MUMS.

Pappa ska bjuda mig på mat idag. Malebiff med vitlökssmör och stekt potatis. Inget bra för magen men hemskt gott i alla fall. NAM NAM

Så är ledig i morgon men kommer sova lite då på förmiddagen. Sen ska jag upp och leva loppan sen.



Clinton!



Alfred med sin pappa Rikard! Fina är dom allt.

Hörs /


Mitt februari 2011

Nu är det på tiden man börjar blogga igen.

Jag har en brorson som har blivit 6 månader. Stor kille och söt kille.

Har en bros dotter som har fyllt 2 år i veckan. Alla hjärtans dag unge är det allt. Stor och fin flicka är hon allt den där zelda"!!

Jag har inte ont i ryggen mer. Magkatarren håller jag på att få bukt med. Bilen gick igenom besiktingen med blankt papper och allt är på topp. Ja det börjar i alla fall rätta tills ig så man slipper vara sjuk hela tiden. Man kan lägga sin energi på annat.

Vänner till exempel. Jag har försummat mina vänner och det är jag ledsen för. Men ska rätta till detta hade jag tänkt. Ja man vet ju vilka som är ens vänner när man mår dåligt eller hur man ska säga.

Har börjat träna igen så smått. Cykla och gå. Hundarna tycker om när jag kommer igång för de får ju följa med hela tiden. Så bad i bäcken och pinnar är ju redan avklarat. Penny hon är så duktighon vill inte bli vått om tassarna så hon klättrar över broarna som är lite svåra att ta sig över ibland. Sen så har vi Alice och hon tackar inte nehj till att ta hem en stock eller två. Bada tackar hon inte nej till heller. Bara det är tillräckligt lerigt och geggigt så hoppar hon i. Men så är det när man fick en lekglad hund.

Ja ikväll har man jobbat så nu sitter jag och bloggar om det senaste i mitt liv. Spännande verkligen

Storstädat har jag med gjort så nu ska jag bara ha ner ett bord i källaren eller kasta det. Sen så är jag färdig med min plan. Tänkte jag skulle göra färdigt det jag har tänkt liksom. Inte alltid lätt att göra saker själv men man klarar det till slut. Fint har det blivit. Är nöjd. Så nu ska man bara handla lite mat så man har hemma om det skulle komma nån. Är sugen på att baka ett lass kanel bullar men vem sa äta dom. Inte jag i alla fall men det är gott med lukten och smaka en nybakt bulle med. MUMS:

Ska minsann försöka mig på att baka en paj. Har ju köpt fina Tupperware saker nu så får se om de är bra. Vilket jag hoppas. Får bjuda in föräldrarna på mat så man vågar bjuda andra sen.

Var med Elin P igår. Hennes lilla Tax har börjat gå kring möbler och hon säger pappa hela tiden. Det är min söta lilla tös det.

Sen har vi Misan och Ollis med. Hennes mamma är ju en riktig pingla. Bjuder på frukost och lyssnar på mig när jag pratar strunt. >Underbara barn har hon med.

Mamma du vet att du är det finaste jag har. Jag älskar dig Mammo. Och pappo med. Utan er vet jag inte vad jag hade gjort!


Alice och jag myser med jul must och ostbågar. Mest Alice!



Penny...Min fina lilla tös.


Min älskade brorson Alfred 6 månader!! Älskar dig!




RSS 2.0