Långt härifrån

Ibland vill man bara bort, från allt och alla! Hade jag haft möjligheten och pengarna hade jag köpt ett hus långt iväg från alla där jag, Peter och Emma skulle bo utan att någon skulle kunna skada dom! Vill skydda dom från allt som inte är bra för dom! Är trött på att människor inte kan prata utan hanterar en sitution på ett fruktansvärt sätt som sårar något enormt! Man måste ta konsekvenserna av sitt handlande och stå för vad man säger och skriver! 
Jag kommer att vara restriktiv med vad jag säger och skriver för att det inte tolkas fel men sen tycker jag också att jag ska kunna skriva vad jag vill, så länge jag inte sårar någon annan, man måste fråga sig själv undra om Sandra menar så som det står eller hon menar på något annat vis! Kanske ska fråga henne! Ingen som har gjort utan de har antagit! Anta saker kan bli så fel! Är arg besviken och kränkt! Som sagt idag är en dag jag inte vill bo där jag bor idag! Kiruna låter bra idag! 

Märks fort!

Hejsan! 

Är så jävla irriterad! Finns en anledning till detta! Mina tabletter har slutat verka! Jag har glömt förnya receptet och nu har jag stått utan några dagar och kan säga att det är ingen jävla hit! 

Kalas idag för älskade Lilly bus! Så något roligt blir det i alla fall! 

Loke stack i morse så han kunde jag kört ifrån om jag hade fått vänta på honom lite till! Jävla hund! 

Snön är så tråkig att jag önskar kg bodde på tenerife! Sticka från allt och alla! 


RSS 2.0