Tjoho

Hejsan Allihopa.

Knorren har inte kommit än. Den är fortfarande inne i magen på mig och trivs väl ganska bra där inne. Föds Knorren idag så fyller den år vart 4 år. Kanske inte så kul men ändå. Men oturligt nog kanske det händer något idag vem vet?

Jag hoppas jag går in i Mars i alla fall sen får Knorren komma bäst den vill. Man är ju lite nervös för var vattnet ska gå om man är hemma eller man står i en affär eller nåt. Då undrar folk kanske varför man kissar på sig! Men ja det får man väl ta det också. Så jag funderar på att stanna hemma nu ett tag tills vattnet har gått men sen kan man ju inte gå och tänka på det heller. Men ja man gör det i alla fall.

Allt var bra på kontrollen och jag följer linjen perfekt. Så det fanns inget att anmärka på. Bäbis hjärta låter bra och ja jag går inte upp i vikt så det är ju bra! Håller mig under 15 kilo och det är bra och rimmligt för min graviditet.

Igår var jag hos min mormor och åt kvällsmat. Hon bjöd på potatisgratäng och stekt kyckling. Mums det var riktigt gott. Aldrig fel att komma dit och äta mat!

Annars idag är det lugnt. Vi har fått avloppet fixat i badrummet så det luktar bra igen där inne. Och sen hoppas jag på en ny diskmaskin snart så jag slipper diska förhand mer nu. Men den som väntar på något gott...



39+0

Tack för mig!

Fritz 1 år!

Mitt Hjärta, Mitt Allt, Min Prins och farmför allt min Hund blir idag 1 år. Tänk vad tiden har gått fort. Om cirka 12 veckor har jag haft han hos mig i 1 år. Det var inte så länge sen vi körde och tittade på de sötaste valparna. Han luktade ladugård kommer jag ihåg. Den doften är jag tacksam att den försvann. Han har en egen doft. En mysig doft som är alldeles underbar! Man kan snusa i hans päls länge. Han tycker om att kramas. Han lägger huvudet på din axel och står kvar inte många hundar som gör så vad jag vet! Han älskar att busa och vara ute. Han är himmla glad för sin mormor och morfar. Han är mega trött när man har varit där och det uppskattas mycket! Skriker när han ser folk och ser man inte till att ge honom mat på klocklsaget så påminner han dig! Underbara hund!

Fritz. Är tacksam att du finns i mitt liv. Utan dig så hade det känts tomt. Jag älskar dig nu och för alltid. Du har för alltid en plats i mitt hjärta! Du fångade mig direkt underbara hund. Är mycket glad att du tillhör min familj! Tack för att du finns!

Idag är det då födelsedag som gäller här hemma. Jag har då varit och köpt tuggben till vovvarna som de smaskar på ute i solen. Just nu leker de och stojar men det är så det ska vara! Hundarna njuter av att våren har kommit. Underbart!

Ikväll blir det middag hos Stefan och Linda. Mums säger jag för jag vet vad det blir.
Sen i morgon börjar en ny vecka med nya möjligheter och kanske rent av en bäbis! Det hade varit nåt de ni!



Fritz när han precis hade kommit till oss! Underbara valp!



poserar så fint för Matte. Älskar dig Fritz!

Loppis fynd

Hejsan Allihopa.

Denna veckan har man varit på mycket roliga saker.

Jag har varit på ljusinformation för PartyLite och där vann jag på lotteriet. Lollo och Sanna vann också så vi var mycket glada när vi gick därifrån. Mycket fint finns i den nya katalogen så ett tips är att du har ett ljusparty med en konsult som du känner. Glöm inte att du får minst 15 procent av försäljningen.

Sen idag har vi varit på barnloppis i Hörby. Hittade faktiskt lite plagg till Knorren. Tog plagg som passar både kille och tjej. Så det är ju bra! Kan ju bara tipsa om att det är super billiga kläder till billigt pris och det är det värt när man har små barn! Så nu när man fått mersmak för loppisar så får man ta sig till flera och göra en massa fynd! Hittade till och med ett fynd till Trixi för ingenting alls!

Så man kan väl säga att jag är nöjd. Mer än nöjd.



Nalle Puh hängsle byxor och ett annat märke. Fin Fina



Båda Nalle Puh. Gissa om jag blev glad när jag hitta dessa. Passar ju både flicka och Pojke



Och här som Bäbis kan ha i början. Jätte fina. Är jätte nöjd!

Tack från mig. Tjoa till om ni vet nån loppis för jag åker gärna!

Jag idag...gravid som jag är!



Fick ju göra vid mig lite idag eftersom man ska visa sig utomhus. BLAND FOLK...



Bild på min gravid mage. Snart så kan den som är där inne komma ut. Om inget annat så längtar man mer och mer för varje dag som går! Men vad ska man göra. Den kommer när den är redo hoppas jag!

Söndag den 19 Februari

Hejsan Svejsan

Idag har jag vaknat vid lite över 8. Fritte han väckte mig och sen var det bara till att stiga upp. Jag åt frukost och satt vid datorn en stund. Sen tänkte jag att Fritte behövde springa av sig lite utomhus. Så jag tog honom till mamma och pappa och gick i hagen där med honom. Han hade sällskap av Alice och Penny så det blev skojigt. Dock i detta väder så blir de fruktansvärt skitiga men det är inte mycket att göra år. Man får torka dom och göra det bästa av det hela.

Sen så putsade mamma fönster så jag blev inspriread nu när det var plus grader. Jag körde hem och tog några fönster men det blev ju inte alls så bra som mamma gör det! Men det får duga. Blev skapligt och bättre än innan. Sen så har jag dammat, dammsugat och torkat golv i huset så det är riktigt fint nu! och renbäddade sängar det är det bästa! Man blir himmla glad nu när man har så fint omkring sig.

Så nu har man tagit en dusch och är ganska slut i kroppen och ischas nerven är fett ikläm nu men den lägger sig nog rätt senare. Men det gör det svårt att sitta och sen resa sig för det göra ont och man kan inte räta på ryggen. Not fun.

Så man får tacka mamma för denna inspration men vad annars skulle jag gjort. Denna söndagen är faktiskt hemska bra.

Igår var mamma, pappa och jag och shoopade. Vi var på Jula som är ny öppnat i Kstad och sen blev det att hämta baby boxen och så storhandling på willys. Så det känns bra att fått gjort så mycket!

Snart är det bara 14 dagar till beräknad förlossning av Knorren. Spännande må jag säga men man blir lite så rädd ibland att man ska klara att ta hand om ett barn i resten av sitt liv men det klarar man nog. Sen kommer man väl skaffa flera så det blir väl en baggis detta. Höhö

Nej nu ska jag fortsätta plocka lite och se om torktumlare och tvättmaskin snart är klara så jag kan lägga i mer tvätt. Underbart att ha ett eget hushålle som Lotta sa.

Tack och hej Bild på magen laddar jag upp senare!


Känns att snart kommer våren!

Hejsan Där ute....

Om man går ut en dag som denna. Solig, kall och alldeles underbar så kan man höra hur fåglarna kvittrar och att de ropar efter våren som snart kommer. Det är underbart att vara ute och bara höra detta. Det är så ro fyllande för kropp och själ att veta att snart kommer träden att väckas av våren och fåglarna av att sjunga för att hitta sig en fruga att hålla ihop med under sommaren.

Nr två är att man snart vet att den som är inneboende i min mage behagar att komma ut om cirka 20 dagar och det ser jag fram i mot. Speaciellt i dessa dagar när man varit med Louise och Sanna och deras gossar! De växer så de knackar och de är underbara. Lille Gabriel blev ett halv år igår och det firades med lite fika och en bra promenad här på Segesholm.

Hundarna de ligger och njuter av solen där ute och de väntar också på våren. Jag längtar tills jag kan ta Fritte på lång promenader med bäbisen så man får röra på sig lite mer som förr. Jag vill bli Fit!!! JAG ska bli Fit.

Nej nu ska jag fräscha till mig ska strax till Sanna i dege city!

Kramar om

Den vackraste killen i mitt liv!



Är han inte vacker min lille Fritz!



Fredags mys med Matte. Han är så söt denna hund. Man kan inte sluta titta på honom. Min fina schäfer som jag älskar så mycket!

Idag blir det kalas hos Zelda Ehlde. Ska bli skoj har inte träffat dom sedan 18 december. Kram Kram

Jämför min tjock mage!

Ja denna dagen har varit tråkig. Men vad gör man. Jag har tvättat, tömt diskmaskinen och varit ute med soporna. Och hundarna. Vi lekte i trädgården en stund innan jag frös så mycket om benen. Hundarna tyckte det var roligt att kasta runder med saker och ting. Så det var glada och nöjda.
Sen har jag gjort neger bollar också. Riktigt nöjd blev jag faktiskt. Sen nu ikväll har jag varit hos mamma och pappa på middag eftersom Peter jobbar sent. Det var en jätte god kyckling soppa och det passar bra nu idag när det är kallt och blåsigt.
Tog bilder ikväll också på gravid magen så jag tänkte jag kunde lägga upp den första bilden jag tog på magen och den sista jag har tagit. Så får ni se vad som har hänt!



Vad kan jag vara här. Vecka 14 eller 12 kommer inte ihåg...Men min strävan är att bli smalare än vad jag är på bilden så fort Knorren har kommit. Vill mer än gärna komma i mina fina klänningar och byxor!



Detta är jag idag vecka 37! Så nu är det inte så långt kvar! HAPPY



Och så här fina blev mina naglar efter ommålningen jag gjorde. Är faktiskt riktigt nöjd!

Det var allt för mig denna gången. PUSSSSSSS


Hejsan denna soliga tisdag!

Solen skinner. Och det är kallt ute men det är skönt ändå! Har man ett varmt hus så kan det vara rätt skönt att gå ut och svalka sig lite. Idag har jag inte så mycket på agendan pappa ska hjälpa mig lite idag med något på datorn annars ska jag bara ta det lugnt. Kan ju vara skönt det också enligt vissa men då känner de inte mig tyvärr. Jag saknar mitt jobb, vardagen att gå till jobbet och slita för lönen. Det saknar jag. Saknar mina underbara kollegor och kunder som man har glädjen att träffa varje dag! Så ja det är svårt för mig att gå hemma. Förra sommaren så visste inte jag vad jag skulle med två veckors semester till. Var jätte frustrerad av att de veckorna var oplanerade. Men det blev turer till havet men det är inte skoj i två veckor.

Sen säger många att du lär få fullt upp när bäbis kommer. Det är kanske så men hur mycket man än äslkar sig barn så kan jag nog tänka mig att bäbis språket blir nog lite tröttsamt i längden. Man vill ha vuxna att prata med. Så därför hoppas jag att det dyker upp lite folk som jag skanar och känner och besöker mig och knorren när den är född. För en fika eller 3 ska jag nog orka med. HAHAHA

Jag har kommit ganska långt med min halsduk som jag stickar. Den kommer att bli super fin men jävligt ojämn. Jag stickade löst i början och hårt nu så ja den ser lite hemmagjord ut men jag är nöjd ändå. Det är precis det jag gillar med stickat och att någon har gjort det! Det finns kanske ett litet fel som igentligen kvittar eller då skönhets fel. Det är det som gör det hela!

Jag har ju då börjat använda nagellack vilket jag tycker är skoj. Men i veckan valde jag en isblå färg och det är verkligen inte min färg. Händerna ser kalla och elaka ut om jag ska vara ärlig så idag ska jag ända det till en fransk målning för det är så kul att måla dit det hela. Jag lägger upp en bild nedan på de blåa naglarna så ni förstår vad jag menar!



Inte så fint enligt mig. Ska rätta till detta under dagen!

Kramar om sandra och Knorren


Alfred helg!

Min underbaraste brorson har varit på besök med sin pappa denna helgen. Det har varit underbart att träffa dom. Vi har inte setts sen jul men december ses vi väldigt mycket då det är högtider och födelsedagar! Så blir det ett hopp nu! Alfred har varit jätte duktig. Han leker och visar och tittar på Tjorven och skrållan. Så nu kan man alla de replikerna. Dock är jag trött på karaktären Stina....Gud vilket jobbigt barn!

Sen i morse när man vaknade så hade det snöat massor. Fy vilket väder säger jag! Hatar snön. Ser inget skoj med den alls! Men vad gör man. Det är nu man har vinter i Skåne ju. Hoppas dock på varmare väder väldigt snart!

Nästa vecka blir det att packa bb väskan så den står redo för att knorren ska komma. Det kan ju bli när som i princip. Eller så går man över vilket barnmorskan säger är väldigt vanligt. Så får se vad det visar på nästa kontroll. Bäbisen kanske vill ut tidigare. Man vet aldrig. Kanske har en egen vilja från början. Då får jag roligt.

Lite bilder har jag att erbjuda.



Alfred Leino. Den finaste ungen i världen!



Peter och Penny! Med en Simon pudel också! Gissa om de tycker om att gosa!



Alfred har ingen säng...Så han lägger sig i Eddie Teddys korg! Alfred ser ut att ha det rätt skönt ändå!

Ja det var några bilder i från Alfreds helg nere i Skåne. Kanske ska ta en bild på den äckliga snön! Eller inte. Väntar och tar massa vår bilder istället! Känns bättre då!

Puss och Kram på er!

Sol inne sol i sinne!

Solen skinner och det är kallt ute! Men hundarna njuter för fulla muggar i detta underbara vinter väder! Ska det vara vinter eller det måste vara vinter så har jag det så här. Solen den ger en hopp om att det ska bli vår istället för det regniga rå kalla vädret som vi hade hela hösten!

Igår var man på smyckestillverkning i sölvesborg. Linda som håller i detta har en hemsida som jag tycker du ska titta på. Boka en kurs när det passar dig och bli inspirerad och helt såld på att göra smycken av alla de sorter. ihuvudetpalinda.devote.se tror jag att det är testa med com annars. Igår gjorde jag massor. Är nöjd med det hela. Nästa gång vi ska dit är 17 april är du intresserad av att följa med så hojta så kanske vi kan ordna plats. Knorren kanske kommer att följa med nästa gång. Förhoppningsvis så kommer jag få en lugn bäbis. hihi 

Idag fick jag dammsuga och torka golvet här hemma. Hundarna drar in snö med jord under sina tassar och sen smälter det på golvet så man har jorden kvar! Not fun. Men det luktar gott i huset när man torkar golvet så det blir så bra i slutändan! 

Idag blir en lugn dag. Jag ska gå och ut senare och busa med Fritz galning. För han fick en underbar ide i morse att man kan ju leka med trädgårds redskapen som ligger i trädgården. Matte tycker inte detta så jag får gå ut och busa med honom med hans saker. trixi hon sitter och spanar efter vilddjur i skogen vilket är himmla tryggt och bra! 

Ja nu ska jag laga lite lunch sen utgång! Tack för mig. Fixar lite bilder på smyckena jag gjorde igår. Kramiz  

Smått och gott

Jág måste börja med att säga att jag saknar mitt jobb något enormt. Har insett om jag går hemma lite till så städar jag ihjäl mig eller så gnäller jag ihjäl mig. För gnälla det gör man när man har för lite att bry sig om.

Säger bara det att det är tur man har Fritz oxh Trixi även om de också kan gå en på nerverna ibland men jag är mycket tacksam för dom. Mina älskade djur!



Min lille prinskorv! Han har en större korg att sova i men vill inte sova i någon annan än denna lilla för detta var den första vi gav till honom. Visst ser han söt ut?



Mixan och jag myser i sängen. Hon har en korg men gillar sängen bättre! hihi



Dessa fyra har jag gjort alldeles själv. Utom ihopsättningen. Dessa ska hängas i knorrens rum. Har en del till som jag håller på med så får se när de blir klara. Mycket efterstygn runt kaninerna som inte är så skoj!



Jag hittade min ofärdiga halsduk också. Får se när den blir klar men jag tror det kan gå rätt fort om jag bara sätter mig ner och gör den! Men det känns jäkla ovant att sticka om jag ska vara ärlig. Tur man fick en halsduk av mamma i julklapp! hihih

Detta var allt från mig idag...,Ikväll ska jag på smyckestillverkning ska se om ajg kan lägga upp bilder här i morgon på det jag har gjort!  



RSS 2.0