Måndag den 31 maj

Hejsan Svejsan.

Bara 4 veckor till min semester, Me like.
Ont i halsen har jag också men inget annat. Så vet inte vad det är frågan om. Jag vill inte bli förkyld igen. Men idag ska jag städa och bara ta det lugnt eftersom det är väl ingen större hit att ut och träna nu.

Jessica hon hade ett jätte trevlig kalas. Med mega god mat. Man blev så mätt så mätt. Så det lyckades hon bra och alla barnen var så söta så. Sen åkte jag till Sabina på hennes inflyttnings fest och det var också skoj men de flesta var rätt dragna och det är väl inte så skoj att vara nykter men jag började jobba på morgonen så jag stack sen efter ett tag. Men en jätte fin lägenhet hade hon minsann.

Sen så var det ju Mors dag vilket jag firade snabbt som attans. Mamma fick en orkide i en glas vas. Lite fräkt faktiskt. Så jag har bilder på detta.

Japp det var väl allt för mig. Är inte pigg och glad nu men på lördag då jävlar!!!!!

Min presnet till Mamma!
Rikars present till Mamma. Jätte fin!!!
Penny snuttan!!!



Hejsan Svejsan Fredag!



Hejsan Hoppsan I galoppsan....

Idag är man så där lagom pigg heheh...Man får skylla sig själv!

Ikväll ska man arbeta och det ska faktiskt bli skoj som tusan! Jag är jobb galen antagligen. Kan inte vara ledig för länge för då klättar jag på väggarna. Det är illa det! Men jag har varit ute och gått en runda idag och jag känner att jag har myror i benen. Den känslan är inte skoj för man får nästan panik på sig själv!

Jag kommer ihåg en gång när vi satt hemma och åt och jag hade sånt pirr i mina ben så jag kunde inte sitta still.- Jag fick gå en runda runt huset sen försvann det men vad det berode på det vet jag inte. Nu när vädret är tilltalande och man njuter av våren eller sommaren som snart kommer så kan man inte sitta inne. Man måste hålla igång ju! Så är det bara. Sen att veta att Jessie den lilla skatan är ute hon med peppar på kan man säga. Hahah

Ja Skatan fyller år i morgon och jag ska dit på fika minsann. Sen ska jag till Sabina på kvällen så det är full rulle här. Men vad gör man inte för sina vänner. Jag kan inte fatta att jag och Skatan har varit vänner så här länge för det kunde ju sketigt sig när hon bodde i Karlstad men jag tror vi bet ihop båda två för att få det att funka. Men det är så vänskap är upp och ner gångar. Man kan ju bara se till sig själv hur man skulle vilja att en vän va och så får man vara den vännen till någon annan. Så är det minsann.

Nej nu ska jag köra till Penny och Alice och gosa lite. De är så härliga de vovvarna. De är mina hjärtan....

See you later aligator.

Cykling till 100%




Hejsan Svejsan.

 Så här glad och pigg ser jag ut på en torsdags morgon!!! Man ser inte klok ut med andra ord!!!
Idag har jag varit och kollat på blommor och annat smått och gott men hitta ingeting som jag ville ha. Men jag ska försöka odla krasse för det har jag hört är nyttigt. Sen köpte jag en ställning som en blomma kan klättra på men bortsett från det så hitta jag inte ett smack.

Cyklat har jag gjort idag med. Blev väl 1 och halv mil skulle jag tro. Så det var skönt ska jag säga men det känns i benen. Men det ska träning göra. I morgon kommer jag väl att gå som att jag skitigt på mig men ändå. Nu jävlar så ska jag träna träna. När jag var ute och gick igår kväll så ville jag att det skulle gå snabbare så jag började faktiskt små jogga och det gick bra. Jag tog slutet av rundan och joggade så lite duktig var jag allt. Inte min grej att jogga men ändå. Jag gjorde ett gott försök. Vägen mot havet är bra att cykla på så det ska man göra i sommar. Jag ska köpa dricka ställning till cyklen också så man slipper törsta ihjäl på kuppen. 

Nej nu ska jag vila ett slag och sen måste jag röja i lägenheten. Är inte passande att få besök här inte!!!! 

Puss och kram  

Änglar de finns faktiskt!*

Hejsan

Jag börjar med det tråkigaste som har hänt. Min gammla klasskompis och väns bror har gått bort. Vi har ju umgåts mycket när vi var små. Fritids och privat. Kommer ihåg när vi var där på Igelkotten och vi var i regel alltid kvar sist. Släckte lampor och allmänt busiga. Brossan och Robin var mycket där när de gick där samtidigt. Nu sitter man och tänker på att att liv som skulle vara så mycket längre än vad det blev. Men jag tackar i alla fall dig Robin för de busiga stunderna och kivet som kunde uppstå mellan syskon och kompisar. Vila i Frid Robin och tankarna och går också till Lollos hela familjen i denna svåra stund!!!

Rånare och annat böss. Nu får det vara nog. Var det överhuvudtaget lönt att hota med pistol för att få 20000 kr. Jag menar det kommer att kosta för de som blev hotade. De kommer antagligen aldrig att glömma att rånaren kom in genom dörren. Men man får säga att lastbils chaffören var smart. Me like. Hoppas polis vovvarna tar dig din jävel.

Ja då är det träning och träning som gäller. Vågen ska visa neråt. Inga kakor, glass eller annat i sockrets tecken. Nu är det träning och rätt kost som gäller. Man kanske skulle se till att bli snut så man får ordning....Hahah eller inte skulle inte klara intagnings provet bara ....HAhaha

Ja jobba ska man med göra. Sen är jag ledig i två dagar. Ska leka med skatan och passa dogisar!!

Ja det var väl allt från mig.


* Vila i Frid Robin Woo Söderberg*

Wasss upppp

Hejsan Hoppsan.

Ja vad har man gjort denna veckan. NJUTIT så klart av det fina vädret som kom eller åtminstone det varma vädret som kom. Riktigt skönt har det blivit.

Ullared gick bra ska jag säga. Hitta fina kläder så nu har man inga pengar kvar...nästan...

I helgen ska jag hjälpa Rikard och sofie att flytta till Rödeby! Riktigt härligt ska det bli att de ska bli hus ägare. Man bara längtar mer och mer efter Sture nu! Får se när han tittar ut snart.

Igår hjälpte jag mamma med trädgårdslandet och det blev super fint. Jag är så himmla duktig ska ni veta., Nu skulle man bara haft ett eget trädgårdsland också så hade det varit optimalt. Men va fan.

Mamma har börjat sitt nya jobb och hon storm trivs. Så himmla glad för hennes skull.

Motionera går som en dans. eller ja man har tränings värk i alla fall sen är ju allt relativt. Man kanske ska sluta kränga massa skit så hade vågen visat mindre. Jessica du vinner. Du kommer att gå om mig om jag håller på att äta som jag gör.

Avklart två promenader idag en tur till Tomelilla och packa för helgen, Bar eller vad.

See you Puss och kram

Röd dag

Hejsan hoppsan i galoppsan.

Idag är det röd dag för vanliga människor. Allså jag har inget med den röda dagen att göra. Ska jobba ikväll. Men mer pengar ger det klart. Och det gillar jag! Ska äta frukost nu sen ska jag ut och gå en sväng innan man ska köra. Har varit flitig och gick ner med kartonger till källaren. Så duktig jag är.

Igår var man med Skat familjen helt underbara är dom alla tre. Man skulle kunna gosa ihjäl sig på Emilia och Oliva. Jag kan inte fatta hur Jessica kan ha sånt tålamod men det har hon.

I morgon när jag är ledig ska det åkas upp till Ullared och shoppas. Me like.

Ja detta var väl vad jag hade då!!!

Måndag!

Hejsan Svejsan

Måndag idag...tråkigt med måndagar. Man vill att det ska vara Tisdag så man kommer närmare helgen!

Maddes fest var lyckad kan man säga. Klänningen gjorde susen Jessica. Hahaha

Emil och Elins dotter har kommit till världen. En liten Elvira blev det! Grattis till er!!!

Sofie och Rikard var här nere i helgen och Sofie var så söt i sin lilla mage. Man längtar efter Sture nu kan man säga. Längtar Längtar!!!! Om två veckor ska jag upp där och hjälpa dom flytta. Ska bli roligt.

Förkyld är man så Jessica och barnen kunde inte komma till mig i lördes. Det var lite synd. Men kommer fler gånger hoppas jag!

Vågen visar inte neråt. Så jävla tråkigt. GGGRRRRRR

Ciao allihopa kort och konsist så ska man hålla allt i livet!!!!

Hejsan Svejsan

Hejsan Svejsan i världen.

Idag har man varit flitig tycker jag men det är inget i mot vad jag ska vara i morgon.
Varit ute och gått och sen har jag handlat lite sen lagade jag lite lunch. God lunch. Omelett med champinjon stuvning. Mums.

Igår var jag på bio i Tomelilla med Robert. Han bjöd mig på hemlagad mat och biljad match. Fan vad jag ska bli grym på biljard. Kul som tusan är det. Det roliga var med kvällen att vi skulle se på Clach of the titans. VI fick hela salongen för oss själva. Där var ingen som ville se filmen. Så vi kunde prutta, rapa sitta och snacka en massa utan att nån störde sig på oss. Vi hade VIP fotöljer och hade skit skoj åt detta. Hahha
Så om du vill se på bio själv nångång åk ner till Tomelilla och titta där. Och det är en bra bio också.

Idag skulle jag städat litegrann men jag känner inte för det. Känner mig lite dämpad idag. Men det är nog att Ögat håller mig sysselsatt hela jävla tiden.

Kanske Skatan och Ungarna kommer till mig på lördag. Längtar annars får det bli på måndag Men jag längtar i alla fall. Så söta.

Nej nu ska jag göra mig klar för att gå till vårdcentralen.

Puss och kram

Nostalgi tripp!

Hejsan Svejsan.

Är ledig idag efter att arbetat hela helgen...
Har varit i källaren och tagit upp kläder som PASSAR och min stereo som jag ville ha upp. Nu när man inte har någon musik på datorn så får man ta till gammla taktiker. Så det blev bra. Har lyssnat på första skivan av westlife så det blev lite nostalig varning här för en stund. Haha

Patricia ville ta en fika idag så ska hem till henne lite senare idag och tragga lite skit. Det var så himmla länge sen man såg henne så det ska bli skoj. Man springer inte ner dörrarna för varndra direkt.

I morgon ska man till Skatan och ungarna. Ska bli mysigt!!!

Funderar på att köra till Maxi och köpa några nya skivor till min cd spelare eftersom det var ett tag sen man köpte nåt nytt.

Idag när jag var ute och gick så möte jag sop maskinen så nu kan man gå utan vara rädd för att halka på grusen. Fick en briljant ide att nu kunde man ju åka inlines men la ner den iden rätt fort. För jag kommer att vara död inom 10 min på dom så... Håller mig till skorna och cyklen. Men får börja gå med stavar igen nu det ökar ju förbränningen med 20 procent har jag hört.

Jaha vädret var inte mycket att hurra för men gå ut idag för det är skönt att vara ute. Lyssna på djuren och titta på den gröna träden som börjar slå ut. En mycket vackert årstid. Love IT

Ja nu ska jag göra mig iordning....


RSS 2.0