Fredagen den 29 Februari. Smått och gott

Idag kommer R* hem och ska fira sin födelsedag. Han kommer medans jag är på mitt arbete och fördriver tiden. Jag har nyss ätit frukost och funderar på att ta A* ut i skogen idag. Man kan ju behöva det själv också. Man ska ju åka till Mallorca och då får man vara lite fin. M* är ledig idag och det är trevligt men ska snart iväg. Ja det är mycket spring nu. Måste säga att jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer för det har ju inte hänt så mycket sen man steg upp men det är kanske lika bra det. Måste nog gå och rensa ur mina jackfickor för de blev fulla igår när jag var hos Momme.

* Tiden går och jag har inte fått träffat dig igen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till för det hade varit så mysigt. Men snart kanske? Jag kanske får mitt schema och så kan vi planera lite efter det. Man vill jätte gärna träffa dig igen. Du gör en glad. Saknar dig. *


Nu skulle man vara flitig så man bestämmde att man skulle ut och springa en runda men åhhh nej då börjar det regna och då blir det kallt. Men jag sprang lite i alla fall så man får ju inte ute för ingenting. Ja A* fick lite att göra i vilket fall. Sen tog jag en varm dusch och det var skönt. Nu sitter jag här igen och väntar på något. Hehe .

Nu skulle det vara roligt att bara göra något utöver det normala. Är ganska intresserad av att tatuera mig på benet. Ska nog göra det snart bara det är någon som vill göra det med mig. Skulle vara coolt. Men nu kommer man till vad skulle man ha på benet som man skulle kunna leva med resten av livet. Jag har tänkt mycket men får se vad det blir. Ska inte vara något stort. Det är inte värt det hela. Ja får se hur det blir men  en sån grej skulle jag nog kunna göra idag.

Skriver mer ikväll!


Röja och umgås med Momme

Idag började dagen som vilken annan dag som helst. A* väckte mig med sitt glad sken. Sen drog jag mig en stund och funderade på vad som skulle ske denna dag. Jag gick upp och hörde ett väldigt kvittrande. Fåglarna var upprörda. Drog upp rullgardinen och skådade en stor fågel som höll på att attakera hela häcken. Jag tog fram kameran för jag tänkte ingen kommer att tro mig när jag berättar detta. Sen gick jag ner och skrämmde iväg den för jag tänkte den ska minnsan inte äta upp mina små fåglar. Haha. Åt en snabb frukost och lastade in A* i bilen och drog till Momme. Där så var det fint. Fåglarna kvittrade i skogen och hunden blev glad när vi kom. Sen körde Momme iväg och köpte fika. Sen satte vi igång att röja när hon kom tillbaka. Vi fyllde min bil med mög. Men tror att hon blev glad att få bort det från huset. Nu är där bara mer mög kvar. Sen bjöd hon på mat väldigt god mat i min mening. Hon är så snäll min Momme. Sen bråkade jag med hennes J*vla spis som inte ville brinna och jag tog till alla knep. Till slut gick det bra och det brann som bara den. Sen ja körde jag hem med mög och en skit hund i bilen och var nöjd att kunna göra ett handtag.

Nu sitter jag här och väntar på att J* ska ringa mig och snacka lite. Vi får se hur det går. Fick en fin sak av mamma idag. Jag blev hel nöjd. Min mamma är så snäll så men det är nog de flesta mammor. Hehe. Ska springa ner och ta en dusch sen man ska ju arbeta i morgon och börja denna helgen. På lördag ska vi fira pappa och R* med lite smått och gott. Det ska bli trevligt. Hoppas på bra väder också men det är kanske att ta i. 

Att se dig vara lessen när man ser dig gör ont. Att veta att du är ledsen när jag åkt gör ont. När jag vet att du gråter dig till sömns varje kväll blir jag ledsen. Jag kan inte trösta dig på det sättet du vill. Jag kan inte hjälpa dig ta bort stenen från ditt bröst. Jag kan bara lyssna, jag kan bara hålla din hand. Jag vet att ni har levt ett långt liv tillsammans. Det är svårt att stå på egna ben. Men nu är tiden inne att inse att det blir inte som du tänkt. Som ingen tänkt. Vi bli erfarenheten rikare allihopa. Du tror att vi inte bryr oss. Det gör vi men alla vet inte hur de göra eller säga i sådana lägen. Det är inte hopplöst. Man får inte tro det i vilket fall. Han blir inte bättre men han kan bli stabil. Vi får ta vara på de ljusa stunderna med honom. Jag kan se detta varje dag men tar det inte till mig även om det ligger så nära inpå. Eller så kanske jag gör det. I vilket fall kan jag bara tror och hoppas att han sak bli bättre. Även om jag vet att det aldrig kommer att bli så. Du har kanske inte insett det ännu men när du gör det så ska jag finnas där för dig. Kanske du aldrig inser det men må så vara. Då har du haft hoppet och modet att tro på det bättre. Kanske att du aldrig kommer att ge upp men det är ditt val. Ett val som är dig väl kärt och unnat. Jag är kluven men det är för jag vet vad sjukdomen gör. Den gör mer ont på de som ser på än för den som är drabbad. Tror inte han lider tror inte han känner sorg. Men varje gång du kommer så vet han att han hade ett annat liv. Därför känner han denna frustration därför reagerar han på detta sätt. Jag är verkligen ledsen att det blev så här. Men jag håller båda mycket kära även om den ena är bort på ett sätt. Jag vill minnas han som han var inte som han är. Jag vill minnas dig som du är idag och var då. Ta vara på varandra man vet aldrig när det kan gå förlorat. Att vara anhörig är piss.

Oron är min bästa vän om dagarna och kvällarna. Vet inte riktigt varför. Grubblare är man i själ och hjärta. Små saker dyker upp, stora med. Vad ska man göra?. Inget? Allt?. Jag är en person som tänker på vad andra tycker. Men i vissa lägen inte. Jag tror jag bryr mig för mycket men männsikor tror jag bryr mig för lite. Vill att alla ska ha det bra speciellt runt mig. Kanske jag är naiv och blåögd. Eller nej det är jag inte. För jag tror inte gott om alla. Jag låter dom visa vad dom går för. Passar det inte mig så har jag inget gemensamt med dessa männsikor. Jag tror man känner sånt kanska snabbt. Oro. Ont i magen. Tankarna långt iväg. Kanske för långt. Kan inte rädda alla. Är det mänskligt? JA klart det är men man önskar där var någon som sa stop och belägg. Skingrade tankarna. Ja eller rent fick mig att inte tänka alls. Ja kvittar. Allt är bättre än detta grubbel. 

Undra var min M* är? Kanske någon vet?! Hon är nog här. Eller är hon där. Sitter nog där borta och tittar på mig och tänker varför ska lill matte undra så mycket? Varför kan hon inte bara gå vidare. Måste erkänna att det är svårt ibland, vissa dagar. Jag vet att hon finns bland oss även om man inte ser henne. Kan bara hoppas att man ses igen i ett annat liv. Jag vill känna hennes doft, päls och hjärtslag. Kittla hennes tassar, gosa och pussa på henne. Inget av det har jag kunnat göra på 5 månader. M* finns inte så man kan ta på henne längre. M* jag älskar och saknar dig varje dag. Kan inte låta bli. Du tycker säkert jag är löjlig. Va fan vill att du ska vara hos mig. Saknar dig gammel gäddan. 

Drömmer jätte mycket drömmar om vatten. Börjar hata vatten. Sist var det en flodvåg som drog med oss i strömmen. Kunde inte hålla oss kvar vid ytan. Hatar vatten. Många dog som jag känner. Varför? 

Är glad för dagen som gått och är glad för de som ska komma. Tack för idag.   

Bekymmer, Bekymmer, i morgon kommer nya!

Vad ska man ta sig till? Kommer man att hitta någon som tycker om en för den man är eller det kommer bara att vara att de ser på mig en ända gång och så springer de sin väg? Jag hoppas inte det men man vet inte så mycket längre. Många säger att jag har hela livet framför mig men det som jag har lämnat bakom mig då ska det inte ha någon betydelse?
 Kärleken är inte lätt men vem tror det? Inte jag. Jag vet att man måste kämpa om man vill ha något men om den som man tycker om inte vill ha en så måste man ge upp. Jag kan inte dansa efter någon som vägrar att  ta min hand. Man var ju lite förtjust men det kommer man inte långt på. Mamma ringde. Kul för henne att höra detta. Besvikelsen är tung. Jag är kanske löjlig men jag har nog aldrig gett så många en ärlig chans som verkligen förtjänade den. Nu ville jag verkligen och var inställd på att göra det men då är det så att den i fråga inte vill. Det är väl det man få vänja sig vid. Man har dragit så många vid näsan så nu var det dax att få igen det hela. Ibland tror jag att någon ser allt dumt vi gör mot andra sen straffas vi för det i en situation som vill ska gå bra.( Börjar jag bli paranoid?). Nej detta var ingen bra dag. Men har hört någnstans om dagen börjar dåligt så kan det bara bli bättre. Hade ju hoppats på att vakna med ett leeende på läpparna istället för tårar på kinderna. Jag vet man inte alltid kan få det man vill ha. Kanske inte ens säkert jag vill han honom när jag väl lärt känna honom men han kunde gett mig en chans men en kväll kanske räckte för honom att förstå att jag var konstig och annorlunda. Jag hade köpt ett kort med en nalle på som han skulle få. Det skulle stå en kär liten hälsning på insidan men nu får jag inte ge det till honom. Stora förhoppningar, små möjligheter. Men jag har åtminstone försökt.

Alice ligger här oss mig. Hon vill inte heller vara ensam. Snart kommer pappa hem och då ska vi göra lunch. Fast man är inte så sugen på det just nu men ändå. Till helgen kommer min käre bror hem för kalas. Det ska bli roligt men tyvärr jobbar man också men det är en ganska hyfsad helg. Tråkigt att jobba varannan men så är det. Ser inget roligt alls i denna dag. Har spelat massa låtar som är glada men inte ens det blir jag glad av. Vill bara vara i min säng och tänka. Tänka det kanske man gör för mycket men ändå. Blåser gör det ute och det är ju dumt. Ville åkt till havet och tänkt idag men den iden kan man vänta med tills i morgon. Då skulle det bli sol. Kanske våren kommer tidigare iår. Vilket innebär att sommaren som jag tycker om kommer fortare. Nej Jag skriver mer senare...

Nu är något senare. Jag väntar på min vän ska komma nu. Han ringde och han var sjuk så vi får träffas en annan dag men man får hoppas det händer också för han är så himmla fin. Hoppas jag duger till honom också. Man vet ju aldrig sånt. Tänkte att jag och min lilla vän ska snacka massa skit och kolla film. Får se om hon går med på detta. Har suttit här länge nu och snackat med folk som orkar höra på mig. Jag tror att de tycker jag är knäpp ibland. Haha .. Men de får gärna vara knäppa tillbaka. Jag lyssnar gärna det ska man veta. Man kan liksom inte gå runt me allt själv för det blir bara jobbigt. Jag hade verkligen sett farm imot denna dagen men det kanske är ödet. Jag kan inte hjälpa att jag tragglar om det för sen kan jag släppa det. Pappa han gjorde lunch till mig. Det smakade smaskens.

Nej jag funderade på om man skulle titta på vad linser kostar och var det är billigast. Jag funderar starkt på att skaffa så man slipper ha något på näsan hela livet. Men man kommer väl att glömma bort till slut om man skulle skaffa men det vill jag inte för de var ju rätt dyra. Ja vilket fall så kan man ju kolla och prova. Man dör ju inte av det vilket fall.

Tittade på Lägenheter också men det var billigast i Gävle men man kanske inte ska flytta ända upp dit. Jag är ju lite hemma galen eller så. Man trivs där man är men det är ju för att man känner till det antagligen. Det gör ju väldigt mycket. Man blir ju väldigt otrygg om man är någonstan man inte varit innan. Men jag har varit i Gävle men det var nog mer på Genomresa än något annat. Min faster bor där med sin familj så man skulle kunna vara så fräck att man våldgästar dom först och kollar runt. Men man ska nog ringa först??? hehe . Nej men om de skiter sig riktigt så vet man att dom finns där sen är det bara att ta det stora planet från gävle och hem så det är ju inte mer med det. 

* Jag hoppas du vill att jag ska komma men att det ska passa bättre nästa gång. Vill ju ge dig min present och så vi kan mysa tillsammans. Jag vill kunna känna ditt hjärta. Det var hur mysigt som helst. Hoppas du tyckte detsamma. Jag ska försöka sluta oroa mig vad du tycker om mig. Men det blir bara så. Om du inte gör det så får jag nog reda på det och känner det så då får jag lösa det då. Men det finns inget bättre om du skulle kunna ge mig en chans och att vi skyndar långsamt för det är jag bäst på. Jag vill väl ha kontrollen men måste inse att det har jag inte alltid alla gånger. Du kanske kan hjälpa mig med det precis som att jag kommer att hjälpa dig.* 

J* har åkt hem nu och det var trevligt att ha henne här. Vi åkte till en annnan vän och fikade. Det var jätte trevligt. Vissa får det väldigt bra till slut. Vissa finner lyckan med väldigt enkla medel. Nu sitter jag här hemma och har precis ätit mat. Det blåser så mycket nu att några är utan ström. Det är lite si och så med strömmen nu förtiden. Men som tur är håller de på med att gräva ner ledningar så det bordde bli bättre. Denna dagen började inte bra men blev ju bättre till slut. Blev inte som jag tänkte mig men det kan nog kvitta. Jag tror att det kommer andra tillfälle och skulle det inte göra det så får det ju vara. Man kan inte mer än att försöka. Nu börjar oron igen. Det slås på som en siren. Varför ska man oroa sig. Varför grubbla?? Grrr..Lite smått galen blir man. haha . nej men dettta är ju sanslöst. VAd är detta för blogg igentligen. I morgon får jag skriva om Bästa res minnet och sämsta..Eller nej det blir svårt. Kanske ska skriva om något helt annat. Får se men detta får duga. Jag vet inte vad man ska ha i en blogg och inte hur man ska göra den bra men det kvittar för den är här för min skull. Tack och lov för det.

Detta var min kusins ide att jag skulle börja blogga men det var rätt trevligt även om texten ovan inte är något roligt direkt. Måste ju säga att min kusin och är bra hon. Det har säkert med åldern att göra så hon får vara lite stolt.


RSS 2.0