Juli snart slut!

Då har snart denna månaden gått! Jisses vad tiden går fort! men vilket väder vi haft! Man kan ju inte klaga. Haha 
 
Emma och jag myser ihop denna veckan! Vi är så fina hon och jag! Härligt! 
 
Vi har badat, solat och haft det hur bra som helst! Busat vänner och familj! Precis som det ska vara! 
 
ja lyckan ler mot alla någon gång, frågan är bara när!? 
 

Hejsan

Hejsan! 
 
Har att insett att livet går upp och ner flera gånger om! Jag kan inte annat än att säga att man får stå för de valen man gjort i sitt liv och försöka göra det bästa av det! 
 
Familjen jag har och mina vänner som jag har är de bästa! Kloka ord på vägen har jag fått och man får försöka ta det till sig! Jag kommer alltid vara lite ledsen att det som har varit inte har fungerat och att man inte kämpade mer! 
 
Jag ser ser ljust på framtiden med Emma och att finna kärleken igen är inte så viktigt! Hellre ensam än att begå misstag igen! 
 
Sommaren en njuter jag av med marknad, sol och bad! I morgon blir det Kivik! Lovely! 
 
Mamma och pappa! Tusen tack för att ni ställer upp! vad skulle jag gjort utan er! 
 
Jessica O! Finns ingen som du älskade syster! Du har ställt upp för mig när jag har behövt det som mest! Det är vår tur nu att bli lyckliga! Det är vi värda! Tack! 
 
Emma finaste lilla flicka! Det är du och jag för alltid! Du äger mitt hjärta! Du gör mig HEL! Om du bara visste! 
 

Fredag

Hej
Att må dåligt över något du inte kan styra över är inte roligt. Jag har inte kontrollen. Hatar det. Jag mår dåligt över denna situation jag befinner mig i. Det var inte så jag vill ha det. Jag vill kunna säga att jag är stolt över det jag har åstadkommit i livet och kunna säga att jag har gjort rätt val i livet. känns som i dags läget att jag inte kan göra detta. Jag har lagt 3år på fel person. de åren får jag aldrig tillbaka. Vad gör man nu för att gå vidare och se något jävla ljus.

Jag har varit för snäll och jag har tagit mycket skit som jag inte gjort mig förtjänt av. den snälla Sandra är borta. Jag är ironisk, kall och har en mur runt mig. Jag tänker inte släppa in vem som helst igen. Hellre ensam i så fall. Nästa gång man känner kärlek ska det vara med en person som förtjänar det.

Livet blir aldrig som har tänkt sig...Det blir värre!

Juli!

Hej!
Har haft semester i två veckor tillsammans med min lilla flicka! Underbart har det varit! Glass, bad och lek har det blivit och en massa mys!

Tror aldrig att du älskade mig! Någonstans känns det som att allt du sa till mig har varit en lögn! Vissa saker har jag fått bekräftat av människor son har berättat för mig! Du vet inte vad ordet älska betyder. Du sa att jag var tjock, tjänade för lite och ville att jag skulle skaffa ett annat jobb, även in jag älskar det jobb jag har idag! Du kunde lova inför våra familjer att vara trogen och då hade du redan varit otrogen! Även om det är tufft i förhållandet så ska man vara trogen! Du ljög för mig. För alla som var i kyrkan! Kommer aldrig att förlåta det!

Jag är så otroligt tacksam för Emma! Mitt allt, min ögonsten!

Jessica Olander! Du är min bästa vän! Jag skulle inte klara mig utan dig! Jag älskar dig för den du är! Att du ringde och berättade! Att du kon den dagen! Att du fanns där för mig! Att du finns för mig nu!

Hur människor gör för att gå vidare vet jag inte! Jag kan inte bygga upp en mur, den kommer rasa oavsett! Ta tjuren vid hornen och försöka leva! Leva ett liv för min egen skull och Emma!

Kram på er

RSS 2.0