negativt jag vet...Men det är så här jag känner!

Hejsan Svejsan

Är väl inte på humör helt enkelt idag! Ni skulle sett mig igår innan jag skulle iväg på smyckes tillverkningen. Om jag tyckte att jag provade mycket kläder innan då är det inget i mot vad jag gör nu. Inget passar allt sitter tajt på fel ställen och det är inte bekvämt och det strammar. Inte alls skoj. Jag har problem med kläder på mig själv nu mera. Ja jag är gravid och jag FATTAR att man går upp i vikt och att kroppen förändras men jag hinner inte med. Hade det varit bara magen och bobbisen som växte så är det ju bra men det sätter sig på ställen som inte är tilltalande för min figur. Låren och ovanför rumpan. Tycker det är super fult. Kan inte hjälpa att jag tycker det. Men i vilket fall så hitta jag nåt som såg ut som ett tält igår. Passa bra. Täckte det jag inte ville skulle synas och bara magen syntes. Perfekt.

Idag åkte jag hem till pappa efter att mina två odågor ätit upp mina blommor i min fina rabatt. Han hade stora t shirts till mig som också passa perfekt. Så dagen kan bara bli bättre. Så nu har jag lite täckande kläder som täcker det jag inte vill ska synas men ändå visar att knorren finns där. Lovely.

Känner inte mycket av knorren. Är en lugn knorr. Vilket jag tycker är bra. Lär väl få igen det senare men ändå! Magen växer och blir hårdare och hårdare. Speciellt när man varit aktiv hela dagen.

Igår var vi på smyckes tillverkning. Mycket trevligt. Gjorde armband och ett par örhänge. Nästa gång ska jag avancera det tror jag. Ska göra nåt som till och med kurs ledaren har svårt för. hihi....

Elin jag förklarade för dig hur jag menade och jag är glad att du fatta...Inte lätt att låta nån älska dig om du inte älskar dig själv. Tar väl ett tag att vänja sig vid att kroppen ändras. det får man helt enkelt lära sig att leva med!

Puss och Kram

Hostigt värre!

Host Host...Så skulle man kunna säga att denna veckan har varit. Igår gav jag upp och tog mig till vårdcentralen...Man kan hosta i tre veckor...Tack sa jag och gick hem med cofilana etufin...Så man kan sova på natten åtminstone. Min stackars sambo har inte fått sova mycket. Jag väcker honom hela tiden....Illa detta!! Man är ju den piggaste om jag får säga det! Är rätt trött nu!

Magen den växer och gror...Är lite tjock nu! Var på UL och där var bara 1 st bäbis...Men en mycket aktiv sådan. Så det var ju bra!

Har varit ledig nu i två dagar vilket jag är tacksam för. Har donat och gjort lite här hemma. Putsat fönster och plockat i flyttlådorna. Så nu ser det riktigt trevligt ut här hemma. Måste säga att jag är ingen hejare på att putsa fönster men det är gjort så den skiten som satt på fönstrena är nu borta i vilket fall. Får ge mig på det igen senare när jag har mer puts hemma. Längtar till nästa lön. Då tänkte jag pyssla om lite här hemma. Matta i hallen och lite gardiner. Vill göra riktigt fint.

Fritz och Trixi njuter i trädgården.Tuggar päron och busar!

Jag hoppas jag blir bättre i veckan så man kan vara ute med Fritz i skogen innan snön kommer och bara njuta av hösten!



Min knorriga mage! Vecka 18



Min allra bästa vän Fritz Leino



Älsklingens bästa vän!

Allt från mig denna gång....I be back!

RSS 2.0