Titta hit. Jag har varit lite lagom rund ett tag. USCH



KOLLA IN DETTA!!!!!!!!



Jag är glad jag ser annorlunda ut idag! Snacka om förändring...eller?

Lördag med delad tur....delad mitt i tu är min rygg!

Tjohejsan

Sitter hemma på timmar med tre huligan hundar som bara är ute efter choklad tårta. Galna jyckar men helt underbara. Jag och pennsan har myst i soffan. Pappa är inte hemma och kan se..hehe

Clinton han leker med bollen Tycker den bäst. Alice hon vaktar. Den ända som man kan lita på. Min älskade lilla Alice.

Ja smärtan är kvar i ryggen men tar man pillerna blir man bara konstig och känner sig lite udda. Pest eller kolera. Om man ser på det stora hela så har jag nog en dålig rygg men ska göra den bra och STARK framför allt. Så ser framimot träning av ryggen och att man kommer på rätt spår igen.

Kalaset var mycket trevligt. God mat och gott sällskap så det var kul. Länge sen man träffa Emma och Erik så det var extra skoj. Emma har fått jätte långt hår och hon passar bra i det. Pokerkväll med dom hade varit skoj.

SÅ det var väl lite kort och gott från mig idag igen. Helgen går fort. I morgon är det ju söndag...Tjoho

Kramizar



Otroligt vackert på La Gormera...eller vad tycker du?


Känns toppen...verkligen

Dagen började i katastrof...Magkatarr klockan 3 på natten. Ingen höjdare och inget som hjälper. Ringde vcd på morgonen och fick tid till doktor och sjukgymnast för min rygg. Så Nu så här på em så känns det att hoppet är tillbaka. Kan kanske bli bra i min rygg igen och känna att den ska hålla tills jag blir gammal. Magen ja...Jag våndas för om jag måste göra en sån där undersökning med slang ner i magen. Det är ingen trevlig upplevelse alls. Men då hade jag kanske fått veta vad jag led av. Men men ... Man ska inte ta ut något i förskott.

Ska snart göra mig redo för kalas. Längtar faktiskt. Man får tänka på nåt annat. Mysa med Viran litegrann. Den underbara ungen. Hennes familj med så klart men ja barn är ju nåt speciellt.

Så nästa vecka bli en spännande vecka. Alfred är min stora höjdpunkt i livet. Han ska minsann få muntra upp sin skruttiga faster. Fast det behövs inte så mycket för det!

Ja det var kort och gott om mig. Puss på er alla.



Så här söt och rar har jag varit en gång i tiden. Fint hår hade jag med. Ack!


Första inlägget på detta nya året 2011

Ha...Fan vad jag är sen på att blogga nu då. Ja så kan det bli. Har väl helt enkelt inte haft orken och lusten men nu så är den här. Men tro inte att jag bloggar endast.
Jag bakar tårta också. Två stycken. Så inte så illa det inte... Nu undrar ni säkert varför i kattsingen bakar hon tårtor klockan 21 på kvällen. Ja det är så att jag ville baka till Elin min underbara och fina vän som ska ha kalas i morgon. Tycker det är roligt och man får ju exprementera lite då tårtorna är gluten fria. Mycket intressant må jag säga.
Dessutom så råkade jag ut för ryggskott igår. Tog ett för långt kliv och då smäller det till ryggen. Så nu sitter man här hög som ett hus på värk tabletter. Men ont det har jag inte. Stel JA.
Bilen är tillbaka på Tingtorget. Glad är jag väl inte för jag är så rädd för att köra den och tycker den låter och uppför sig konstigt. Ska fråga pappo om han vill köra en runda och känna på bilen. Innan garantin går ut. JA jag är nojig för den bilen. Jag erkänner. 

Var ute i helgen som var med töserna. Men ack vad jag är dum. SKa inte dricka en alkhol droppe till. Nej tack säger jag. Spela bingo, gå på bio, äta ute, bowla allt sånt det kan jag följa med på. Men ber nån mig dra ut på fest med utgång efter så säger sandra, no no....

Nästa vecka så har jag fått den äran att göra en road trip till Alfred. Min underbara gud son. Tupperware party + övernattning. LÄNGTAR 

Jag är glad att blogg.se  sparar mina icke publicerade inlägg auyomatiskt då min dator väljer att starta OM sig mitt i allt ihopa. GLAD 

Detta året..dessa dagarna som har gått är sega... JAG är seg. Längtar tills det blir sånt väder så jag kan få springa, cykla och bara ut och gå och rensa hjärnan på onödigt trams. Fota med kameran. Njuta. Miss it.

Mormor bor nästan Granzz med moie ....Vilket innebär sköna gosiga spel kvällar och god mat. Mysigt att ligga på golvet med Nisse över sig. Han är så underbar min lille påg.

Elin Persson... Din födelsedag kommer snart. Gammal börjar du bli som man brukar säga. Kommer du ihåg när vi lekte som små, Var vänner och ovänner. Hittar tillbaka till varandra det gör vi. Jag är glad att vi har gjort detta. Vi tycker inte lika om saker och ting. Ibland gör vi det. Men det gör inte så mycket. Blir ju roligare så. Du ska veta Elin att du är en underbar mamma till lilla Elvira, en underbar sambo till din gubbe. Men framför allt är du min underbara vän Elin. Det är jag tacksam för. Grattis Elin på din dag...


Bilder från lita llt möjlöigt kommer här. 



Olivia Olander! Peppagumma. Söt är hon kan ni tro! Lik sin mor!



Elvira Reymers. Söt lilla tösa biten. 


Jag när jag skulle ut förra helgen...Fint? 



Jag...Detta avslutar min bild kvalakad för denna gången....See you ..  

 

RSS 2.0