Tenerife november 2010

Hur underbart som helst. Så kan jag beskriva hela min semester. Kan det bli bättre med sol och bad. God mat och trevligt sällskap. Nej det kan det inte. Man fick ju värsta choken av att komma hem till Sverige igen. SNÖ och SKIT KALLT. Men det är ju denna årstiden här i Sverige. Skulle kanske ta och flytta ner till Tenerife. Hade inte varit fel om jag ska erkänna detta.

Ljus stakarna är uppe och önskelistan är INTE skriven. då man man fyller år på Torsdag, Hela 24 år. Tiden går fort när man har roligt.

Min underbaraste Gull Nisse ska döpas på Söndag och jag ska läsa dikten. Kan man vara mer stolt än jag är. Nej det kan man inte. Nyklippt och present är införskaffad idag. Blev glad att jag slappa springa runt och leta. Blev perfekt.

Ja ikväll ska jag baka peppisar och lussekattisar med Elin, Emil och kanske då också Elvira om hon är snäll. OCh det är hon. Jag blev så glad av att se henne igår. Skratta åt mig det kan hon i alla fall.

Sen var man igår också och hälsa på hos Skatan och ungarna. Emilia och jag mös i soffan. Hon är den underbaraste unge. Leker och Pratar. Vet att man ska ha en hink när man går och handlar. Så det har hon fått kläm på. Kanske skulle anlita henne som korg bärare på MAXI??? Undra säg vad hennes mor hade gillat om detta?? HHAAHA

Bilder från resan kommer nedan så klart....



Poolen. Pappa tog kort på mig och mamma! Svalkande kan ni tro!



Lägenhets hotellet Poblado Marinero. Mysigt och Fint var det där!



Jag och Mamma på utflykt till La Gormera. Fin och underbar ö. Vandrings ö i all ära.



Jag och en stixig kaktus. Gäller att fotografen inte säger mer till vänster...;)



Som vanligt hittar bäbisen mig eller tvärtom. Vilgot med sin pappa Carl och Anna närmast kameran och storastyster Tilda är nånstans och hoppar. Mycket mysig familj. Från SKÅNE är att tillägga. HAHA



Denna bilden på en julstjärna får avsluta bilderna. Man kan säga som så att julstjärnorna är TRÄD inte kruk växter...

Tack och hej för mig. Nästa vecka finns här bilder på Nissen som döps på Söndag!

Fredag...Söndag så gäller det!

Hejsan. Nu går man in för att jobba två dagar till sen har man SEMESTER...till den 2 dec. Gissa vem som inte ska göra allt för mycket??. SOLA och BADA ska man göra i massor. Steka sig riktigt så det osar bränns fläsk när man kommer hem. Ska ha så mysigt och trevligt så. Köpa lite grejor till Alfred ska jag göra där nere. Är ute efter een dress eller nåt som han kan ha på sig.

Gissa om mina visdoms tänder är på väg. YES innan man åker. NAJS eller inte...Men va fan...

Alice och Penny är så gosiga och glada när jag kommer. Älskar mina hundar över allt annat. Finns inga som kan muntra upp mig som dom kan.

Igår var man hos Skatan och barnen. Underbara. Olivia hon växer så det knakar. Mycket roligt att se detta. Hon är ju så söt och lik jessica. Emilia hon pratar och pratar. Mycket att säga och brås även hon på sin mor! Katten som familjen har skaffat är inte lika underbar om man säger så. Skulle mer eller mindre sälja den till dom om jag fick. Den är fin och söt på håll men när den ska vara i knät och hålla på då är den fan ta mig inte söt. Krängde kakor och åch snacka skit var trevligt nu innan man åker till varmare bredgrader.

Härom dagen var jag med Lollo den fisen. Underbara hundar hon har då. Lilja och Silver. Fina och söta vovvar. Mysa kan de allt. Härligt.

Nej nu ska jag vila och ta det coolt innan jag ska jobba.




Crab Island! Fanns mycket ödlor här på en vägg. Skit coolt.

Halloween fest med Emma och Sabina!

Go kväll mina vänner!

Trevlig kväll hade jag igår i alla fall. Mycket dricka och trevlig sällskap. Marlyn Monroe skulle jag varit men jag blev grottkvinna istället. HAHA ...Snacka om att kvällen tog en vändning. Skit skoj hade vi. Min nya låt är Habba Habba sut sut...HIHI...

Bånken var massor med folk...trevligt folk till och med. Många var utklädda och roliga...Skoj hade jag och hungrig blev jag så pastan med ädelost och skinka var mer än välkommet. HAHA

Så nu sitter man hemma och ska snart äta varmrökt lax med gräddfils sås och potatis. MUMS säger jag!

Bilder från festen kommer här som vanligt...



Grottkvinnan/ Jane!!! HAHAHA



Igen...Jane



Emma Pinuppa.



Sabina Racer Girl.



Inget oskyldigt över dessa flickor inte. Det vill jag lova! hihi

Puss och kram mina vänner

fredag igen...najs najs

Fredag igen! NAJS...Ledig i helgen och det är ju inte fy skam ska jag säga. Ska ut på lördag med Sabina och Emma med skulle jag tro. Jag är laddad som fan ska jag säga. Blir väl Bånken eller så. Har inte kollat upp Ladies Night men antar att det är för sent att få biljetter. Hehe...

Jobbar ikväll för en kollega...Men det gör ju inte så mycket. Är ju ledig i morgon. hihi.

Var hos Alfred och lilla familjen i Tisdags ju. Min Road trip den var väldigt trevlig. Sofie och jag spelade Alfapet och jag vann inte direkt denna gången heller. Nån gång kanske man kan ha tur i spel men inte denna gången och inte när man spelar mot sofie. hehe. Alfred är så söt så söt. Vi satt och mös i soffan tillsammans, sen badade han och sen somnade han. Spännande bäbis liv minsann.

Annars har man väl inte gjiort så mycket. Lollo kom till mig och vi var ute och gick med hundarna. Silver och Lija. Silver han pussade mig innan de skulle åka hem. Hur härlig hund som helst. Me like. Gillar stora hundar. De får en att känna sig trygg.

Bettan kom på förmiddagen samma dag och spelade spel och snackade skit. det var så himmla länge sen vi sågs. Riktigt trevligt faktiskt. Måste göras om snart.

Elin och Emil var man med igår. Elvira hon var så söt så söt. Skrattde åt tant sandra. Vi kollade på lyx fällan och åt kebab rulle. De andra två åt pizza. Mysigt att vara hemma hos dom. De har fått riktigt fint i lägenheten. Cool Lampa har de också. Hade inte passat i min lägenhet men i deras gör den säg alldeles utmärkt. Gillar att de har stora fönster och stora rum. Me like.

Måste städa och dona i min egen lägenhet innan jag ska åka iväg. För det känns bättre att komma hem till en lägenhet som ser fräsch och fin ut än att komma hem till ett bomb nedslag. För det är just vad det ser ut som. Saknar min dator gör jag så jag får åka hem till Mammo och Pappo för att göra min data ärende. Så mitt beroende av Farmville är ju helt över nu ....Måste ju tänka...HAHAHA

Ja det var väl allt för mig. Bilder kommer...



Alfred gosar med sin mamma!



Alfred med sin underbara pappa. Likheten är slående!



Alfed när de åkte hem från gåsa helgen! Fina lille Alfred*

Måndagen den 1 november 2010

Jag håller på att få ett allmänt frispel!!! på FOLK. Så jävla irriterande när de är på en och hackar och maler. Men det värsta är ju att de inte är medvetna om det hela. Och det är synd. Det är då det blir jobbigt. Så min semester kommer att vara mer än efterlängtad. Mer behövlig än någonsin.

I morgon ska jag köra bil till Karlskrona. Till min svägerska och brorson. Min storebror jobbar men det gör inget för då blir det lite tjej snack mellan mig och Sofie. Ska bli mycket trevligt. Känner jag behöver en road trip.

I helgen var de ju hemma och Alfred var så go så go. Han tittade jätte mycket på mig och skrattade. Han tyckte väl att jag var en rolig filur. Han har de finaste ögon. Den finaste näsan, mun och leende. En hyelt underbar unge. Han är bestämmd och vet vad han vill den lille. Ska bli skoj att se han sen till dopet för då har det nästan gått en månad sen man såg han sist.

Jag förlorade fett i Alfapet. Sofie vann med 200 poäng, Rikard kom 2 med 156 poäng och jag då med mina 153 poäng. Sög jag eller vadå?...Nedrans säger jag bara. Men ingen kan slå Sofie hon är grym.

Möblera om ska jag göra med. Är inte nöjd och allt är i en Jävla röra och så kan jag inte ha det. Jag vill ha ordning och reda men inte har jag det inte., Ser ut som tredje världs kriget har slagit ner...Nästan så man blir rädd för sig själv.

Nej nu ska jag sova för det är en ny dag i morgon. Bilder från helgen ska fixas i morgon. Puss puss på er som är positiva och glada åt livet!

RSS 2.0