PÅSK

Hejsan.

Man har inte skrivit på ett tag nu så ska försöka se till att kort fatta det mesta som har hänt.

Har träffat Jessica och hennes söta barn. Emilia och Olivia var helt underbara var och en på sitt sätt.

Sen så var jag på tjej kväll nere i Tomelilla hos Camilla. Sabina gjorde mig sällskap. Mycket trevligt och det var roligt att träffa nya människor istället för de gamla. Man behöver ibland förnya sig. Det roliga var att tjejerna brukade åka till Kstad och gå på banken så det var ju lite halv kul eftersom vi brukar gå dit.

Påsken är på gång så nu har man faster och hennes man här. På fredag kommer Sofie och Rikard med djur.

Jobbar också i Påsk så man ska kombinera lite allt möjligt men det går ju bra det med.

Har varit med Elin istan och varit ute och gått med Hanna. Stackars hanna får tåla mycket av mitt prat. Haha

Sen har det väl inte hänt så mycket mer skulle jag tro.
på kill fronten är det öde. Torrt, och fnöskigt. Funderar på att plugga igen! Hahha

Hejsan Svejsan

Vaknade tidigt eller så idag! Har städat i lägenheten, vattnat och planterat blommor. Så nu får vi se om de överlever min hantering. Ska handla i eftermiddag så jag har lite mat hemma också. Är slut på det mesta. Så dagen går åt att vara lite huslig minsann.

Vädret ute är fint så ska hem till pappa och ta en hund på promenad. Det börjar bli varmare och varmare. Man längtar till sommaren nu! Nej det var väl det lilla jag hade att säga!


Allt eller inget!

Tja

Jobbat hela helgen nu så nu är jag ledig. Najs. Man får väl snart börja påsk städa om man ska ha det lite fint. Min faster och farbror kommer ner till påsk och de vill ju alldeles säkert se min lägenhet! Hela familjen samlad till påsk och det är ju alltid lika trevligt.

Var ute med Penny och Alice i hagen i vittskövle och där var sååååå mycket vatten att man inte kunde gå över någonstans och det var ju så tråkigt. Hundarna badade och hade skoj med pinnar. Jag tyckte ju att det var mindre skoj då men. Ena hunden på ena sidan bäcken och den andra på andra sidan och båda ville vara på samma sida och de skulle ju inte gå på bror inte. De plumsade i och fick simma. Lerigt värre innan man kom hem. Mamma var inte så glad kanske då men ....städa golv kan man ju göra nån annan gång liksom..Hahha

Idas sommarvisa är i huvudet just nu! Man längtar tills syrenen blommar och allt blir varmt och skönt. Nästa helg ska vi ställa fram klockorna vilket betyder att det blir ljusare på kvällen så då kan man promenera på kvällen vilket jag tycker är mycket bra. Man ska ju gärna vara snygg till Beachen 2010 eller så. Våren är ju bantnings högtid har jag hört så då får man väl leva upp till det då!

Ja då var det inte mer då. Dirty Dancing är min film just nu! Tittar och tittar på den! Love IT

Pusss

Up to date!

Tjasan.

Jobbar ikväll och ledig i morgon. Ska strax köra till jobbet nu!

Skatan har fått sin andra skatunge nu! Längtar efter att se den lilla! Nu är det bara Tina och Elin kvar! Många som ska ha barn nu

Sen kommer Sture i Augsti...Vad man längtar!!

Mamma jag tror du har tur med dig!!!! Jag höll tummarna jätte hårt.

Nej jag har inget mer skoj att berätta...så rolig är jag!!!


Försvinn nu snö!

Hejsan Svejsan.

Är så glad att det är ljusare ute nu än vad det var för ett tag sen. Mörkret känns inte lika tråkigt och trist. Våren är på väg även om snön ligger kvar. Fåglarna sjunger och djuren börjar komma till liv. Eller ut på vägen när man kör i alla fall. Inte lika bra det! Än så länge har man inte kört på något djur och skulle gärna vilja slippa så länge jag kör bil!

I morgon är det shooping till momme som gäller promenad med vovven ska jag med hinna med hade jag tänkt och så blir det väl lite lunch med. Den är så god hos momme. Tycker så bra om henne. Vovven med så klart.

Ja sen har väl dagen gått skulle jag gissa innan jag är färdig med allt jag ska göra så.

Jag håller tummarna mamma bara så du vet!!!!


Ausgang on Bank

Hej svejs.

VA fan att Anna vann melodi festivalen. Eric och ola var väl ändå bättre?SUCK bara att inse att vi får komma längst ner på listan i år med.

Utgång igår då. För drink hos Sabina som var mega goa. Att man inte dricker sånt oftare. Jag hade ringt henne när hon fyllde år utan att gratulera henne. Visste ju inte vilken dag hon fyllde år så då har man gjort bort sig...haha Men hon fick en present igår av mig i alla fall. Hoppas att den kommer väl till pass. Sen drog vi till Madde den busan och fortsatte dricka vin och sjunga så grannarna fick avnjuta falsk sång. Banken blev det sen med gänget från stan men jag blev trött. Var inte riktigt på G om jag aka vara ärlig men sen när bandet började spela blev det bättre. HUUU

Sen idag har man varit på fika hos Jokk, Malin och Lilla Zelda. GOD fika. Nam nam.

Är mega trött nu så jag ska minsann gå och lägga mig. Jobba i morgon ska jag göra så var det veckan då man jobbar helg...huuuu men det går det också.

Puss och kram på dig!

Kladdkaka i dubbel bemärkelse

Fan Fan fan vad den kladdkakan var god som jag har gjort. För god för hälsan näst intill. Inte bra HUUUUU. Ångest eller vad?

Jobbat idag och sen handlat käk. Så nu har man mat i huset igen i alla fall. Alltid något liksom.

Viss irritation har infunnit sig också men finns inte så mycket att göra åt det utan att släppa det och gå vidare. Slänga det negativa i livet i en papperskorg och tömma den illa kvickt. Mycket kan jag köpa men fan inte det.

Träffa lilla Skatan i morgon. Känns bra och att få träffa henne igen. Ibland blir det länge mellan gångerna och det är så himmla tråkigt.

Tror jag är på väg att bli förkyld igen. så denna gången var man frisk lite längre än vanligt. Man får väl kolla upp det men det är väl förkylnings astma eller nåt åt det hållet. Jobbigt i varje fall men det är bara att bita ihop.

Så nu började en film på 6an som jag visseligen redan har sett men då har man något att somna till eller dega till.
Pussen på er alla som läser detta möget! HAhha

Ekestad

Idag har man varit med Findus aka Ulrica P hela dagen. Vi åt mat på Rosegarden snacka om att de har god bife där. Nästa gång ska vi ge oss på suchin för den vågade inte jag prova. Är inte förtjust i rå fisk om jag ska vara ärlig men man vet aldrig försen man har provat. Det lät vuxet om nåt.
Sen handlade vi lite som vi behövde. Och sen bar det av till Ekestad som jag aldrig har varit. Ulrica har ju gått och blivit en liten lantlålla. Bor i ett rött hus med vita knutar och med tillhörande vild vuxen trädgård med äppelträd och en liten park. Fast den såg man ju inte riktigt under all snö men ändå. Vi ska i alla fall grilla där nån kväll i sommar.
Vi fikade i alla fall i solen idag. Skulle kunnat somnat i stolen om jag ska vara ärlig.
Jätte charmigt hus invändigt med takbjälkar och lågt i tak. Tjocka väggar och ett helt underbart mat rum. Märks att hon trivs minsann. Sen blev det ljus party minsann med fika. GOTT var det också. Luktade och smakade gott. 
Så nu sitter man hemma i sin lägenhet och ska krypoa ner i sängen. I morgon ska man jobba till 16.00 så det är ju så lagom skoj ju. 
Sen måste jag tacka min bil eller dess konstruktion för att den klarar av alla mina insicenter när jag backar eller ska köra i backar ingen höjdare att vara min bil men all beröm till den i alla fall!!! 

Ulrica tack för en underbar dag idag!!! Måste göras om! Puss puss  

Vår tecken?

Hej alla frösna skåne bor! När kommer den efterlängtade våren?

Jag längtar efter den. Idag längtade jag efter våren när jag gick ifrån Degeberga till Vittskövle. Ingen sol som lös och inget som helst vår tecken på gång. Till och med fåglarna sa inte så mycket! Jag lämnade bilen på lagning sen så skulle jag vara hund vakt och då får man ju ställa upp men pallade inte ta cyklen utan gick istället men det var skönt även om det var kallt. Ögonen rann så alla som körde förbi mig måste trott jag grät eller nåt. Haha

Sen var man ute med vovvarna så de fick gnaga lite på varandra sen så tittade jag i mammas rabatt och såg att snö dropparna har börjat komma. Jag tog bild på dom också men de får jag lägga upp sen för just nu har jag ingen sladd med mig,

Funderade på att baka en socker kaka men vem ska äta den då? inte jag i alla fall så får se vad som händer.
Måste hem och städa senare i eftermiddag när pappa har kommit hem från Kallekrona. Sen så är jag ledig i morgon också och då ska jag äta lunch med Findus och sen hem till henne på ljus party. Längtar. Tycker så bra om henne, Sen är det jobb resten av veckan och ledig i helgen och då är det fest hos Sabina som gäller. Det har jag minsann skrivit upp för mega länge sedan i almenackan bara för att den festen ska jag inte missa. hahha

Så har lovat en massa bilder nu så upp till bevis ikväll för då tror jag att jag kan ladda upp dom. Tills dess. På återseende. Pussen på dig!

Göteborg!

Hejsan Svejsan

Åter i Skåneland igen efter att haft en kort weekend i Göteborg. Mycket trevligt har det varit men mindre trevligt för mitt visa kort.

Det började bra för när vi checkat in på hotellet och skulle ut och gå på stan och äta en bit mat så kom man ner i lobbyn och då står där en kille som jag tyckte jag kännde. Sen nej fan han känner jag inte men det var Robin ifrån Robins. Så man har ju sätt honom på tv i alla fall. Sen kommer han från Skåne han med ju! Där var massor med folk och ja mycket affärer. Så jag njöt i alla fall. Gick på avenyn fram och tillbaka och sen till Nordstan och handlade med. Sofie och jag såg sen att Stefan från Stefan och Krister bodde på vårt hotell. Sen på frukosten dagen efter satt Tomas Pettersson och Babben Larsson och käkade frukost. Eja sofies mamma skulle åka upp rummet när Krister Lindarv klev ur hissen som hon skulle ta. Så kändisar fick man se i alla fall, och nej jag frågade aldrig efter deras atugraf!

Champangen flödade och cabaren var mycket bra. Jag skrattade så mycket att jag grät. Maten var jätte god. Fyra rätters middag på Lorensberg. En av medlemmarna från cabaren kommer ifrån Degeberga så det var ju lite roligt.

Jag handlade. En svart lång kofta, en rosa regnjacka, en rosa och svart t shirt med tryck och två svarta t shirts med lång ärm, jeans leggings. Sen insåg jag att Rut m fl är en helt underbar affär. Bilder på mina inköp kommer senare!

Idag väntar kvällsjobb och sen sova ska jag med göra. Det har varit en mycket trevlig helg och jag tackar familjen Hillersand/ Nilsson och Leino för en mycket trevlig helg och Göteborg för att det är en mycket trevlig stad!

2 Mars

Idag har man gått upp tidigt. Solen sken ett tag och var bara tvungen att ta en promenad i det fina vädret. Det var frost ute men otroligt vackert. När man gick så fick man se en hare, en ekorre och en koltrast. Sen var där et vit katt som satt och stirrade i snön, såg först inte kissen men skatorna såg den och de terrade katten.

Sen har jag kommit underfull med att det finns mycket artiga och trevliga barn i Degeberga för de hälsar på en när man möter dom. Så bra jobbat föräldrar som uppfostrar sina barn till att hälsa. Underbart att höra.

Sen i helgen var Rikard och Sofie hemma. Rikard han fixa liute med min dator och bilen fick sig ett par extra ljus. Sen så var ju pricken över i et att bil helvetet skulle börja krångla när han kör den. Bromsarna funkar inte på den så bra eller att de har begat igen och fläkt remen låter som aldrig förr. Men det har jag fixat så att Bil och Maskin ska titta på den på Måndag. Så då blir det fattigt i kassan men bilen blir som ny igen. Bil och Maskin kan man lita på i alla fall. Vi var i stan också och handlade när de var hemma. Hjälpte Sofie med lite kläder.

Sen hade Stefan fest i lördes och det var mycket trevligt. Utgång efter var det också på Banken men där var inte så mycket roligt folk där inte s¨å det kunde man varit utan. Vissa människor har man ju inte träffat på länge så det var trevligt att träffas igen så nu behöver man inte ses på ett tag igen. Hahha Samvetet ni vet ..heheh eller inte

Ja veckan är väl lätt om jag ska vara ärlig. Ska jobba ikväll sen har jag utbildning i morgon förmiddag sen är jag ledig tills söndag tror att jag ska följa med Elin och Emil till Ikea i malmö och handla men vet inte om jag ska ha något men man hittar väl alltid något. Hade behövt lite förvaring men det kan man inte trolla med när man bor i lägenhet.´Man skulle haft en stor Garderob som man kunde gå ut och in i hela tiden.

Nej nu har jag bloggat färdigt vad jag ska idag. Kram


RSS 2.0