Fredag i maj!

Hejsan!
Länge sen jag skrev nu men allt är upp och ner eller ja för det mesta upp. Livet går så ibland ju och man kan inte tro att allt är guld och gröna skogar jämt. Finns baksidor på det också om du frågar mig.
Emma blev hämtad av sin pappa nu och känns inte alls bra. Hon blev ledsen men sa hejdå och gick. Mamma hjärtat skriker för full hals just nu. Jävla skit fredag.
Helgen är det jobb och jobb. Skönt på ett vis så man kan lägga tankarna på det och att möblera om. Min käre bror Jocke skickade med en lång sladd så jag kan flytta tv så rummet jag har blir mer praktiskt plus att jag kanske kan få in en säng till Emma. Målet är inte att bo kvar i denna lgh så länge utan att hitta något större. Vill helst ha en 3a men är lite dyrt och jag vill kunna spara pengar och lägga undan till viktiga ändamål. Drömmen om ett eget hus eller mark lägenhet sitter kvar. Så dax att visa alla var skåpet ska stå.

Dejta gör jag med. Går som en dans och känns alldeles nytt. Underbar känsla och få känna lite goa känslor igen. Kan skicka mess och ringa utan att denna person tar illa vid sig. Har inget i mot det.känns bara sjukt ovant att man får de där sms att vakna till och gå och lägga sig till. Det är det lilla i livet som gör det och man ska ta vara på de sakerna och gesterna. Allt behöver inte kosta.

Mamma och pappa är de bästa man kan ha. Ställer upp för mig och finns där.Älskar er.

Veckan är fylld med jobb, ska försöka jogga lite behöver det för min egen skull. och så dejting så klart!

Kram på er Sluta förutsätta saker och ting ta reda på FAKTA.

RSS 2.0