Sommar!

Nu går man snart in i sommar månaden! Härligt! Ska ha semester efter midsommar och det ska bli mycket sol och bad för min och Emmas del! Härligt att hon är så stor och kan hitta på saker denna sommaren!

Helgen som gått har inte gått som jag tänkt och det drog ner mitt humör rejält! Men vad ska man göra! Man kan bara lita på sig själv och göra upp sina egna planer så blir man inte besviken!

Ja denna veckan som kommer ska vi ha möte på dagis om Emma! Sen ska de ha vernissage en kväll! Ska leka med Elin en kväll och fixa presenter till helgen! Har ett kalas och ett dop! Och det ser jag fram i mot allihopa!

Tack Elin för att du och dina barn gjorde denna mors dag riktigt bra! Go mat och skit snack! Precis vad jag ville! Hihi ses i veckan!

Kramiz


Maj

Hejan Svejsan!

Emma hon går mer än vad hon kryper! Så söt när hon försöker gå! Hon kämpar på ska ni tro! Så i sommar ska det springas efter henne!

Lilly Eila Filippa Leino är döpt! Så söt och duktig var hon! Skrek bara lite när det skulle hällas vatten på huvudet!

Alfred är jätte mån om sin lillasyster och det är så kärt att se! Emma ska pussa på båda två när de ses!

Emma har varit sjuk! Feber och jätte förkyld men är på bättrings vägen! Vill att hon är frisk till vår resa som är om en vecka! Känns helt overkligt att åka på semester!

Med mig är det bra! Så länge som jag tar min medicin så är jag som vem som helst! Tack och lov för det! Alla dagar är inte bra men de flesta men så är det för alla!

Sofies stora kram på dopet var det bästa! Älskar Sofie jätte mycket, är en underbar människa med två underbara barn med min bror! Kunde inte fått en bättre svägerska!! Jag vet vem jag ska ringa när det är nåt och det betyder mycket!

Idag blir det kalas för Emmas tre kusiner! Robin, Sandra och Frida! Skoj!

Måste tillägga att Emma somna innan 16 igår och vakna 10 idag! Trött eller!?

Kram


RSS 2.0