Gott och Blandat

Hej

Nu är de hemma från Tenerife Gotte grisarna. Bruna som pepparkakor och har ätit och gjort en massa skojiga saker. Mamma har faktiskt åkt ubåt tro det eller ej. Usch säger jag. Shoppat grejor till mig och knorren hade mamma med gjort. Jätte fina bodysar med papegojor på, Gillar dom skarpt. Planet landade inte på Sturup som tänkt utan fick landa på kastrup mitt i stormen. De skulle vara hemma vid 22 tiden men slutade vid 02.40 tiden...Jävla skillnad om ni frågar mig. Men det var skönt att få hem dom i alla fall.

Kalaset ja... Mycket att stå i som vanligt. Jag har inte handlat nåt till maten. Bara beställt tårtor men man kan inte köpa för tidigt heller det får inte bli gammalt. Så har jag bokat tid till frissan med så jag ska vara extra fin när jag fyller 25 år. Är lite halv laddad nu men jag blir alltid så innan jag har allt under kontroll kommer att vara stressad som en apa innan kalaset men det får gå. Jag hoppas på hjälp från min mamma och pappa. Mina stötte pelare i livet! Utan dom vet jag inte vad jag hade gjort.

Ström och vatten ska man inte ta förgivet när man bor i Vittskövle. Måste vara ett skämt att man ska behöva leva utan det på 2000 talet. Ni får faktiskt ursäkta detta men man kan fan inte tvätta av sig hemma som en ordentlig människa. Inte ens dricka vatten ur kranen. När i tusan ska vi få tillbaka detta! Känns stabilt så här innan man ska ha kalas och allt. Renoveringen blir ju lite till krånglad om man säger. Så jag hoppas att de i alla fall kan göra vad de ska utan ström.

På fredag är det födelsedag som gäller för hela slanten. Jobba ska jag göra den dagen sen är det full rulle hela tiden. Men det ska bli en mycket trevlig helg med släkt och vänner. Är tacksam för jag har alla snälla och goa människor omkring mig. Och inte minst att jag har min sambo och hans familj som är så snälla allihopa var och en på sitt sätt.

Ja det var väl allt för mig denna gången. Ska lägga upp bilder här från mamma och pappas resa. !



Ser ni vad det är för något?



Herr Nilsson!



Denna bilden får avsluta bilderna. De nyfiknaste vatten djuren i världen skulle jag tro. Fina

Hejsan denna fredag innan advent!

Hejsan Svejsan

Nu är det bara en vecka tills jag fyller 25 och 8 dagar innan jag ska ha mitt kalas. Jag är laddad på ett vis men på ett annat inte, ibland vill man bara åka iväg och bara göra igenting. Men nej då ska man slå på stort och ha kalas. Men det är klart man ska ha det liksom. Är bara rädd att det inte blir som jag vill.
Kom på nu att jag vill ha rosa servetter och vita dukar på bordet, ljus också! Lite ballonger till de små och serpentiner. Fint vill jag ha det. Ska se om jag kan hitta det på öb eller rusta. Jag var på rusta idag med min mormor och de är nästan bara jul saker där. Så good luck om man ska hitta kalas grejor.

Sen träffa jag systrarna Hallin. De är så gulliga de. Alltid lika glada, Saknar dom på jobbet! De hade varit och köpt en sak som jag ska ge min lille Fritz i present. En väldigt bra present faktiskt.

Sen hitta jag en present som jag kan önska mig åt fritz. En snygg och oprasslig reflex väst. Den han pröva idag försökte han ta av. Men han vänjer sig. Men jag vill ha den snygga och praktiska. Snygg snygg snygg. Fint ska det va!

Nu är det bara två dagar till Mamma och Pappa kommer hem. Längtar efter dom och deras hundar. De ska jag få nöjet att hämta på söndag och det ska bli så bra att få se de små liven igen. Längtar, Längtar Längtar!

Knorren i magen säger ifrån lite mer nu men inget som är så här ovanligt. Tycker inte om när jag springer i trapporna men konstigt då om man får säga det själv. Men den växer och går på där inne. Får väl se sen vad det är för en illbating jag föder fram.

Denna veckan är det lite att stå i och jag ska försöka hinna med ett och annat. Beställa tårtor, Ringa och se om det finns en frissa tid till mig, köpa allt som ska vara till kalaset sen ska jag varva ner och bara chilla. Men tills dess ja ack...Magkatarr får man nog på köpet men det är ju inget nytt!

Ja det var allt från mig. Ska fortsätta tvätta och sen ska jag hålla fredag! Puss


Bilder som jag lovade!



V 25 och jag är 7kg tyngre sen Augusti!



Fritz min skatt och mitt Allt!



Trixi Mix! Finaste tjejen!



Glada Alice! Är med en fin flicka. Mammas tös är detta!

Allt från mig denna gång! Puss på er

Blödig eller bölig!

Hejsan Svejsan.

Vilken fin höst dag vi hade idag! Promenaden i e.m med mina vovvar var underbar! Förutom när de såg råddjur. Hade det varit isgata så hade jag kanat efter kan man säga! Men de är ju bara hundar!

Vargen Kynna har satt sitt spår i mig. Jag är mer blödig nu än någonsin. Tycker det är frukansvärt att man skött henne bara för att hon var en vild varg som försökte överleva. Förstår inte det! Sen reklamen om att rädda djur som lider eller blir illa behandlade kan jag inte se. När den lilla åsanan kommer i bild då gråter jag!
Sen i söndes när jag lämnade Alice och Penny vem grät då jo jag! Assååå djur ligger mig väldigt nära hjärtat!! De som inte kan uttrycka sig eller säga vad de vill eller behöver kämpar jag för, människor och djur!

Nu har det blivit tyst i huset. Snickare och rörmokare har gått hem för dagen. Men framstegen är goda och slut resultatet kommer att bli kanon! Me like!

Fritz han har ett sår på nosen och det ser djuppt ut och ruvan har börjat lossna. Så får han in skit där och så så blir det säkert infekterat och det vill jag inte. Så nu måste jag hålla koll på lilleman så han inte doppar huvudet i ett hål. Hoppas det hinner bli en skorpa över nu så han kan vara ute och leka i morgon utan att såret ska bli värre. Han har den sötaste rosa schäfer näsa man kan tänka sig! Han tillhör en av de hundar som tappar pigmentet på nosen på vintern. Jätte söt är han. Ska lägga ut bild på honom, Trixi Mix oxh Knorrmagen snart!

Puss på er

Nu har de åkt...Till ett varmt och underbart Tenerife!

Hejsan Svejsan. Kallt har det börjat bli. Mormor och jag har dealat med väderguden att det inte ska snöa försen nästa år. Då känns vintern inte så lång men att man ändå får en vinter. Förra året låg snön i 5 månander. Räcker med 3!!!

Mamma och Pappa har begett sig iväg nu till ett varmt Tenerife. Känns mycket konstigt att man inte följer med denna gången. Lustigt på nåt sätt. Att mina familje förhållande och framtid ser annorlunda ut än vad den gjorde för ett halv år sedan. Märkligt. Men det är väl så det är att bli gammal. Men jag hoppas att det inte är sista gången som jag besöker Tenerife. Dit vill jag igen. Blir ju annorlunda för mamma och pappa med när inte jag är med och håller de gamle igång. Men nu får det roa sig själva.

Jag hatar att bli lämnad, Hatar att säga hejdå...Inte min grej alls.

Sambon åker också iväg i tre dagar så det känns konstigt det med. Och så lämnar jag vovvarna på pensionat inte mina egna då utan mamma och pappas.

Igår var jag och Elin P i Ullared och shoppade loss. Blev inte som jag tänkte mig men det stora är nu införskaffat i vart fall till bäbisen . Jag glömmde så klart allt som skulle handlas till festen men det kan jag nog hitta på öb eller rusta för en billig peng. Det var mega mycket folk där men det gick skapligt, att ta sig fram. Handlade fina inrednings saker till vårt sov rum. Längtar att sätta upp det! Kan bli riktigt bra om jag får säga det själv.

Magen den växer och gror. Skulle ju hitta en jacka där uppe på gekås, Men ack det gjorde jag inte så jag köpte en varm tjock tröja och så får jag gå med jackan öppen istället. Orka lägga pengar på en jacka som du bara ska använda ett tag...Jag får dra in magen eller ja nåt åt det hållet.

Idag står på agendan...Lämmning av hundar, tvätta, hämta mormor, spela bingo äta och gott och bara mysa så klart men den bästatse mormor i världen...och Clinton förstås.

Puss och Kram på er!

Fullt ÖS....

...Medvetslös! Känns att det är fredag och att man ska vara ledig. Då ger man järnet och sen orkar man inte mer. Nu är man helt slut i rutan ska ni veta men sen får jag ny energi när lille Affe kommer.

Håller på att leta adresser till inbjudnings korten men det går si så där med det. Inte lätt att veta vad folk heter i efternamn när man aldrig har hört deras efternamn och de namnen man kan finns inte med på nätet. Tack säger jag...Får jag inte fatt i adresserna så får jag maila de via facebook men då vet man ju aldrig om de får dom eller inte. Har messat några inbjudningar nu för det var lite väl många som skulle få kort annars. Men nu är det klart snart! Har en adress kvar men ja får nog messa och fråga om den istället!

Jag ser mycket frami mot denna helgen med massa Affe mys och bara njuta av gos mat och syskons sällskap. Love it när de kommer hem.

Knorren rör på sig i magen blir tydligare och tydligare men inget som man går och tänker på direkt. Man har ju lite annat att tänka på...

Nej nu ska jag göra lite fint och städa mig själv också. Sen beger jag mig till ett hus för en riktig mys fredag!

Puss och trevlig helg på er! Njut säger jag bara!

v 22+0

Hejsan Svejsan.

Idag har man varit uppe vid 8 tiden. Fritz väckte mig på min lediga dag! Men det är skönt att börja dagen i tid. Så det gjorde inte mig så mycket!

Solen lyste under förmiddagen vilket gjorde att jag tog Fritz på promenad in till byn. Så han kunde leka av sig mig Alice och Penny. Fast Penny springer och gömmer sig när vi kommer. Tror inte hon tycker om Fritz alls. Min lille pojk han springer och muckar gräl med flickorna hela tiden men han tycker om att bli jagad. Så han blir glad och trött.

I morgon är det en månad tills jag fyller 25 år. Kan inte fatta det om jag ska vara ärlig. Går inte in i skallen riktigt. Men jag känner mig inte som 25 om man säger så. Jag är lite Peter Pan aktig. Vill inte bli gammal. Jag måste boka lokal till festen ikväll om jag nu ska ha nån fest. Och sen hoppas jag för allt i världen att jag får semestern att gå igenom så jag kan åka till Ullared med Elin Persson  och shoppa till Bäbisen och kalaset. Kan man komma billigt undan så vill jag det!

Magen den växer men känner fortfarande inte så mycket av den knorren. Knorrar inte allt för mycket. Bra eller dåligt vad vet jag men det får ju tiden utvisa.

I helgen kommer min underbare brorson Alfred Leino med Familj och Zelda och hennes familj till mamma. Vi ska ha den årliga gåsa middagen. Lovely jag som älskar det! MUMS säger jag bara.

Tänkte jag skulle lägga ut en bild på magen men jag skiter i det så länge. Måste ju ta en bild först där man ser något anständig ut. Är tacksam för att pappa gav mig sina t shirtar! Tack Pappa. Me love you!
Jag tänkte jag kunde lägga ut två bilder på Affe. Var ju lite hans fel eller så ska jag inte säga men det var han i vart fall som fick mig att börja blogga igen. Hade det inte varit för Alfred så hade det varit en tom blogg.

Så Alfred bara så du vet så är det du och jag Alfred för alltid. Fasters älskling!



Lik sin Far men Söt ändå!


Jag betvivlar starkt på att Alfred så ut så här när Sofie var mammaledig. Men ja Alfred ser ut ha väldigt skoj!

Puss och Kram på er!

RSS 2.0