Mm så kan det bli!

Hejsan!

Jobbar och står i just nu! Hinner inte med mycket annat och mina lediga dagar går åt att gosa med min man och Emma! Älskar dom så!

Tack för att du ringde och pratade ut! Blev paff men nu släppte jag allt... Ring om det är mer du grubblar över så kanske jag kan svara dig på det med! Tråkigt bara att du fick veta det på "fel" sätt! Men så är det

Ny arbetsplats från och med i morgon! Nervöst! Känner mig som en skol flicka igen som skulle börja nytt läs år! Hihi! Spännande, lärorikt och hoppas jag blir omtyckt!

Snart fyller lilla Emma 1 år! Tiden har verkligen sprungit iväg, känns som igår som hon kom! Älskade lilla dotter den glädje du skänkt mig är obeskrivlig! Du är min fina lilla skatt!

Sovit dåligt inatt! Ligger på sängen just nu och har nattat Emma! Ska själv gå och lägga mig strax! Träna och jobba i morgon!

Tack för idag!


Besvikelse!

Hej

Jag är inte ledsen, arg eller nåt på dig! Men när du tar bort mina inlägg när jag ställer en helt jävla vanlig fråga då blir jag besviken! Jag är jätte glad för din skull om du mår bra nu och har det bra så du kan växa upp och bli en underbar människa som du redan är i mina ögon! Men ska det vara så här så skiter jag i det för det är inte jag sim förlorar på det eller Emma! Det är DU!

Tack för ett vissa människor visar på ett eller annat sätt hur de vill ha det! Jag har privatiserat instagram! Varför ska jag bjuda ut mitt liv till folk som inte vill vara delaktiga i min familjs liv! Besviken är jag på er trodde ni skulle ha mer kurage och säga det till oss!

Nå ligger i sängen och grubblar! Inget bra grubbel! Är bara att konstatera att det är på detta viset och jag kan inte ändra andra människor! Det värsta är att jag drömmer om dom! Ja så kan det vara!

Tur jag har Emma, Peter, Fritz och Trixi! De är min stora glädje här i livet!

Puss


Jaha!

Hejhej

Vadå nu blir jag trött på mig själv! När jag borde sova så är jag pigg och tvärtom! Skulle kunna vara uppe hela natten och jobba och ändå ha energi över men undra då hur länge det varar!? Känns som att jag är hur pigg som helst! Lite hyper! Så vad gör man lägger sig på sängen... Ähh

Trodde inte du skulle göra så här! Men förstår att det är jobbigt för dig och du kanske inte vet var du har oss!? Vad vet jag när du inte hörs av eller nåt! Visst dörren svänger åt båda hållen så är det men jag känner också att jag förlorar ingenting om du inte bjuder till! Hade vi träffats hade jag inte sagt nåt om det för man behöver inte strö salt i såren liksom, hade varit trevligt med lite mys! En kopp kaffe och en frukt till liksom! Hoppas du hörs av snart!

Jag inser att jag bryr mig för mycket ibland, hur mycket andra blir berörda av olika val, handlingar man gör i livet! På jobbet och hemma! Jag vill att alla ska ha det bra och kunna umgås och bara vara men ja så är det inte! Skulle vilja skrika ut till alla eller ja kanske inte skrika men ja sätta mig på en sten i skogen och sluta bry mig! Men då börjar jag väl bry mig om stenen istället!? Kan man bry sig för mycket?

Mitt hjärta är fullt med kärlek, omtänksamhet och ett jävla anamma! Visst sen har jag en massa små fel men det har vi alla! Ta mig för den jag är och för mina åsikter så gör jag likadant tillbaka! Annars får ni skälla på mig!!!

Kramiz


Vardag igen!

Hejsan

Har äntligen börjat jobba och har kommit in i det! Känns jätte bra att det går så bra! Är hel nöjd med detta!

Har blivit faster igen till en liten Lilly! Längtar efter att träffa henne och välkomna henne till vår familj! Hon och Emma kommer att ha stor glädje av varandra i framtiden! Skoj när man träffs och de kan leka och hitta på upptåg!

Emma och jag har varit på föräldra grupp idag och det var trevligt! Just nu sitter vi hemma hos svärmor och myser! Härligt med en mys dag när
Man är ledig!

Känner mig tuffare än innan och känns som att jag har mognat den jag fått Emma! Börjar inse att den negativa energin i mitt liv är bara jag själv som kan ändra på det eller säga ifrån att jag inte vill höra mer! Snacka om att folk inte vill prata med mig då men skiter kg fullständigt i!

Tack för mig denna gång!


2013

Hejsan och gott nytt år!

Vi var hemma på nyår! Bjöd Fredrik och Anna Karin på middag och nyårs mys! Emma somnade sent men missade raketerna! Fritz klarade inte av raketerna alls och det skar i mitt hjärta när han skrek av panik när de sköts iväg så han och jag firade in det nya året inomhus och att plocka undan! Han stod och tryckte mot mig så jag kunde inte göra så mycket! Så aldrig mer ska han vara ensam på nyår! Stackars lille gossen!

Har börjat arbeta nu och det känns underbart att ha börjat arbeta! Jag är nöjd med det och känns att man har saknat arbetet och att man har ny energi och en positiv inställning! Jobbar nu i helgen och det känns kanon!

Idag har jag och Emma varit med mamma och pappa! Mamma har saknat Emma och jag dom! Vi snacka skit och myste framför Oliver och gänget! Tv vägrade fungera när det blåser så här mycket ute!

Så nu sitter jag hemma och myser med Emma i famnen och väntar på min man ska komma hem! Vill ju mysa med honom också! Hihi

Detta nya året ska jag nå min mål vikt och sen ska jag ta bort all dålig energi som finns i mitt liv! Jag ska kämpa för mitt liv och min familj att vi ska leva ett bra och lyckligt liv tillsammans!

Var rädda om varandra, även om man inte är överens eller vänner alltid så får man inte glömma att den man är ovän med älskar en ändå! Tänk på det nästa gång ni ses...

Kram


RSS 2.0