Helg

 
Hej!

Skönt med en oplanerad helg! Göra som man vill när man vill! Inga måsten eller krav! Jag försöker inte se dessa måsten utan försöker ta det när det kommer! Allt har sin tid liksom!

Kastat ut soffan från lägenheten, det var dax! Skönt var det också! Den tog plats och det blev finare i mitt krypin nu! Nu vill jag ha ett litet bord mellan stolarna på som man kan ha kontroller eller en blomma eller nåt på! Jag tycker det är roligt att inreda och greja! Compact living!

Solen skiner idag och jag ska vara ute idag och njuta!

Ha det gött på er alla


Våren

Hej på er där ute! 
 
Varmt och skönt ute! Gillar detta väder som är! Snart bud på att skippa jackan, vilket jag gör rätt tidigt om jag kan! Älskar att inte ha massa tjocka kläder på sig! 
 
Jag är laddad inför framtiden och vad den har att erbjuda! Man måste ta beslut här i livet om man ska låta människor trycka ner en eller inte! Jag har blivit en starkare människa med mer skinn på näsan!  Känner att jag har växt som människa och jag är glad för att det finns människor runt mig som bekräftar detta! Man växer liksom! Inte för att jag hade behövt höra det men känns bra ändå! 
 
Jag gör mer val i mitt liv som jag står bakom, innan lät jag nog människor göra valen åt mig men nää då, här sätter man sig inte på mig! 
 
Annars är jag väl snälla, goa sandra för det mesta! 
 
Emma har i dagarna fyllt 3 år! Min kloka lilla flicka som är så medveten om allting! 
 
Man har landat i livet! Några bitar till som ska falla på plats men de bitarna kommer när de kommer! 
Sen finns det klart saker som stör mig och inte går det på räls alltid men är mer att det löser sig efter hand som jag tar tag i det! 
 
Kramar om 

RSS 2.0