En Riktigt God Jul!

Nya tradiotioner och nytt liv är detta årets jul. Alfred är ny för denna julen. Elvira med ju. Olivia också. Många barn som vill fira jul med sina underbara familjer.

Iår jobbar man och firar jul hemma hos mamma och pappa. Idag har man tittat på Kalle och ätit gott julbord. Mycket bra tradition. I morgon kommer Rikard, Sofie och Alfred.

Granen står fin och klapparna väntar på att få öppnas.

En person som man saknar och tänker på så är det Moffe. Ingen som gör så där goda köttbullar på hans vis. Ingen som säger ni får inte ta från undre lagret försen första är slut. Vem var det som åt de sista för att göra sina barn barn glada. Jo du Moffe du tog körsbärslikören hehe...Du svarade på alla jävla frågor i varje spel vi spela men du skulle inte vara med. Gissa hur irriterande det var då. Nu kan man skratta åt det.

Ja julen är här. Snön är här. Så här mycket har vi inte haft på många år. Underbart igentligen när man tänker efter.



Alfred firar sin Farmors födelsedag 2010



Alfred är glad och hoppar litegrann. Inte att ta kort nu inte!



Mammas fina juldukning 2010



Julgranen och klapparna. God Jul...

Kramar om alla

Alfred Roland Kalervo Leino`s dop!

Min underbare och älskade brorson var super duktig i kyrkan! Stolt gudmor och faster var jag som grät och fick Alfred att somna i min famn. Han somnade till den fina musiken som spelades och sjöngs i kyrkan. Kunde inte gått bättre.
Jag läste dikten och grät, av stolthet till att få finnas där för min lille Alfred på hans väg i livet! Detta är ju bara början. Han får lära sig att mamma, faster och mormor gråter lite mycket i mellan åt tror jag. hehe.

Men innan vi kom fram till Rödeby så var det ju inte familjen Leinos eller Crooks dag. Hunden Clinton bestämmer sig för att inte stanna på pensionatet vilket resulterar i att man får vända i Pukavik och köra tillbaka och leta. NOT FUN!
Hunden hittades inte den kvällen men på morgonen gjorde han av någon snäll Gringelstad bo. TACK och tack väder gudarna för att det inte var för kallt den natten!!!

Mottagning på dopet var jätte fint och mysigt. Alla är så glada och underbara människor. Ni kan ju gissa vem som gav Alfred den STÖRSTA paketen av alla. JO JAG så klart hoppas bara att det är den bästa också..hehe FAst de andra dop presenterna var jätte fina.

Bilder från dopet kommer nedan!



I Rödeby kyrka! Alfred skratta hela tiden. Grät inte en skvätt när han fick vatten på huvudet!



Prästen och Alfred. Inte lätt att röra sig i en dop klänning..



Presenterna. Mycket fina och användbara!



Tårtorna. Mycket GODA!! NAM NAM



Denna bilden på Zelda får avsluta dop bilderna. Finns fler men kan ju komma fler inlägg ju!

Tackar Alla i Rödeby den dagen för en underbar och minnesfull dag! Kramar

RSS 2.0