Hejsan Svejsan

Idag är det regn och lite ruggigt väder. Så det passar mig bra att uppdatera min blogg litegrann!

Alfred var här i Måndags. Mycket trevligt att ha den lille här. Han är så mysig och charmig. Hans föräldrar är ju så underbara de med. Det blev grillad mat och sallad till. Mums säger jag bara. Det var jätte gott med grillat! Måste snart ha det igen.
Igår var jag med Vicki på smyckes göring. Mycket trevligt. Gjorde jätte fina smycken faktiskt. Jag blev jätte nöjd. Fanns ju hur mycket som helst att göra man visste inte var man skulle börja. Men jag hade mina idéer. Ni ska få se bilder nedan på mina fina saker jag gjorde. Känns bra också att göra för ingen annan har sådana. Man kan känna sig lite stolt ju.

Idag ska jag äta kvällsmat hos Elin, Emil och Elvira. Ska bli mycket trevligt att träffa dom igen. Det var ett tag sen nu.

Häromdagen så var jag med Jessica på Max och åt lunch. Vi hade tur som träffades när vi båda var i stan. Himla länge sen var det men mycket roligt.

Nu väntas helgen med jobb men det kommer att gå undan. För jag har ett prov på tisadg så allt kommer gå snabbt tills dess. Längtar inte precis till det men men...

Ja det var väl allt från mig idag!


Mitt halsband som jag gjorde!



Örhängena som jag gjorde. Lite Maria Montazami varning!! hihi



Alice ute i Hagen...Hon tuggar pinne!



Penny Pina. Ute i Hagen. Underbara hund!



Naturen ute i hagen. Ska se om jag kan ta på de stora ekarna med. Nästa gång



Alfred Shoppar loss på Gekås i Ullared. Min lille påg!

Fredag Kväll! Lovely!

Hejsan Hoppsnan vilken dag!

Löning en fredag! Kan det bli mer fredags mys än så. Har jobbat idag och sen nu ikväll sitter jag hemma hos föräldrarna och 3 galna hundar! Ska se Lets Dance finalen ikväll. Ska se vem som vinner det! Frank eller Jessica!

I morgon är det kalas hos Carro och Henke. Så  ska nog in till en stan en snabbis för att handla en present till dom båda. Hoppas det blir en toppen kväll i morgon. Var ett tag sen man umgicks med Carro.

Söndag blir det ner till Tomelilla för en fika med en vän. Är skit länge sen man såg honom.

Nästa vecka börjar bra! Min storebror med familj kommer från Karlskrona. Så det ska bli roligt att träffa Alfred. Saknar den lille killen. Min udnerbare lille brorson!

Ja nu ska jag hålla fredag kväll. Pappa har gjort entrecote med potatisgratäng och sallad. Jag hoppar köttet.!!!

Puss och Kram på er Alla. Ha en underbar helg för det ska jag ha!!!!!!



Alfred med Aston!



Alfred är en glad liten kille. Man blir glad om inget annat! *älskar dig gossen min*


Söndag!

Vilken underbar dag det är. Det blåser knappt och solen lyser! Underbart! Jag har varit ute med Alice och Penny i hagen och lekt. Alice tycker det är jätte roligt att bada och Penny hon bara springer och snusar hela tiden! Men det är vad hon tycker är roligt. Hon skrek i princip när jag kom. Hon ville att vi skulle gå ut direkt. Helt galet! Mamma tyckte hon skrek ovanligt mycket men det gör hon nästan alltid när jag kommer.

Pappa han bjuder på revben med hemmalagad potatisallad. Så det ska bli mums att äta. Min pappa han är riktigt duktig på att laga mat! Det är han som har lärt mig det lilla jag kan om matlagning. HAHA

Mamma hon lär mig att sy! Det går ju som det går. Men sakta framåt i alla fall.

Känns att våren är på väg. ÄLSKAR DET!



Rikard och Alfred. Vad lika och söta de är!



Alfred sitter med sin Farmor och myser!

Det var allt från mig idag! Puss och Kram

YES...Våren är på väg!!!

Hejsan Svejsan

Är hemma mellan jobb passen nu! Adrenalinet pumpade när jag var ute och joggade innan. Riktigt skönt att springa av sig lite. Och det känndes bra i benen och att man kom in i andra andningen var så himmla bra. Har kännt innan att jag hade oflyt i springet och andningen så kunde inte hålla jämn fart men det verkade gå mycket bättre idag! Snart kan jag ge mig på att springa mellan Degeberga- Vittskövle igen. Kanske till och med kan göra det på tid! Det hade varit lite sport i det hela!

JA annars händer inte så mycket idag faktiskt. Föräldrarna med djur är ju inte hemma idag så det är lite halv tråkigt men vad ska man göra. Så ikväll blir det lungt efter jobbet. SOVA ska jag göra.. Det är najs!


Ja vädret ute idag är över förväntan eftersom det snöade häromdagen. Snön är snart borta igen och solen lyser! Lovely!

Ja det var allt från lilla mig. Puss Puss


Vadååå vår....FAN MED!

När man tittar ut genom fönstret på jobbet så ser man SNÖ. Hur glad blir man då? Inte glad alls. Jag som hade svårt nog att kliva upp hur sängen i morse. Idag har varit en sån dag som man bara vill tillbaka till sängen igen och SOVA. Gissa vem som ska sova i morgon då! Jo jag ända till Elin Persson och jag ska till staden. Känner jag behöver 1 timmes extra sömn eller 2 men det beror helt på.

Idag sket jag fullständigt i att mottionera. Så i morgon ska det springas istället. Har fan bara en prutt till min mål vikt är nodd. Sen börjar jag nästa jakt. Men skoj är det att se om man lyckas. Man har själv diseplin eller vad det nu heter. karaktär... Säger jag nu för ikväll ska jag äta mumsig pizza, HAHAHAHA! SÄger jag i mot mig själv? Lite men jag ska ta ikväll som en unnar kväll. För i helgen blir det inget sånt. Jag jobbar ju så det är vardag ändå.

Olivia Olander blir 1 år idag! Hade tagit fel på en vecka. Men Grattis till dig lill tösen. Du är underbar precis som din mor!



Ja det var väl allt för mig. Ikväll blir det Pizza hos Elin. Så kvällen kommer att bli toppen! MUMS

Pussar från lilla mig!

Toppen Dag!

Hejsan alla vår glada människor. Underbart väder vi har haft! Idag är det molnigt men det är inte så illa ändå. Jag har redan varit ute på en morgon tur i naturen och i em blir det en tur med Clisse Nisse! Han är så underbar den lille vovven så. Han tycker om att vara ute i detta väder. snusa och lukta överallt.

Idag jobbar man till 15 så dagen kommer att gå fort. Det är skönt. Snart har denna veckan med gått. Jobb i helgen men det är skönt ibland det med. Man vet var man ska vara någonstans och det kan ju kännas bra!

Ja det var lite kort och gott från mig



Min brorson Alfred Leino blir ju 7månader idag! Grattis till dig min lille pojk. Älskar dig hur mycket som helst!*

Puss och Kläm

Oj vad det hänt mycket!

Hejsan.

Vet knappt var jag ska börja. Men jag kan väl börja med att Alfred börjar bli en stor kille. Min underbara brorson växer och gror. Han är så söt att man får ont i kroppen. Underbara unge.

Zelda har fått vattenkopper vilket gjorde att hon och Malin kunde inte komma på kalaset men hon hade gjort en fin teckning till sin Farmor. Roligt när de börjar göra saker och ger bort. Mammma blev jätte glad för den.

Jag har börjat min träning ute i detta underbara väder som har kommit. Man blir pigg och glad och man får ny energi. Snacka om att våren är mer än välkommen. UNDERBART

Ikväll är det final i Melodi festivalen och man hoppas Sara Varga finner hela skiten. Ska man skicka nån så skicka henne. Underb låt med ett bud bakom. Like it.

Ja nyss började lille Alfred krypa. Vi pratade precis med Rikard och Sofie ropade i bakgrunden att Alfred precis börjdade krypa. Känns Underbart att han gör sina framsteg. Jag ska hålla dig i handen Alfred och hålla dig när du går, ska stötta dig på vägen du ska gå min underbara gudson.ÄLSKAR DIG!

Ja det får duga. Jag kommer väl på mer sen men jag får bli lite bättre på att hålla denna bloggen up to date!

PUSS och KLÄM



Alfred leker hos sin Farmor och Farfar!



En av det bästa bilder jag tagit på min Storebror och hans son! VACKERT!*

RSS 2.0