Torsdag!

Hej på Er. 
Ingen träning idag. Suger lite. Men får inte ihop det riktigt. Jag cyklade dock hela mitt arbetspass och det kändes toppen. Sen när gjorde jag det liksom! Men ja bättre än bilarna. 
I morgon är det fredag så kanske kan få till någon form av träning med Emma. Hon kan nog sparka sin cykel och jag springa bredvid henne. Får se om lill höna vill med. Annars får hon stanna hemma med mannen i vårt liv. 
I helgen ska det firas. Min mormor fyller och bjuder till Brösarp. Och nej just den middagen kommer jag synda även om jag kommer hem ont i magen efteråt. För den maten är så god. Men ja får se hur mycket jag orkar äta. Är så rädd att det tar stopp mitt i haha. 
Söndag blir chill. Bad i Hörby med mitt hjärta. 
 
Sen har jag tydligen lagt en delad tur på måndag så det är bara att smälla in träning däremellan. 
Så längtar redan tills tisdag sen ska denna veckan gå undan...
 
Ha det bra på er. Allt löser sig glöm inte det ❤
 

Aktivt liv!

Läste någonstans att man ska mentalt tänka aktivt liv. Det fungerar typ. Man måste börja någonstans. Jag började för att jag vill må bra och man är jävligt lat och bekväm många gånger. Är det bra?

Jag känner att inget kommer gratis. Absolut inte. Man måste kämpa och se till att man har fokus och självförtroende för att klara resan. Det är tungt många gånger men känns så jävla Gött när framgångarna kommer.
Har sprungit idag. Blev inte värsta långa rundan men tänkte kte ändå på att öka farten. Kändes fortare än vanligt. Det var kvavt. Men perfekt att springa på kvällen. Jag stannade två gånger under löpningen. Där jag vände och precis efter där jag avslutade min uppvärmningen så kändes jävligt gött. Kände att det finns mer kapacitet och mer go i kroppen. Precis så som det ska kännas.

Allt kommer att betala sig i slutändan och det är bara till mig själv. ❤
 
 

Lördag.

Hej
Hemma på timmar. Ska tillbaka till jobbet för att arbeta kväll.
Lagar mat också. Ska bli gott att äta min LCHF gratäng med mycket ost. Mumsigt.

Jag tänkte inte träna idag. För jag känner att min kropp behöver vila. I morgon innan jag börjar jobba så får jag trycka in ett pass. Vet inte om jag ska köra kondition här i tollarp och se vad det ger. Älskar att jag kan jogga igen. Känna svetten på kroppen. Flåset i kroppen. Underbar känsla.



 

Mitt i Natten.

Nu har man haft 4 veckors semester. 3 veckor med Emma. Blev en resa till mina kusiner i Stockholm. 8 år sedan sist man såg dom. Så det var på tiden. Det var mycket underhållande.

I morgon ska vi göra en resa tillsammans igen. Denna gången med min mamma. Emma vet inte vart vi ska så det ska hon få veta i morgon i bilen. Ska bli roligt att få se och vara med henne när hon får uppleva detta!

Jag har hittat en annan man än den jag skrev om sist. Känner mig något ombytlig nu men får skylla på att jag skriver sällan i min blogg. Ska bättra mig på den fronten nu.

Lchf är min grej. Har hållt på med det sen Maj månad tror jag. Innan också men jag gick inte in för det på allvar försen Maj månad. Det är något man bör leva efter. Socker är skit. Är bara att titta på sockerfilmen sen vill man aldrig äta socker i hela sitt liv. Det handlar givetvis inte bara om maten för att man ska må bra utan hela sitt levnads sätt. Jag försöker hitta mitt sätt där jag kan säga med gott samvete att jag ger 100 % i allt jag gör. Träning, mat, jobb och fritid. Allt ska fungera och vara en sluten cirkel. Vägen är lång men valen man gör är för sitter eget bästa i livet. Jag ångrar inte en dag att jag gör som jag gör nu. Tränar och äter bra.

Ja jag har min dippar. Jag försöker inte att fuska med maten i alla fall men jag faller dit jag med. Tyvärr svullnar min mage upp och jag blir dålig. Så man får betala för det. Träningen är det som blir lidande mer i så fall men känns bättre att veta att när jag gått ditt och gjort en timmes pass kan jag vara nöjd även om det tar i mot. Det gör det.

Söker nytt jobb. Nog sagt om det. 11 år inom vården. Tack

Bor i min 2a men vill snart flytta till en 3a. Får se om man kanske skulle kunna pröva på samboskapet denna gången. Får se hur det går. Haha

Kramar om. Allt löser sig! ❤

RSS 2.0