Lill lördag!

Ja Man sov väldigt gott idag må jag säga! Till 11 så nu har ju halva dagen gått men jag behövde den sömnen. Har varit sleten hela veckan så nu börjar det rätta till sig. Fast det blev sent igår efter jobbet. Man kan inte lägga sig direkt efter jobbet för man måste varva ner och så. Så jag satte igång Anna Pihl igen så nu har jag sett klart på tre boxar och alla blev lyckliga i slutet. Haha

Så nu har man städat av kylen och gjort rent i bestick lådorna och diskat lite så nu har jag det fint igen. Kastade ansjovis från 09 så den har nog sett sina bättre dagar! Gjorde lite lunch också men den var inte värst nyttig men ändå. Stekt ägg med köttbullar och rösti.

Det luktar väldigt gott med i min lägenhet. Grapefrukt...Fick lite ljus nu häromdagen som jag ska tända snart. Älskar Partylite ljusen även om de är dyra. Man behöver inte köpa allt eller så men ett pakte ljus så har man det ett tag man får ju växla med vanliga värme ljus också.

Ja så är väl dagen än så länge. Tycker ändå jag har varit ganska flitig.  

Så här cool såg Molly ut när hon levde. Hon var helt underbar den lilla vovven!


Österlen

Idag så åkte jag till Tomelilla. Bo Olsson närmare bestämt. Handlade inte så mycket men lite blev det som är bra att ha. Sen var vi i simrishamn och Kivik. Riktigt trevligt hade vi. Mycket snö har det allt så långt ögat nådde. Annat än på sommaren då det är grönt, varmt och äpplen på alla träden. Konstigt att titta ut över havet när det bara var is. Sen var vi ju hungriga och det innebar att vi stack till Ingelsta kalkon och åt deras helt underbara smörgås tårta. Mums fillibaba.  

Sen när jag kom hem så bakade jag pizza bullar. Har köpt hem grejor så att jag kan göra kanelbullar också. Får se när jag hinner det dock. Ska jobba hela denna helgen.

Har bjudet hem mamma och pappa på söndags fika här så får se om det blir köpe eller hembkade kakor. haha

Här är en bild som får en att längta till sommaren havet och österlen!




En helt vanlig torsdag!

Somnade vid ett efter att jag varit hos Elin och Emil och bakat och kollat på One tree Hill. Älskar den serien så in i bombens. Har du inte sett den, se den! Mycket se värd! Ja det blev i varje fall mycket bakat men Elin blev nog glad i alla fall

Sen har jag jobbat till 14.15 idag och det har gått bra. Var något less på vädret som bara blev sämre och sämre! Är så himmla trött på snön. Vill se gräsmatta och sol och värme.

Sen var det hem och hämta tvätt och sticka till mamma och tvätta. Är nästan färdig nu efter mer än två timmars tvättning. Men rent blev det! Så nu ska jag hem efter maten och fammsuga och torka golvet i hallen eftersom man drar in en massa skit. Salt och grus.

Ja det var väl så roligt det blev idag men jag är nöjd i vilket fall. Effektiv och flexibel. Thats Me! Hahha

Pussen på dig!

Sandra dagen!

Idag har man jobbat halva dagen. Men jag tycker jag fick mycket gjort i vilket fall. Sen så ville jag köpa kaktusar till sovrummet men när jag kom till affären så var där inga som jag ville ha så jag fick syn på sånna gröna plast bollar och jag tror att det blev ganska bra i fönstret. Sen skulle jag ju ta kort på köket idag men datorn vill inte med min kamera så jag vet inte hur jag ska göra. Bilden som jag tog med mobilen blev mörk men får duga så länge.

Pappa gratulerade mig på nams dagen med ett passande sms "Namnet Sandra översatt från grekiskan betyder den som hjälper människor". Mycket passande på mig minsann...Hehe

Sen när jag kom hem så var där ett kort från Mormor och Clisse. Det var massor med tårtor på kortet så man blev ju sugen på lite tårta!

Så nu har jag en städad och undan plockad lgh med blommor i alla fönstrena. Fick också döda en blomma som hade sett sina bättre dagar. Man måste ju klippa ner vissa blommor men det hade jag inte gjort. Så den fick jag ta bort men blev så mycket finare nu!

Ja nu ska jag till Elin P hon har bakat kanel bullar minsann.

Pussen på dig!


Tjenixen!

Ja...Jag handlade massor

Krukor till vardagsrummet och köket

en badrums matta...kan behövas blir ju rätt ofrächa efter ett tag!

En data hållare till mamma.

en lampa till köket!

Tyg till panel gardiner i sovrummet. Skit snyggt tyg. 50 tal. Ska fixa bilder senare på tyget!

Kläder, en rosa tunika med silikon tryck fram

en lite jacka i fejk skinn tyg. Snygg som bara den.

En rosa hood tröja med svart text på

en tröja som tyvärr var sönder när jag tog upp den ur påsen så ska se om jag kan lämna tillbaka den! Den var ju emmas ide så den ville jag ha när jag provat den!

Sen har man provat massor med saker, klänningar och annat som man ångrar att man provat på ett ungefär. Hahha ...Såg nog ganska skoj ut där ett tag!

Åt mat på en kina box. Ska självklart göra detta igen för det var jätte god mat! Sen var vi på ikea då och köpte massor med grejor. Emma förstod nog att jag älskar ikea! Hahha

Det var jätte trevligt nere i Malmö med Emma och hennes kompis Caroline. Att vi måste göra om det! Jag hade jätte roligt. Bilder kommer på inköp senare!

Mitt fina gardin tyg som jag ska ha i sovrummet!

Tunikan med tryck! Fin fin är den!
Min fina lilla svarta jacka! Det var den som gjorde att jag ville shooppa på Gina
Och Hood tröjan! Najs

Malmö!

Idag ska man till Malmö och göra stan osäker. Emma och jag vi ska shoppa och sen ska vi till Ikea också. Men det är bra vi ska dit för jag måste ha nya krukor till min lägenhet eftersom de blommor jag har trivs så himmla bra så jag ska köpa lite större och fler så det ser bra ut i varje fönster. Ska köpa lite kaktusar till somrummet också men det kanske jag får göra i morgon om jag hinner!
Nu har jag äntligen fått upp bilderna på datorn så nu kan ni se på de andra inläggen att bilderna har kommit upp. Nej nu ska jag snart göra mig iordning och sen drar jag! Återkommer i morgon med inlägg om Malmö, shopping och blommor. Pussen på dig!

Malmö

Alla Hjärtans Dag!

...igår var det livat värre! Hade jätte trevligt hos Linda vi var ju ganska många där. Sen blev det det obligatoriska banken som man för allt i världen inte kan missa. Där vakten snackade något om "nästa kund" grejen. Han kunde inte släppa in alla samtigt. Han fick dock äta upp det men men ...
Det var lagom mycket folk ute och ja folk släpper sig och rapar och spiller ut drinkar på sina ont anande med människor. Varför gör man det? Är det så illa när folk dricker?
På vägen hem så var man ju nästan själv på bussen ingen som ville åka hem antagligen. Ja chaffören var ju pratglad och så ja...

Idag är det lilla Zeldas födelsedag. Så hela familjen ska dit på kalas och det ska bli skoj att träffa henne igen. Hon är så himmla söt och charmig.

Alla hjärtans dag är överreklamerat jippo där alla ska gulla och gosa med varandra men man kanske bordde göra det dom andra dagarna också...Näää jag är inte alls bitter! Hahha

Bilderna som jag skulle fixa upp här ser ut att läggas på is tills min dator förstår att jag har en kamera som vill kominusera. eller hur det stavas!

Pussen på dig!

Rosor som kom med blombud! *fina*

Tjena

Ja jag också minsann en blogg men vad jag gör med den vet jag inte riktigt! Använder den inte ofta men kan ju ändra på det idag kanske.?

Ikväll ser läget ut så att man ska på lite tjej kväll i stan sen är det nog sannolikt att man drar ut och skaka de gammla sen åker man hem. Ja så är det! Rotat i hela garderoben efter nåt att ha på sig! Så det blev ju som det blev hahha ... Allt är framme sånt som jag till och med inte ville ha på mig från början men man måste ju jämföra. Är det bara tjejer som är så? Näää det kan det ju inte vara!?  Får se om jag kan ladda upp en bild på hur jag ser ut...Ikväll gäller det! Ses ute i vimmlet! PUSSEN på dig!

Innan utgång!

RSS 2.0