Hejsan Svejsan denna fredag!

Regnet det bara öser ner. Jag skulle ut och gå nyss men så givetvis så börjar det regna. Ja man kan ju gå ut när det regnar också men inte lika skoj. Man blir kall och fuktig och känns som att man duschar väldigt länge. Så vet inte om jag ska ut och gå. Hade behövt det kan man ju säga.

Igår så hitta jag en rosa klänning som jag hade tänkt ha på mig på maddes fest nästa helg men vet inte längre. Jag fick låna två klänningar av Skatan och den ena vill jag ha på mig istället. Så det blir nog den i alla fall. Ja skatan sa att man kunde få massa napp i den så jag får ju tro på henne. Sen så frågade jag på skägg och lockar vad en hårförlängning kostade och ja man kan ju säga att en hel lön hade gått åt så jag tror jag väntar va.

Skatan hon utfodrade mig med kladdkaka igår och man kan väl säga att den var väldigt god men icke behövande. Varför blir man så sugen när man gett sig fan på att man inte ska ha det? ...Ack bechen 2015 ska man kanske satsa på istället! HAHAH

Har plockat och donat lite i köket det såg lite orent ut för min smak men nu är det fint igen.

Snart går man på sitt helg pass och det ska bli så skönt att få jobba . Två och en halv dag ledig är en dag för mycket ledig om du frågar mig. Men jag hann ju med det jag skulle. Nästa vecka ska jag bara finslipa på mina planer så....

Ja det var väl allt för mig minsann....

Emilia och Olivia. Ni är mina änglar!!! Love you!!!!

29 april 2010

Hejsan Svejsan

Nu ska man snart in till stan och handla innan man träffar skatan och ungarna. Längtar efter Emilia den goa tösen. Hon är helt underbar.

Sen var man och handlade i morse tror att jag packade för mycket i kassen så jag fick ont i hela kroppen. Tyar inte ens handla. Snacka om lat het men ska inte ta bilen ner där i alla fall när man bor så nära som jag gör. Sen så har man plockat lite och så.

Tänkte jag skulle handla en skrivar och några kläder till Maddes fest nästa helg. Man får ju se till anständig ut när man ska på fest. Heheh

Var ute med Vovvarna igår och de var geggigt värre, Nu är där inte mycket vatten i vittskövle ån så det blev ju som det blev. Men jag tog lite kort på de små liven.

Kram kram




Party dag 3...

Hejsan

Sitter hemmma precis klar för att dra till stan. Ska ta bussen in till stan och sen ska jag, Madde och Sabina göra staden osäker för en kväll. Det ska bli sjukt skoj. Längtar

Dagen har varit helt okej. Varit hos mormor och snackat skit mest! Hon är go hon.

Jessica min styrka i livet. Vad skulle jag göra utan dig. Du finns där alltid för mig. Lyssnar, pratar och bara är!!!´Det kan gå långt mellan gångerna vi ses men aldrig att det känns så långt. Vi tar upp tråden där vi slutar jämt. Gumman jag vet inte vad skulle göra utan dig och din familj. Ungarna är sånna sötnosar. Love You


Hejsan Svejsan

Igår var man då i Tomelilla. Spännande. Full och odräglig blev man också. Men jag hade det bra i alla fall. Sabina hon är en ängel som körde farm och tillbaka hela vägen. Hittade gjorde vi med! Tog kort gjorde vi inte:(

Ikväll blir det utgäng också men har bestämmt att det får bli den nyktra delen av helgen nu! Inte en dag till bakis för det pallar jag inte! Så jag ska vara glad och go ändå!!!!!

Så hä är en bild på mitt underbara kök!

Party in Tomelilla by night!!!!

Hejsan.

Min dator känns vid att jag har en kamera. WOW Vilket betyder att alla bilder jag ligger back här kan nu visas efterhand. LYCKLIG! Alltd något som ska fungera ju!

Snart ska jag och Sabina ner till Camilla och Glenn och festa. Bild på mig hur jag ska se ut kommer att läggas upp också. Jag är laddad som fan kan man säga!!!

Ja kilona lägger på sig om man ska supa hela helgen men det bjuder jag på. Jag måste LEVA!!!

Ciao mi amore....Lovvvveee



Städ tagen blev glasklart för fan!

Hejsan

Nu skulle man vara duktig och städa sin lägenhet för en gångs skull och vad händer. Jo glas ljusstaken som jag har trilla i golvet och gick i bitar. Men tur då att man stod med dammsugaren i högsta hugg. Det var ju i och för sig bara en tids fråga innan de skulle ramla i golvet. Men jag bytte ut dom som var hela till Partylites fina lila ljushållare istället! Ser bättre ut och jag eliminerar risken att tappa saker i golvet!

Mamma och jag var ute och gick igår kväll. skönt var det att gå ut i det kalla kvälls vädret. Mamma och jag ska ut idag med och promenare men betydligt tidigare än 22.00 i alla fall, Jaja man kan inte hjälpa hur man jobbar alltid. Haha

Grönsaker och an´dra nytigheter så på intaget hela veckan. Tro inte jag ska hamna i kak, chips och bull träsket bara. No way. Nu jävlar!

Leka med Skatan och ungarna i morgon. LÄNGTAR!!! Barnen är helt underbara!!!! Brås på mamma sin!

Sunden och Synden!

Hejsan svejsan. Tror att jag kan bli smakprovare av everöds pizza. Fy fan vad jag börjar bli trött på det nu! Nej nu är det nock. Boven i dramat är pizzan. Jessica lär vinna över mig. Höhöh....Ja och så joggade jag med hundarna idah. Ja jag JOGGADE!!! Hahha sen så ville söta rara Hanna ut och gå ikväll så det har man med gjort. Fatta vad träningsvärk jag kommer att ha i morgon. Hahha Men då vet jag att jag har tränat hårt i alla fall.

Så jobbar man kvällen i morgon och sen är man ledig två hela dagar Hey baberiba säger jag till det.

Cyklen ska fram och hård handskarna på . Nu är det slut med pizza och grönskarna ska fram ur kylskåpet!!!

Beach 10 här kommer jag!!!!

Hejsan Svejsan

Skulle bara uppdatera med lite bilder. Dagen har varit bra, har jobbat ikväll och sitter nu på FB. Ska gå och lägga mig snart eller sitta i soffan och mysa först bara. Glad vår på er!



April April

Hejsan Svejsan

Idag har man varit ledig! Vilket gjorde att jag och Elin Persson och hennes kotte i magen åkte till stan. Vi åt vår obligatoriska lunch på rosegarden och sen handlade vi lite. Blommor till balkongen blev det så Degeberga borna slipper skämmas för mina vinter blommor. Fast de står ju rätt skapligt fortfarande. Sen tittade vi på vad en skrivare kostade på elgiganten för det är jag i behov av. Vill kunna skriva ut foton och så när man är lite inne med att ta kort hela tiden. sen sa kloka pappa att det var billigare på co. Så dit ska jag snart och köpa en skrivare!

Sen nu har man tittat på fäljar till bilen. Blir ju lite snyggare att hota upp bilen lite. så Advanti Cobra lutar det mot och de var enkla och snygga som tusan.

Sen är tanken att jag ska leka med Skatan och skatungarna på torsdag efter jobbet vilket jag längtar till. Alla dessa barn som kommer att finnas runt mig sen. Elin och Emils Kotte och Rikards och Sofies och lilla Zelda såklart. Många ungar så jag säger bara...För Varenda Unge!!!

Varit ute med Grisarna idag med.(alice och Penny) Mycket givande verkligen. Man skulle kunnat släppa dom själva för jag tror inte de är medvetna om jag går brevid dom ens. Den ena springer och jagar kråkor och annat skit sen den andre badar och dödar pinnar så där går man och lullar mest man vill.

Ja detta var dagen som har gått. Jobbar hela veckan sen så jag nås bäst när jag inte jobbar!

Kram karm

RSS 2.0